Nemesis 1 268 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 A dziwisz im sie? I tak podziwiam ich motywację do dzialania. Gra, która gniecie Infinite Guvno sprzedała się słabiutko przez złe decyzje wydawcy. Mam nadzieję, że trochę ludzi kupiło już TF2 i studio ma plany na TF3. Kampania zamiata, multi nokautuje. Dla mnie największa niespodzianka 2016. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 Zagrałem przed chwilką kilka meczy i o mamo W jedynce bawiłem się doskonale, tutaj będzie tak samo. Singiel starcza na długo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 6-7 przezayebistych godzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 Dzięki. Właśnie dzisiaj zacząłem singla. Multi strasznie zapierdziela, nie mogę się przestawić po B1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Epic 5 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Gra jest mega, nawet cztery miesiące po kupnie. Czysty niezobowiujący fun Cytuj Odnośnik do komentarza
SuperMarcin 6 Opublikowano 26 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2017 Singiel mega:) bardziej się do tego robota przywiazalem niż do trico z The last guardian: ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 Może i jest mega, ale czasami podczas meczu zaczyna się lag fiesta, ping skacze jak powalony. I bynajmniej nie jest to raczej wina łącza, bo na speedtestach wychodzi ok (prędkość 80, ping test też stabilny), a np. w Overwatch wszystko hula aż miło. Stąd wynika, że to problem serwerów EA, co mnie specjalnie nie dziwi, bo pamiętam jakie kwiatki były z BF-ami (zwłaszcza jak już się starzały i EA przerzucało je na gorsze serwery). Ogólnie strasznie mi to odbiera przyjemność z gry, bo ta jest dość dynamiczna i lagi po prostu uniemożlwiają skuteczne poruszanie się. Tak więc chyba przejdę kampanię, oddaje żydowi i wracam do Overwatch - Blizzard to jednak renoma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 Ja tam mam cały czas w granicach 30-35 nic nie skacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 5 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2017 Panowie, pytanko natury technicznej:) 1. Czy mogę ustawić w grze język angielski? 2. Jak chce zdobyć trofeum za najwyższy poziom trudności w kampanii, to kiedy i gdzie mam go ustawić. Przy włączeniu kampanii nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Jeśli piszesz o wersji PS4 to zmiana XMB raczej, w grze chyba nie ma opcji. A poziom trudności zmieniasz w trakcie pierwszej cut-scenki - wciśnij OPTIONS, będziesz miał menu pauzy, tam zmieniasz na Master. Później masz jeszcze tor przeszkód i w zależności od tego, jak Ci pójdzie (a pewnie słabo za pierwszym razem) gra zaproponuje Ci jakiś noobski poziom trudności - olej to :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 (edytowane) Panowie, pytanko natury technicznej:) 1. Czy mogę ustawić w grze język angielski? 2. Jak chce zdobyć trofeum za najwyższy poziom trudności w kampanii, to kiedy i gdzie mam go ustawić. Przy włączeniu kampanii nie ma możliwości wyboru poziomu trudności. Z góry dziękuje za pomoc No jak nie ma, jak jest. W opcjach, poziom trudności możesz zmieniać w dowolnym momencie, bez wychodzenia z gry. Języka niestety nie można zmienić jak w Battlefield. jdyne co cię ratuje, to zmiana menu konsoli na ENG i w tedy, z automatu w grze, również będą gadać po angielsku. Polska wersja jest słaba, ale angielski dubbing, też jakiś wybitny nie jest. BTW jakby się zebrała jakaś ekipa do multi to dajcie znać Edytowane 6 maja 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 6 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2017 Zaliczyliscie tor na Pucharek? Ten bardziej hardcorowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 8 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2017 (edytowane) Zaliczyliscie tor na Pucharek? Ten bardziej hardcorowy?Mi brakuje dwóch sekund jak próbowałem z miesiąc temu..tyle że gram na skoku pod L1 i wslizgu R1, jak najbardziej pucharek do zrobienia tylko trzeba mieć super płynny przelot co mi akurat rzadko wychodziło..sam nie ogarniam jak tam ludzie robią po 50 km/h Chris..jakby co to ja gram dość regularnie :-) Edytowane 8 maja 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Kurde ale ten singiel dobry:o dawno sie tak nie bawiłem przy fpsie. Strzelanie to sam miód, plus sekwencje platformowe i nie ma chwili na nudę. Myśle ze jestem niedaleko konca i szczerze to za szybko mi to zleciało ;o co prawda można sobie przedłużyć zabawę multi, ale raczej odpalę tylko dla sprawdzenia bo pamietam przy darmowym weekendzie srednio mi podchodziła. Grafa jak dla mnie mocno przeciętna, ale nie zwracam na nia szczególnie uwagi przy tym co sie dzieje na ekranie ;p polecam każdemu kto lubi sobie od czasu do czasu postrzelać. Bije na głowę wszystkie cody, które ostatnio wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 725 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 (edytowane) Wrocilem do multika po 3 miechach i wtf! Co oni w tym menu zrobili. Za każdym razem wykreślac tryby, żeby wybrało tylko ten który chcemy. Jaki debil to tak zaprojektował? No ale rozgrywka to nadal cud,miód i orzeszki. Edytowane 17 maja 2017 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Sam rozegrałem z 5 meczy ogolnie ale z tego co zauważyłem to mozesz na stałe sobie zapisać który mecz ma konkretnie zawsze wyszukiwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Od dwóch tygodni mam takie lagi e się grać nie da...o ile w menu pokazuje mi ping na 40 to wystarczy że włączę mecz i nie spada poniżej 90 a średnio skacze 120-250 czasem nawet pod tysiąc...nie wiem co jest grane, wcześniej nie było problemów, z konsola nic nie było robione, ruter jak stał tak stoi...ktos ma jakiś pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 725 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Ja mam ping do 100, choc głownie jest ok 70. I gram bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Kurde do platyny brakuje mi tego cholernego pucharka za tor ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 (edytowane) Ktoś pomoże?☺️ Edytowane 20 maja 2017 przez rodi84 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Stary jak większości xD bez tego platyna była by 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Ktoś pomoże?☺️ Znaczy co? Filmik Ci wkleić? Podawać zimne napoje, masować kark i wachlować ręcznikiem? Czy może pytasz, czy ktoś by tego za Ciebie nie zrobił? A wtedy - co to za satysfakcja z tak zdobytej platyny? Jaki wtedy jest w ogóle sens trofeów, jeśli nie zdobywasz ich sam? Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Myślałem o jakimś sposobie, ciekawym filmiki, poradzie. Skąd od razu taki atak z twojej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 20 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2017 Myślałem o jakimś sposobie, ciekawym filmiki, poradzie. A masz bana na google? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 30 maja dostaniemy nowego tytana, nowa mapke, Tytany Prime dla Tona i Ronina a takze podwojne punkty doswiadczenia...jutro ma byc trailer kurde tyle gram w ta gierke ze az gloopio nie wbic platyny...bardzo trudny jest ostatni poziom trudnosci w singlu?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi