falcon87pl 123 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) Oglądam te filmy i się strasznie nakręciłem. Nie tylko Ty Z Wieśkiem spędziłem ponad 70 godz, miałem grać w Fifę 17 ale po ostatniej aktualizacji tempo w sezonach jest x2 i nie mogę w to grać i tak pomyślałem, że trzeba kupić B1, które jest dla mnie fajne ale bez tego słynnego "jeszcze tylko jeden meczyk". I tak zajrzałem do tego wątku, obejrzałem ze 3 filmiki i była szybka decyzja - czas spróbować czegoś innego Gierka już czeka aż domownicy pójdą spać MaZZeo - dzięki za dwa obszerne posty i filmik, które w dużej mierze pomogły mi podjąć decyzję o zakupie Edytowane 5 listopada 2016 przez falcon87pl Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) Sam się waham nad bf1 i tf2. Ten opis kampanii przez Maza mnie mocno nakręcił. Chyba jednak wybiorę jednak bfa ze względu na większą ilość potencjalnych osób so grania. Edytowane 5 listopada 2016 przez Starh Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) Cóż za świetna gra. Fabułę ograłem w kilku misjach i jest całkiem spoko. Nawet dubbing daje rade. Za to multi zrywa beret. Dynamika starć, feeling broni czy nawet oprawa graficzna. Wszystko tutaj działa bez zarzutu. Edytowane 6 listopada 2016 przez SebaStianO85 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 (edytowane) U mnie się za długo wczoraj zeszło z instalacją, więc pierwszych wrażeń jeszcze nie opiszę Offtop: Zamierzam kupić Kontrolfreek'a (allegro - Nakładki KontrolFreek FPS Classic XOne Xbox One), ale generalnie nie potrzebuję dwóch nakładek tylko jedną na prawego analoga. Używałem innego modelu, gdy grywałem w B3 na PS3 i jak już się przyzwyczaiłem, to używanie nakładki naprawdę robiło różnicę. Gdyby ktoś chciał odkupić jedną sztukę to PW i się jakoś zgadamy EDIT - na jakim ustawieniu Krzywej Czułości gracie? Klasyczne, Stabilne, Precyzyjne celowanie, Impet czy Liniowe? Na klasycznym jest duże wspomaganie celowania, ale jak patrze jakie akcje się w tej grze wywija to może się przydać Edytowane 7 listopada 2016 przez falcon87pl Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Jutro zjeżdżam na weekend do domu. Przez ten czas dokończę fabułę i zaczynam katować multi. Zamierzam poznać więcej trybów i wypróbować inne Tytany. Edytowane 9 listopada 2016 przez SebaStianO85 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 nie gralem w jedynke bo wiadomo... zachecony cena 149zl i obietnica darmowego wsparcia lyknalem dzis fulla dwojki i o jezusku jakie to jest miodne w multi, kampania tez wydaje sie wporzo, do tego wyglada gierka slicznie i chodzi jak marzenie Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Ależ ta gra ma multi Po wczorajszej akcji z wykorzystaniem ściany, banan na twarzy do końca grania: https://account.xbox.com/en-gb/gameclip/db3c515c-3f86-414e-b856-f79745e84151?gamerTag=mat87pl&scid=387a0100-dd3f-4dd2-9471-88134448127b A to i tak jest nic w porównaniu z tym co inni potrafią zrobić Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 bardzo ale to bardzo mi sie ta gierka podoba, multi mega przemyslane, respy sa fajne, tempo gry fantastyczne, ilosc energii tez fajna - nie za duzo ale tez nie na jeden strzal jak w nowych codach, feeling broni super, perkow nie jakos duzo ale sa przemyslane, nawet te AI w dwoch trybach fajnie przemyslane - glownie to miaso armatnie do zgarniania punktow, lepsze takie rozwiazanie niz jakbysmy mieli np zbierac jakies paczuszki szkoda tylko, ze na 200 friendsow na psn gierke kupilo u mnie cale 4 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 bardzo ale to bardzo mi sie ta gierka podoba, multi mega przemyslane, respy sa fajne, tempo gry fantastyczne, ilosc energii tez fajna - nie za duzo ale tez nie na jeden strzal jak w nowych codach, feeling broni super, perkow nie jakos duzo ale sa przemyslane, nawet te AI w dwoch trybach fajnie przemyslane Nic dodać, nic ująć Bardzo fajnie jest zbalansowana rozgrywka w której biorą udział tytany i piloci, nie czuć że tytany mają mega przewagę.I tak jak napisałeś, przy starciach pilot vs pilot jest szansa się wybronić jeżeli ktoś zacznie strzelać do nas jako pierwszy. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Oglądałem recke krzywozębnego quaza i jakoś przebolałem wciskanie jego ryła co chwile w ekran, no i wspominał coś, że nie mógł znaleźć graczy w jakimś tam trybie i gadał, że to słabo, że gra krótko po premierze nie ma full serwerów. Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Naturalna kolej rzeczy, jak się wydaje mniej znanego FPSa pomiędzy premierami ikon (tfu!) gatunku. Ja wiem co dobre i wybrałem TF2, ale większość Januszy wolała znaną nazwę... 1 1 Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 i sa pingi podawane i nawet mozna zmieniac serwery gry i tam tez sa podane pingi, najblizszy nam jest w frankfurcie w niemczech cala nadzieja, ze tworcy beda wspierac gre i wytworzy sie w okol niej male ale wierne community, nie bez przypadku 2tyg po premierze mozna ja kupic za 150zl a dodatki beda za free - robia co moga bo start jak wspominal don gra miala dramatyczny, na obu konsolach to sie sprzedalo lacznie gorzej niz jedynka na samego loniaka Cytuj
Janush 224 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Gdzie można kupić Titanfall 2 za 150zł ? :o Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 http://games4you.pl/ps4/fppfps/1031_titanfall_2_ps4 slaska siec sklepow, biore od nich bardzo czesto, maja juz chyba z 8 sklepow stacjonarnych na slasku, a pare dni temu otwarli internetowy stad te promo 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Ja wczoraj kupiłem z karen nówkę za 126zł więc może jutro będę miał to obadam jak coś Ficuś można zagrać Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 nie robia zwrotow albo anulacji? bo szybko usuneli te promo i jest teraz za 216 wiec ktos raczej na bank czeski blad walnal i zamiast 216 dal 126 Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Tylko że te ciule z G4Y często mają wersje niemieckie, więc dla kolekcjonera ta wielka locha USK na pudełku, to porażka. Stąd zresztą tak niska cena zapewne. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 zajrzyj do zakupow growych wczoraj od nich odbieralem osobiscie ps, niemieckich nie maja w ogole, czasem jak zreszta wiekszosc malych sklepow biora z czeskiej dystrybucji by ominajac polska oficjalna od sony 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Tylko że te ciule z G4Y często mają wersje niemieckie, więc dla kolekcjonera ta wielka locha USK na pudełku, to porażka. Stąd zresztą tak niska cena zapewne. kolekcjoner gierek na tej generacji to też brzmi komicznie xd Cytuj
Wredny 9 550 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Niby czemu? To być może ostatnia generacja gier w pudełkach, więc jak najbardziej mam zamiar je zbierać - uwielbiam patrzeć na te grzbiety prężące się na półce. Na PS3 mam około 300 gier, na PS4 na razie koło 40, ale będzie rosło 2 1 Cytuj
SebaStianO85 2 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Panowie jeżeli szukacie kogoś do grania, to ślijcie zaproszenie. Czuję że posiedzę długo przy tej grze. PSN AMartinOne. Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Ja nie wiem jak długo pogram, ale póki co bardzo mi się podoba i nawet singla jeszcze nie skończyłem, jakby ktoś chciał pograć na PSNie to Raito_PL Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 (edytowane) Czy macie obecnie problem z gra online? Mam komunikat "Nawiazywanie polaczenia z serwerami Respawn" i nic sie nie dzieje. EDIT: Nic od wczoraj nie zmienialem na routerze, wiec nie wiem dlaczego tak sie stalo. Mam zewnetrzne IP i otwarty NAT. Przypisalem IP konsoli na sztywno w puli DHCP, restart konsoli i routera i zaczelo dzialac. Edytowane 12 listopada 2016 przez falcon87pl Cytuj
Taikun 60 Opublikowano 12 listopada 2016 Opublikowano 12 listopada 2016 Miałem tak za pierwszym podłączaniem do multi, wtedy się zablokowało na nawiązywaniu połączenia z serwerami EA, ale restart konsoli pomógł i wszystko działa. Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 13 listopada 2016 Opublikowano 13 listopada 2016 zero lagow, zero wywalania z serwerow, tytanowe 60fps, genialna responzywnosc sterowania, szybki matchmaking zawsze dolaczajacy nas do poczatku meczu, a nie do takich ktore sa w trakcie - no jestem pod wrazeniem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi