Skocz do zawartości

TitanFall 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 871
  • Wyświetleń 88,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie spodziewałem się, że praktycznie za jednym posiedzeniem, z przerwą na kibel i obiad, pęknie singiel. Nie dlatego że jest krótki, bo nie jest, raczej standardowe 6-7 godzin. Wciągnęło mnie po prost

• Myślę że największym problem tej gry jest data premiery. Nie dlatego że była pomiędzy Call of duty, którym moim zdaniem jest kupsztalem w multi, a BF'em który jest diametralnie inną grą. Titanfallowi

• Kurde - "średnio grywalna", "lagi", "wywalanie z serwerów"... Albo mam w stosunku do tej gry inne oczekiwania, albo gramy w zupełnie różne produkcje. Jak już pisałem - grałem w jedynkę przelotnie u k

Opublikowano

Bo do 17:00-18:00 nie zagrasz. Możesz sobie w treningu pobiegać.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Miło, że Respawn/EA pomyślało o osobach będących na wakacjach i zaplanowało dwa weekendy z betą. Chętnie sprawdzę nowe Tytany w przyszłym tygodniu. Martwią mnie jednak Wasze komentarze odnośnie rozgrywki...

Opublikowano

no też mnie intryguje sprawa, musze sprawdzić bete bez dwóch zdań.

Opublikowano

Miło, że Respawn/EA pomyślało o osobach będących na wakacjach i zaplanowało dwa weekendy z betą. Chętnie sprawdzę nowe Tytany w przyszłym tygodniu. Martwią mnie jednak Wasze komentarze odnośnie rozgrywki...

Uff  :obama:

Opublikowano

O której startuje beta?

Najprawdopodobniej o 19 godzinie. 

Opublikowano

Na PS4 tez ruszylo, ale czesto wywala z gry i problemy z serwerami.

Opublikowano

Pierwsze wrazenia sa mieszane.

Za szybko sie ginie. Nie ma szans zareagowac, jesli ktos ma Ciebie na celowniku to koniec. 900p na Source ? Bez jaj. Wycisneli by 1080p bez problemu. Nie wiem dlaczego, ale feeling grania tytanami w jedynce byl o wiele lepszy. Czasami laguje i wyrzuca z gry.

Opublikowano

gra o tytanach a najbardziej promowany tryb to ten bez tytanow xD musze wiecej meczy rozegrac zeby wyrobic sobie zdanie, ale poki co to zawod 

Opublikowano

Dobrze że będzie można w EAA sprawdzić pełną wersję wcześniej, bo na tą chwilę to moich pinionszków nie zobaczą :/

Opublikowano

Mam kiepski router czy lagi są AŻ tak kosmiczne? Slow motion masakryczny.

Diametralnych różnic w  stosunku do poprzednika nie zauważyłem, grafa taka se...ale mimo wszystko Call of Duty to  przy tym paździerz.

Opublikowano

U mnie będzie na premierę. Bardzo mi się podoba rozgrywka. Już przyzwyczaiłem się do skakania po całej mapie. Ta gra słusznie ora cod.