Skocz do zawartości

TitanFall 2

Featured Replies

Opublikowano

Jednak bycie w plusie niewiele pomogło tej grze :/ wczoraj troche pograłem, ale znaleźc coś nadal jest ciężko i miałem dziwne freezy na kilka sekund mimo, że ping był ok

• Odpowiedzi 871
  • Wyświetleń 88,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie spodziewałem się, że praktycznie za jednym posiedzeniem, z przerwą na kibel i obiad, pęknie singiel. Nie dlatego że jest krótki, bo nie jest, raczej standardowe 6-7 godzin. Wciągnęło mnie po prost

• Myślę że największym problem tej gry jest data premiery. Nie dlatego że była pomiędzy Call of duty, którym moim zdaniem jest kupsztalem w multi, a BF'em który jest diametralnie inną grą. Titanfallowi

• Kurde - "średnio grywalna", "lagi", "wywalanie z serwerów"... Albo mam w stosunku do tej gry inne oczekiwania, albo gramy w zupełnie różne produkcje. Jak już pisałem - grałem w jedynkę przelotnie u k

Opublikowano

O właśnie. Muszę zrobić trofea multi. Dzięki za przypomnienie o tej gierce smile.gif

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam nadzieje ze respawn juz trojke przygotowal na nowa generacje, bo to jest jedna z gier online ktora wciagnela mnie na aktualniej gemeracji na wiele godzin

Opublikowano
12 godzin temu, Plugawy napisał:

Jednak bycie w plusie niewiele pomogło tej grze :/ wczoraj troche pograłem, ale znaleźc coś nadal jest ciężko i miałem dziwne freezy na kilka sekund mimo, że ping był ok

Ostatnio grałem i szukało całkiem spoko...do minuty jakoś 

Opublikowano
6 godzin temu, Szymek napisał:

Ostatnio grałem i szukało całkiem spoko...do minuty jakoś 

Pewnie zależy jak się utrafi. Myslałem, że będize wiecej ludzi po tym jak dali ją do plusa.

Opublikowano

Ale w Plusie gra była pół roku temu, wtedy chyba był zastrzyk graczy. W międzyczasie większość zapewne przeskoczyła na inne tytuły z abo jak CoD.

Opublikowano
22 minuty temu, Plugawy napisał:

Pewnie tak, ale łudizłem sie, że ktoś zostanie na dłużej :P

Ktoś tam został :) przed tym jak wrzucili do plusa było 2-3 tys...teraz jest to 6-8 w zależności od pory i dnia 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z braku laku przedwczoraj dałem grze szansę i dzisiaj jestem na trzeciej od końca misji postrzegając fakt że gra faktycznej będzie musiała się kiedyś skończyć jako jej największą wadę.

Etap

fabryki i satelity[\spoiler] to co chwile opad kopary i stawiania na głowę mechanik gry (dwóch konkretnie, ci którzy grali będą wiedzieli o co chodzi).

Nie spodziewałem się że wciągnę się tego „raka” (w końcu CoD-opodobne strzelanie od EA), a jak dla mnie to jeden z cichych banderasow tej generacji, obłęd. :obama:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

Pojawiają się plotki o możliwej trzeciej części.

Byle nie w czasie premiery kolejnego BF, bo przy TF2 sami sobie strzelili w kolano:dry:

Opublikowano

Trójka mogła by wyjść na nową generację tylko, byłoby przynajmniej w coś dobrego pograc. Ogóllnie oczekuje, że dodadzą więcej wszystkiego, szczególnie jakieś bronie do wyboru dla Tytana. Przy dwójce to chyba nie wiedzieli w którą stronę iść singla czy multi i wyszło jak wyszło, chociaż gra mi się bardzo podoba.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpalcie. Na XSX czuje się jak bym grał w nowa grę.
Jaram się jak pochodnia [emoji91][emoji91][emoji91]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Opublikowano

No ja na XSX wolałem jedynke odpalić, bo wczesniej nie miałem szans w to pograć. Szkoda, że już prawie martwe to multi... :frog:

Opublikowano
2 godziny temu, Wredny napisał:

No ja na XSX wolałem jedynke odpalić, bo wczesniej nie miałem szans w to pograć. Szkoda, że już prawie martwe to multi... :frog:

To odpal 2 :) muliti żywe 

Opublikowano
[mention=8561]kakus[/mention] sam grasz? Jak sciagne za 3 dni to sie odezwe [emoji6]

Gram gram

PolskiMurzyn

Szukaj takiego :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie ja gram codziennie

• 4 miesiące temu...