Opublikowano 30 października 20168 l W multi ta gra kosi wszystkie CoD-y od MW2 zaczynając. Jazda nie z tej ziemi. W jednym meczu moja drużyna w wyniszczeniu miała dwukrotną przewagę nad przeciwnikiem, do czasu zrzutu tytanów. Wszystko się odmieniło i przerżnęliśmy. Piękna rozgrywka.
Opublikowano 30 października 20168 l W multi ta gra kosi wszystkie CoD-y od MW2 zaczynając. Jazda nie z tej ziemi. W jednym meczu moja drużyna w wyniszczeniu miała dwukrotną przewagę nad przeciwnikiem, do czasu zrzutu tytanów. Wszystko się odmieniło i przerżnęliśmy. Piękna rozgrywka. Trochę dziwne te wyznania. Beta była doprawdy zaskakująco słaba. Czyżby aż tyle od tamtego czasu poprawili??
Opublikowano 30 października 20168 l Gram w multi i jest zajedwabiście, ale takie same odczucia miałem w becie. Ja tam zmian nie widzę zbytnio - rozgrywka tak samo płynna i szybka, trybów i map oczywiście więcej, ale gra się w sumie tak samo, nawet w tym wypłakiwanym przez ortodoksów Attrition - oczywiście w tle coś się dzieje, ale to nadal Team Deathmatch z domieszką botów. Nie twierdzę, że się zawiodłem, czy coś - dokładnie tego oczekiwałem po becie i to dostałem - dla mnie super sprawa, po prostu też dziwię się tym wszystkim zachwytom osób, które wcześniej były betą zawiedzione - dla mnie nie zmieniło się tu NIC.
Opublikowano 30 października 20168 l Mnie z kolei beta odrzuciła. Teraz czuję takie same flow jak w tytanach 1. Jest bardzo dobrze dynamicznie czegoś takiego w becie mi brakowało
Opublikowano 30 października 20168 l W multi ta gra kosi wszystkie CoD-y od MW2 zaczynając. Jazda nie z tej ziemi. W jednym meczu moja drużyna w wyniszczeniu miała dwukrotną przewagę nad przeciwnikiem, do czasu zrzutu tytanów. Wszystko się odmieniło i przerżnęliśmy. Piękna rozgrywka. Trochę dziwne te wyznania. Beta była doprawdy zaskakująco słaba. Czyżby aż tyle od tamtego czasu poprawili?? Nigdy nie grałem w TF, a beta była dla mnie super.
Opublikowano 30 października 20168 l Mazzeo, mocno mnie zainteresowałeś grą. Nie grałem w betę, nie grałem w jedynkę i T2 obserwowałem kątem oka. Teraz zwiększyłeś moje zainteresowanie szczególnie pisaniem o starym duchu Infinity Ward. W multi pewnie pogram, ale nie za długo, bo nie jestem typem gracza, który w jakiejkolwiek grze siedzi w multi więc singiel ma dla mnie spore znaczenie. To co napisałeś pozytywnie nastraja.
Opublikowano 31 października 20168 l Oj boli to że bf1 czy call of duty kupi/kupiło o wiele więcej osób. Szkoda że znowu wygrywa gra z season passami, mikro transakcjami etc a nie gra kosztująca 219 zł ze wszystkim już w cenie. Jestem januszem co kupuje assasynki i inne takie ale boli jak czytam że na ps4 było 15 k graczy w weekend Kurde to już na xbox one było o wiele więcej w sobotę w grze. Strasznie wyglądają te statystyki w porównaniu do bf1 a pewnie cod dowali do pieca po raz 1001 . Ci co jeszcze się zastanawiają nad sieciową strzelanką na najbliższe miesiące - kupujcie titanfalla. Bf1 ogracie jak będzie goty edycja ze wszystkim w cenie 200 zł a remaster coda kupicie pewnie w styczniu bez infinity.
Opublikowano 31 października 20168 l Oj boli to że bf1 czy call of duty kupi/kupiło o wiele więcej osób. EA jest samo sobie winne. Nie wiem na co oni liczyli wypuszczając TF tydzień po BF1 i tydzień przed COD.
Opublikowano 31 października 20168 l Ja myślę że ea na tym zależy aby bf 1 zarobił a tytan nie. Będzie argument za tymi wersjami za 600 zł
Opublikowano 31 października 20168 l Absurdalna decyzja. Pewnie też spory wpływ na słaby wynik sprzedażowy będzie mała świadomość marki dla posiadaczy PS4 bo jednak nie każdym o tej grze słyszał bo była "exem" na XO.
Opublikowano 31 października 20168 l W multi ta gra kosi wszystkie CoD-y od MW2 zaczynając. Jazda nie z tej ziemi. W jednym meczu moja drużyna w wyniszczeniu miała dwukrotną przewagę nad przeciwnikiem, do czasu zrzutu tytanów. Wszystko się odmieniło i przerżnęliśmy. Piękna rozgrywka. Trochę dziwne te wyznania. Beta była doprawdy zaskakująco słaba. Czyżby aż tyle od tamtego czasu poprawili?? Nigdy nie grałem w TF, a beta była dla mnie super. No właśnie to mnie niepokoi Mnie beta w stosunku do jedynki mocno rozczarowała. Muszę zatem poczekać na więcej opinii zwłaszcza tych, którzy grali bardzo dużo w pierwszą część, ograli betę dwójki, a teraz łupią w pełniaka...
Opublikowano 31 października 20168 l grałem w bete chwile i mi nie podeszła gram teraz w fulla i jest super.
Opublikowano 31 października 20168 l Wyniki sprzedaży są tak złe, że gra trafi do EA:A z prędkością światła. Na Xone i PS4 mniej niż 50% tego co jedynka na Xone, podobno 20-25%.
Opublikowano 31 października 20168 l Pograłbym z Wami, ale jest problem: jestem pożarty z babą i ona śpi w salonie, więc nie mam chwilowo dostępu do konsoli i TV... Ech, życie...
Opublikowano 31 października 20168 l Wyniki sprzedaży są tak złe, że gra trafi do EA:A z prędkością światła. Na Xone i PS4 mniej niż 50% tego co jedynka na Xone, podobno 20-25%. Wstyd mi za branże w której bf i cod znowu zbierają graczy. Szkoda wielka szkoda. Żal szczególnie tego że ta gra jest naprawdę dobra. Po cichu kibicuje aby Cod w recenzjach okazał się crapem to może część czekających na cod'a kupi titanfalla (wątpię)
Opublikowano 31 października 20168 l Raczej kiepska beta im bokiem wyszła.Niewątpliwie to, oraz fatalnie wybrany termin wypusku. Po chuy się pchali pomiędzy mocarzy tj B1 oraz CoD?? Dopieściliby całość, wycyzelowali, nalezycie odrobaczyli, wrzucili na rynek w marcu-kwietniu i szafa by grała...
Opublikowano 31 października 20168 l To decyzja EA żeby zmasowanym atakiem BF1 + TF2 zaorać CoD'a, szkoda że kosztem TF2 Dla mnie GotY 2016 wśród FPSów.
Opublikowano 31 października 20168 l Dla mnie TF2 był zakupem day one do momentu zagrania w bete która była mega słaba i nastawiona na walki piechoty bez mechow + wallhack ze każdy przeciwnik świeci sie jak psu jajca
Opublikowano 31 października 20168 l Moim zdaniem beta była mega słaba. Pełna wersja jest o niebo lepsza od bety poprawili movement gunplay takie mam odczucie
Opublikowano 31 października 20168 l Brak marketingowego wsparcia ze strony MS + rozmyślne wysłanie gry pod topór przez EA. Respawn wykończy ich własny wydawca. Kwiecień gdy już kurz po BF i CoD opadł byłby pewnie dużo lepszym terminem, a w marcu kolejne otwarte testy aby zmazać plamę po becie.
Opublikowano 31 października 20168 l No nie wiem, wydaje się że tak doświadczony team jak trzon infinity ward może celowo staje do walki z najlepszymi. Co w tej grze można jeszcze poprawić? Dla mnie to pełnowartościowy produkt i czarny koń tegorocznych fps i do tego liść dla reszty w postaci darmowych dlc.
Opublikowano 31 października 20168 l Liść liściem, ale wydanie tf2 w tym okresie, kiedy marka jeszcze nie jest na tyle "znana", jest o kant dupy potłuc.
Opublikowano 31 października 20168 l Czy w pełniaku usuneli te podświetlenia przeciwników? Strasznie to irytowało w becie.