Szymek 1 056 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 a tak zapytam z ciekawości, ile znajduje się graczy na playliście na X?? Na PS4 jest to głównie gdzieś 7-9 tys graczy (nocna, wieczorowa pora) Sprawdzam teraz i jest dokładnie 10 029 graczy no to statystycznie wiecej w to gra na X bo na ps4 bylo 9 tys a przeciez ps4 jest duzo wiecej...szkoda ze tak malo osob w to gra i wola Coda i Bfa, zdecydowanie gierka zasluguje na wieksze uznanie wsrod graczy :( mam nadzieje ze mimo wszystko trzecia czesc juz sie smazy Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 To prawda, mi się bardzo podoba, a takiego CoD-a niezbyt potrafię przełknąć. No cóż, gierka wspierana, gracze wciąż mimo wszystko są, więc tragedii nie ma. Ja sobie lubię od czasu do czasu włączyć i polamić. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Aktualizacja już jest- 19GB. Na razie jednak serwery PSN ssą i idzie to jak krew z nosa. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 No ja mam nadzieję że jak wrócę z pracy to już będzie pobrane...jak coś to od 20 będę dostępny Tak z ciekawszych rzeczy po upie to Spopielacz i Legion dostają dasha na stałe...No i walczę z samym sobą bo nigdy nie kupowałem nic z płatnych malunkow w żadnej grze a tu mam ochotę coś sobie zakupić Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 25 lipca 2017 Opublikowano 25 lipca 2017 Na "oczekiwaniu" źle pokazało, bo pobiera 2,2GB. Dopiero teraz zapuściłem ściąganie. Cos mała ta aktualizacja. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Hej, czy Titanfall jest przyjazny poczatkujacym? Zazwyczaj omijam shootery, chyba ze maja fajna fabule albo ciekawa mechanike. Nie gralem nigdy w CoDy/Battlefieldy/Battlefront etc. Chcialem kupic bo czytalem ze Respawn dalo rade i za swietna polityke darmowych DLC (takie rzeczy trzeba wspierac). Sciagnalem demo. Nie przeszedlem tej misji do konca ale bylo spoko. Jak wyglada ten nowy tryb hordy? Czy jest rozbudowany? Mysle zeby namowic kolege i grac we 2. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Jeśli chodzi o multi, to zależy. Sam czasem szlajam się po mapie szukajac wrogów (suchy dok najczęściej), czasem ładuje kille aż miło, a czasem ginę często gęsto. Horda to zwykła obrona punktu. Jest 5 fal, jest kilka prób restartu,jak sie nie uda. Wczoraj testowalem 3 hordy- w dwoch pierwszych bylo nas tylko dwoch i poleglismy na 3 fali. W trzeciej na czwartej. I jak nigdy na multi nie mialem lagów, tak wczoraj dwa razy ping mi skoczył do ponad 3000 (tak,trzech tysięcy!) i utrzymywał się tak przez kilka sekund. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 (edytowane) Hej, czy Titanfall jest przyjazny poczatkujacym? Zazwyczaj omijam shootery, chyba ze maja fajna fabule albo ciekawa mechanike. Nie gralem nigdy w CoDy/Battlefieldy/Battlefront etc. Chcialem kupic bo czytalem ze Respawn dalo rade i za swietna polityke darmowych DLC (takie rzeczy trzeba wspierac). Sciagnalem demo. Nie przeszedlem tej misji do konca ale bylo spoko. Jak wyglada ten nowy tryb hordy? Czy jest rozbudowany? Mysle zeby namowic kolege i grac we 2. teraz o ile sie nie myle to bedzie weekend free wiec mozesz powiedziec koledze...jak cos to chetnie pomoge i mozna sie jakos umowic na wspolne granie po sieci bo w pierwszym kontakcie moze sie wydawac lekkie WTF...sam tak mialem po becie. Natomiast calkowicie zmienilem zdanie po przejsciu singla i zapoznaniu sie z mechanika gry Horda...nie spodziewalem sie ze bedzie taka fajna. O ile na nizszych poziomach jest zwyczajnie latwo tak juz na trudnym zaczyna sie konkretna zabawa (wczoray udalo mi sie pary razy ukonczyc) oraz otrzymuje sie wiecej punktow, cieszy zroznicowanie w tytanach (chyba najgorsze sa Legiony Nuklearne i te Mozdziezowe). Wystarczy chwila gapiostwa i trzeba powtarzac od nowa dana fale, o tyle fajnie ze mamy dwie takie mozliwosci. Ciekawe co tam sie dzieje na tym najwyzszym poziomie. Edytowane 27 lipca 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 31 lipca 2017 Opublikowano 31 lipca 2017 Fajniutka ta horda, właśnie pierwszą ograłem i już wiem, że będę wracać do tego trybu często. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 W hordzie pukawki którymi w multi mogłem co najwyżej pogmerać sobie wiadomo gdzie, tutaj robią robote. Niestety jak sie wszyscy gracze nie ogarną i dopuszczą atomowe tytany do zbieracza, to jest troche kicha. Przedostatni nam tak wybuchł na ostatniej próbie i zniszczył zbieracz od eksplozji. Kiedy w końcu jakas forumowa ustawka na PS4? Bo granie z randomami kończy się często tak jak wyżej. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Jak ja wczoraj byłem MVP to znaczy, że specjalnie skillowi ludzie w to nie grają :D. Albo mnie tak dobrało ze względu na poziom postaci/tytana czy co tam się zbiera. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Opublikowano 1 sierpnia 2017 W hordzie pukawki którymi w multi mogłem co najwyżej pogmerać sobie wiadomo gdzie, tutaj robią robote. Niestety jak sie wszyscy gracze nie ogarną i dopuszczą atomowe tytany do zbieracza, to jest troche kicha. Przedostatni nam tak wybuchł na ostatniej próbie i zniszczył zbieracz od eksplozji. Kiedy w końcu jakas forumowa ustawka na PS4? Bo granie z randomami kończy się często tak jak wyżej. Na PS4 to chyba tylko my zostaliśmy z forumka :-( chociaż zawsze można dobrać kogoś z grypy jakiejś 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Pograłem pare godzin w tą kampanie, chyba już jestem na finiszu i... zdecydowanie mamy renesans shooterów jeśli "wojenna szczelanka" potrafi zaserwować tak zaskakująco dobrą kampanie. Fabularnie jest dosyć miernie ale scene kradnie świetna kreacja poziomów. Nie mam poczucia tak jak np. w battlefield 1, że singleplayer to jedynie taki tutorial przed multi. Singiel dodaje coś od siebie i momentami rzuca w naszą strone naprawde sprytnymi rozwiązaniami (level z "anomaliami" to majstersztyk). Teraz jestem bardzo ciekaw jak będzie wyglądała kampania w nowym battlefroncie. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) Respawn, to część Infiniti Ward. Podobno ta lepsza cześć. W TF2 czuć rękę, która stworzyła genialny singiel w Modern Warfare. A dice? Niestety oni nigdy nie byli w tym dobrzy, no może poza Bad Company. Edytowane 4 sierpnia 2017 przez chris85 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Szkoda, że nie ma hordy bez tytanów. Dać tak z 3-5 razy więcej piechoty i tych małych robotów. Wtedy by była sieczka Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Czy w wer. na PS4 można odpalić grę w j. angielskim i napisy w PL? Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Czy w wer. na PS4 można odpalić grę w j. angielskim i napisy w PL? Z tego co pamiętam tak, na Xboxie o dziwo nie ma tej opcji. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Będę zobowiązany jeśli ktoś potwierdzi. I czy język ustawiamy tylko poprzez zmianę ustawień systemu czy z menu gry (czyli po ludzku)? Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 8 września 2017 Opublikowano 8 września 2017 Jak sie nie spieszy to wieczorem moge dac odpowiedz ale wstepnie to chyba tylko w gre wchodzi kombinowanie z jezykiem konsoli bo w menu gry nigdzie nie ma odpowiednich opcji jezykowych...chyba Pozniej dam znac napewno ale wydaje mi sie ze wchodzi tylko combo full anglik lub full polski Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Zacząłem ogrywać TF2 wreszcie. Tak, tak, wiem... spóźniony o jakiś rok :) No ale mniejsza o to, bo pierwsze wrażenie jest naprawdę solidne. Dotyczy to zarówno singla jak i multi. Grafa "taka se" ale płynna animacja i ciekawy design wynagradza pewne braki. Naczytałem się narzekań na PL dubbing i nawet troszkę wystraszyłem, a wychodzi na to, że koszmaru nie ma. Wkręciłem się i chcę więcej. Pytanko: ile misji ma kampania? Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 (edytowane) Jakby co to chętnie pykne jakiegoś meczyka w multi jak uporasz się z singlem Bodajże 9...jakieś 8h grania Edytowane 15 września 2017 przez Szymek_PL_ 1 Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Bardzo chętnie. W multi gra głównie żona i wymiata zdecydowanie lepiej niż ja - siedzi w tym od 10 lat tak naprawdę, mając za sobą setki godzin spędzone w COD4, MW2, COD:WAW, Bad Company 2, kolejnych BF-ach, The Last of Us, Gears of War, DOOM-ie oraz - jej największej miłości obecnie - Rainbow Six Siege. Kosi zdrowo dziewczyna, a ja się przyglądam :) Chcemy wejść w TF2 teraz, więc ogarnięty gracz, który przy okazji wyjaśni co i jak baaardzo się przyda. Ślij zapkę Szymon. Edit: moment lądowania wezwanego tytana - WOW, serio, świetnie wykonali te wejścia! :) Tak mi się przypomniało z dnia wczorajszego. Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 15 września 2017 Opublikowano 15 września 2017 Od kilku dni, leży wyszukiwanie meczy.. 3-4 minuty i dopiero łapie. Fajnie że wprowadzili niektóre mapy z jedynki.Ciekaw jestem, czy są szanse na pierwszą część na obecne generacje konsol. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Pierwsza część jest przecież na obecnej generacji? Jest na Xbox One, cały czas mam nawet na dysku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi