Wredny 9 574 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Widzę, że gameplayowo to ludzie czepiają się głównie ilości czasu potrzebnego do ubicia Titana/pilota, a główne narzekanie jest na wykastrowanie multiplayera z epickich momentów kampanii zintegrowanej - cholera wie, może teraz dostajemy tylko czysty gameplay, bo chcieli zobaczyć, jak sprawuje się kod sieciowy, a w pełniaku będzie bardziej na bogato? Nie żeby mi na tym jakoś specjalnie zależało, choć oczywiście nie pogardziłbym. Pomijając już gadki typu "kiedyś to było lepiej", mam pytanie odnośnie samej alphy - czy kiedy jestem w tytanie to mam jakąś opcję zrzucenia przeciwnika, któremu zachciało się bawić w rodeo, czy muszę wyjść, żeby mu ebnąć? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 no w jedynce była elektroniczna chmurka, w dwójce tego nie ma. drugi gracz też może go zestrzelić. ja juz bete usunąłem xd Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 No oby, aczkolwiek nie wiem czy sa w stanie cos takiego zrobic w tak krotkim czasie, zreszta akurat AI wrzuciliby pewnie caly - dla mnie nawet mapy w 1 dynce przez zlozonosc wydaja sie o wiele wieksze. Musisz wyjsc, ewentualnie w jedynce byla chmura elektryczna jako jeden se specjali Tytana (ani razu jej nie uzylem) - nie wiem czy fala rakiet tez nie mozna bylo go stracic. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Chmura lub rakieta kasetowa, salwą nic nie zrobisz (no chyba że koleś robi rodeo na tytanie obok) 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 no w jedynce była elektroniczna chmurka, w dwójce tego nie ma. drugi gracz też może go zestrzelić. ja juz bete usunąłem xd Jest też elektryczna chmura, lamentujecie strasznie ta gra byla prosta nie wymagającą zadnego skilla napierdalanką i dokładnie jest tym samym w tej części. Bawię sie tak samo dobrze jak i przy jedynce wbity 13 level, brakuje mi tylko mojego narzędzia destrukcji w postaci pistoletu z namierzaniem. Dobra gra do ea access. Cytuj
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 jak można aż tak zniszczyć tą serię TĘ serię, TĘ... No i ciężko nazwać serią coś, co ma tylko jedną część póki co Oglądam sobie na YT "walkthrough" (o ile można to tak nazwać) pierwszego Titanfalla od RadBrada i trochę rozumiem, na co narzekają niektórzy - to pomieszanie kampanii z multiplayerem było czymś unikalnym i fajnie nadawało głębi naszym poczynaniom online - faktycznie, za(pipi)ista sprawa. Z drugiej strony TF2 ma mieć pełnoprawnego singla, więc pewnie dlatego multi jest bardziej... multiplayerowe. No i te wszystkie odprawy przed meczem w jedynce trwały strasznie długo - nie wiem, czy oczekiwanie na kolejną rozpierduchę nie wybijałoby mnie z rytmu pomiędzy meczami. xDDD szczę i kisnę jak cię czytam typie, jaka kampania, jakie wstawki? TITANFALL=ATTRITION i nikogo nie obchodzi jakaś kampania, ale skąd to masz wiedzieć jak w TeeFa grałeś na YT? Następny spec z (pipi) się objawił i wykłada... Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Jednak w recenzjach ludzie zwracali głównie uwagę na kampanię/multi , fatycznie fajny patent. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Niestety na youtubie nie poczujesz czegoś tak unikatowego jak feeling gry, który wyróżniał pierwszego Titanfalla od takich pif paf pierdółek. Niestety taka popierdólka powstaniez drugiej części (zmienić wiele się nie da), takie to teraz plastikowe i bez wyrazu... bleah.... Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Tak design mapek był dużo lepszy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 jak można aż tak zniszczyć tą serię TĘ serię, TĘ... No i ciężko nazwać serią coś, co ma tylko jedną część póki co Oglądam sobie na YT "walkthrough" (o ile można to tak nazwać) pierwszego Titanfalla od RadBrada i trochę rozumiem, na co narzekają niektórzy - to pomieszanie kampanii z multiplayerem było czymś unikalnym i fajnie nadawało głębi naszym poczynaniom online - faktycznie, za(pipi)ista sprawa. Z drugiej strony TF2 ma mieć pełnoprawnego singla, więc pewnie dlatego multi jest bardziej... multiplayerowe. No i te wszystkie odprawy przed meczem w jedynce trwały strasznie długo - nie wiem, czy oczekiwanie na kolejną rozpierduchę nie wybijałoby mnie z rytmu pomiędzy meczami. xDDD szczę i kisnę jak cię czytam typie, jaka kampania, jakie wstawki? TITANFALL=ATTRITION i nikogo nie obchodzi jakaś kampania, ale skąd to masz wiedzieć jak w TeeFa grałeś na YT? Następny spec z (pipi) się objawił i wykłada... Co ty człowieku pier.dolisz? Taka kampania i takie wstawki, że podstawową nowością ma być pełnoprawny singiel. I może kogoś to obchodzi. Ale skoro Ciebie nie to wnioskujesz, że nikogo. Następny spec się z(pipi) się objawił i wykłada... Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 No akurat karolek wie co mówi i podbijam jego zdanie Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Ta Karol rządzi na dzielni i ma najfajniejszy sweter. PS. Straszne nooby grają w tej alfie zazwyczaj w multi wyrabiam k.d 2.0 tutaj wyniki po 20/3 to standard trochę mnie to martwi. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 (edytowane) robi takie samo wrazenie jak beta multi... Edytowane 28 sierpnia 2016 przez easye Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Opublikowano 28 sierpnia 2016 Pograłem trochę w bete i niby nie jest źle ale już nie mam ochoty wracać do tej gry, czuje się jakbym grał w kolejną grę jakich wiele na rynku i niczym mnie nie przyciąga, jesień/zima zostaje dla BF1 i GOW4. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) No akurat karolek wie co mówi i podbijam jego zdanie Karolka obrażają. Ludzie co grali w titanfalla na youtube kłócą się z kolesiem co ma 10 generacje na maxa w titanfallu . Do czego ten świat zmierza ? Oczywiście kłócą się ci co kupują remastery wszystkiego i graja TYLKO na playstation. To by tłumaczyło wiele. W sumie pod nich jest robiony titanfall 2 to też wiele tłumaczy. Edytowane 29 sierpnia 2016 przez blantman Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 To samo chciałem napisać ale już nie chciałem wojenkowac xd Cytuj
KarolJanuszGejmingu 475 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Lol, mam 50 lvl w pierwszym tf i pierdzielenie jaka część pierwsza była dobra to śmiech na sali. Zgony były równie szybkie jak teraz,lagi jak szparagi bo ta gra była tak fantastyczna że 5 x więcej ludzi grało w cod ghost. Ja rozumiem,że na xbonie nie było w co grać ale pisanie takich rzeczy jak zbalansowana rozgrywka, super mapy i movement to aż wypala oczy. Chyba ja w inną grę grałem, może czołowe boty miały jakieś konta VIP i tam rozrywka wyglądala inaczej. Sent from my C6903 using Tapatalk Edytowane 29 sierpnia 2016 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj
wrog 609 Opublikowano 29 sierpnia 2016 Opublikowano 29 sierpnia 2016 (edytowane) Grałeś w inną grę, innego wyjścia nie ma Edytowane 29 sierpnia 2016 przez wrog 3 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) http://www.titanfall.com/en_us/titans/ Edytowane 31 sierpnia 2016 przez MaZZeo Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 mam wrażenie że te mapki na filmikach są lepsze niz te z bety Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Zgodnie z decyzją Respawn, Titanfall 2 na razie nie będzie częścią EA Access na XOne oraz Origin Access na PC. Oznacza to, że gra nie będzie podlegała 10% zniżce w wersji cyfrowej oraz nie będzie objęta przedpremierowym 10-godzinnym trialem. ŹRÓDŁO: http://www.gamereactor.eu/news/452003/Titanfall+2+wont+be+part+of+EA%2FOrigin+Access/ Beta znudziła mnie zaledwie po kilku meczach, więc pewnie Respawn nie chce zniechęcać kolejnych graczy... Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Rozumiem,że beta dawno zakończona? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 Zgodnie z decyzją Respawn, Titanfall 2 na razie nie będzie częścią EA Access na XOne oraz Origin Access na PC. Oznacza to, że gra nie będzie podlegała 10% zniżce w wersji cyfrowej oraz nie będzie objęta przedpremierowym 10-godzinnym trialem. ŹRÓDŁO: http://www.gamereactor.eu/news/452003/Titanfall+2+wont+be+part+of+EA%2FOrigin+Access/ Beta znudziła mnie zaledwie po kilku meczach, więc pewnie Respawn nie chce zniechęcać kolejnych graczy... W takim razie ea Access traci rację bytu po co to komu? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 5 września 2016 Opublikowano 5 września 2016 EA wydaje więcej niż jedną grę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi