Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Bo do 17:00-18:00 nie zagrasz. Możesz sobie w treningu pobiegać. Edytowane 19 sierpnia 20168 l przez wrog
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Miło, że Respawn/EA pomyślało o osobach będących na wakacjach i zaplanowało dwa weekendy z betą. Chętnie sprawdzę nowe Tytany w przyszłym tygodniu. Martwią mnie jednak Wasze komentarze odnośnie rozgrywki...
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Miło, że Respawn/EA pomyślało o osobach będących na wakacjach i zaplanowało dwa weekendy z betą. Chętnie sprawdzę nowe Tytany w przyszłym tygodniu. Martwią mnie jednak Wasze komentarze odnośnie rozgrywki... Uff
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Ja do 22 w pracy ale od 22 30gramy ps4/xone ktoś chetny?Na pewno ja bede chetny
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Pierwsze wrazenia sa mieszane. Za szybko sie ginie. Nie ma szans zareagowac, jesli ktos ma Ciebie na celowniku to koniec. 900p na Source ? Bez jaj. Wycisneli by 1080p bez problemu. Nie wiem dlaczego, ale feeling grania tytanami w jedynce byl o wiele lepszy. Czasami laguje i wyrzuca z gry.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Ogólnie średnio .... jedynka robiła lepsze wrażenie grafika na plus Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l gra o tytanach a najbardziej promowany tryb to ten bez tytanow xD musze wiecej meczy rozegrac zeby wyrobic sobie zdanie, ale poki co to zawod
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Dobrze że będzie można w EAA sprawdzić pełną wersję wcześniej, bo na tą chwilę to moich pinionszków nie zobaczą
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l Mam kiepski router czy lagi są AŻ tak kosmiczne? Slow motion masakryczny. Diametralnych różnic w stosunku do poprzednika nie zauważyłem, grafa taka se...ale mimo wszystko Call of Duty to przy tym paździerz.
Opublikowano 19 sierpnia 20168 l U mnie będzie na premierę. Bardzo mi się podoba rozgrywka. Już przyzwyczaiłem się do skakania po całej mapie. Ta gra słusznie ora cod.