gkihdghdhj 354 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Trochę w pośpiechu zainstalowałem bez zmiany regionu i mam ten dubbing :I Ale ogólnie to giera przednia, w singlu doszedłem do toru i staram się zejść poniżej 40sek, ale przede wszystkim robię multi, które jest... No niby nie mam takiego doświadczenia w multi pif-pafach z pierwszej osoby, jeden tytuł na jedną generację na ogół styka, i Titanfall 2 jest na dobrej drodze do bycia tym tytułem. Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 3 grudnia 2016 Opublikowano 3 grudnia 2016 Pograłem dzisiaj dużo w multi i co mogę powiedzieć... trochę żałuję, że nie kupiłem tej gierki na Black Friday za 20 funtów;). Jest to bodaj pierwsza gra, w której tak dobrze idzie mi fragowanie. Jedyne co bym zmienił to długość meczy - 10 minut to dla mnie trochę za mało. Multiplayer w tej grze to mistrz! Mam poważny dylemat czy kupić, tym bardziej, że ogrywam też Batllefield 1. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Za 129zl to nic tylko brać i grać Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Mi dalej gra nie siada i rzygać mi się chce jak widzę na czerwono świecących się przeciwników Jednak zostanę przy kombo h5 + bo3, a jak najdzie mnie na tytana to zawsze moge odpalić jedynkę Edytowane 4 grudnia 2016 przez kubson Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Mi dalej gra nie siada i rzygać mi się chce jak widzę na czerwono świecących się przeciwników Jednak zostanę przy kombo h5 + bo3, a jak najdzie mnie na tytana to zawsze moge odpalić jedynkę U mnie to samo. Po paru meczach wyrzucilem z dysku. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 W weekend podwojne xp jakby co ;-) 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Kupiłem wczoraj za jedyne 129 zeta. Jezu, jakie to jest dobre. Cytuj
Citizen 4 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Kupiłem wczoraj za jedyne 129 zeta. Jezu, jakie to jest dobre. Podobnie u mnie, nie mogę się oderwać od multi Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 To jakby ktos szukal kogos do grania i xo to jestem cgetny Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Chyba sam się skusze, bo za te 125zł na PS4 żal nie brać. Niemal rok jak nie cisnąłem nic w multi na konsolce Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Właśnie skończyłem kampanię. O ja pyerdole co tam się nie wyprawia. Wszystko jest tak fajnie wymieszane, zróżnicowane i świetnie pokazana jest więź człowieka z maszyną. Szacun dla Respawn za pomysłowość i dopracowanie gierki. Kupujcie i grajcie bo warto zwłaszcza za taką cenę. Mam nadzieje, że EA zezwoli na powstanie Titanfall 3. A multi to sztos a nie jak w Infinite guvnie. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) No mnie wciaglo ze wbilem juz prestiz a gierki za dlugo nie mam ;-) szkoda ze u mnie nie ma z kim pograc bo z frendow to chyba tylko Szczurek widzialem ze w miare regularnie gra ostatnio...jakby ktos chcial pograc to ja zawsze jestem chetny ;-) Edytowane 13 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) wypraszam sobie, a dosc czesto jeszcze pykam z pajgim i plejem Edytowane 13 grudnia 2016 przez Ficuś Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) wypraszam sobie, a dosc czesto jeszcze pykam z pajgim i plejemKlamczuch...caly czas grane w Fajnala :-P Na tytanach to widzialem Cie jakos po nocy przed weekendem chyba ;-) no ale mniejsza o to...przyjemnie sie biega nawet samemu no ale inva to mozecie wyslac jak będziecie ;-) Ciekaw jestem ile mapek dadza w tych DLC bo troche malo ich jest :-( Edytowane 13 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 O dziwo ten polski dubbing w kampanii nie taki zły. W multi dobiłem na razie do 10 lvl, ale co z tego, jak leją mnie goście na lvl 40 wzwyż, którzy harcują po tej samej mapie. Przez to wielu na początku może się zniechęcić, kiedy jakiś przyczajony koks sprzątnie ich na strzała ze snajperki, albo wyskoczy zza rogu i wypali w twarz ze strzelby. Tym bardziej, ze grafika jest tu tak kolorowa, że momentami ciężko wypatrzeć gracza z przeciwnej drużyny. Tak, nie gram zbyt dużo na multi, tym bardziej na konsoli (ostatnio Destiny rok temu, ale to była też końcówka), ale zaciskam zęby i brnę w to dalej, bo wciąga to niesamowicie. Cytuj
Gość Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) LVLe w tej gierce raczej nie mają za dużego wpływu na wyniki, bo na 40 LVL prędzej czy później każdy się znajdzie, a przypadające z tego tytułu profity nie są żadnymi game changerami. Podstawowe guny i perki (no i tytan) są wystarczające. Edytowane 22 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Odnoslnie wbijania lvl to przez weekend 2x XP ;-) Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Czy na najtrudniejszym poziomie da się w miarę bez stresowo przejść kampanię i to za pierwszym podejściem? Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 zależy od skilla. W niektórych miejscach masz całą kupe wrogów i musisz zdjąć wszystkich. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 grudnia 2016 Opublikowano 23 grudnia 2016 Ale ogólnie na najwyższym nie jest tak trudno, zdecydowanie łatwiej niż w codach i bf'ach więc jeżeli tam zaliczasz kampanie na najwyższych to tu po prostu przebiegniesz. A sama gra ciekawa, ma swoje momenty i grafikę a robot BT zdecydowanie jeden z fajniejszych towarzyszy w grach- "trust me" Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 24 grudnia 2016 Opublikowano 24 grudnia 2016 Zaczalem na wysokim ze wzgledu na szukaniu znajdek wszystkich i robieniu jak najwiecej osiagniec. Trudno nie jest choc kleszcze mnie denerwowaly przy pierwszym spotkaniu. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 26 grudnia 2016 Opublikowano 26 grudnia 2016 Skończyłem w końcu singla. Szybka, nieustanna jazda bez trzymanki. Pomysł z zabawą z czasem w elementach platformowych na plus. Szkoda tylko, że bossowie to zwykłe mięso armatnie, które jest bardziej wytrzymałe. Ich imion już zapomniałem.Podobnie jak w Codach czy innych BF-ach, single to tylko przystawka przed świetnym multi. Co do polskiego dubbingu- nie był taki zły. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Czyli można grę kupić głównie dla singla tak jak Doom'a? Nastawiałem się też na BF1, ale jak się dowiedziałem że kampania trwa 5h to odpuściłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi