Plugawy 3 679 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 Gram raczej popoludniami, pozny wieczor odpada. W niedziele moge albo jutro po 17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 367 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 ja też chętny na granko Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2019 (edytowane) Może być niedziela. Każdy termin mi pasuje;) @Pupcio wyślesz zapro na psn?? Edytowane 3 sierpnia 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 13 września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 września 2019 (edytowane) GRamy w ten weekend? Szymek z Tobą to się mijam non stop, nie żbym narzekał na resztę ekipy Edytowane 13 września 2019 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 @Square @Kyo preferujecie jakis konktreny dzien ? U mnie termin to od 19...dzien bez znaczenia ktos jeszcze chce polatac? @Pupcio @Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Ja się raczej dostosuje, dzień obojętny, bo jestem w zasadzie codziennie wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2019 Możecie mnie dopisać do listy i jak Tylko będę wieczorem po 20 to zapraszać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 (edytowane) Gramy dziś? Jak cos to pamiętajcie że jest siec w grze o nazwie forum. 16 tys graczy obecnie...jakieś 8x więcej niż zazwyczaj Edytowane 3 grudnia 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 3 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2019 Na razie nie pogram z Wami, bo plusa nie mam, ale może skuszę się i kupię za kilka dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Zrobi mo ktos liste paczek DLC ktore mam kupic zeby miec wszystko? Bo najebane tego jak u cyganki w tobolku a opisy strasznie slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 (edytowane) DLC jest tylko i wylacznie kosmetyczne jesli grasz Roninem to warto sie zastanowic nad Prime bo ma cienszy miecz i wiecej widac przy blokowaniu. Spopielacz ma bardzo fajna egzekucje. Reszta do zaorania. Zadnego DLC nie trzeba kupowac zeby miec full gre bo te byly darmowe podobno 40 tys ludzi..tyle to chyba nie bylo na premiere xD @wet_willy no zakladam ze dodatkowe grafiki, kolorki czy skorki na Tytany Cie nie interesuja. Edytowane 4 grudnia 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 40k ludzi? LOOOL, ale jazda. Przecież wieczorami było 10razy mniej i to było już dużo, co nie? DLC jak Szymek pisze to tylko kosmetyka i to za wygórowaną cenę, także spadówa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 2 minuty temu, Plugawy napisał: Przecież wieczorami było 10razy mniej i to było już dużo, co nie? Chyba tylko w weekendy a wczoraj mecze wyszukiwało w 15 sekund. Normalnie mam gwiazdę na Mikołajki. Cieszę się jak gloopi choć w sumie nie wiem czemu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 13 minut temu, Szymek napisał: Chyba tylko w weekendy a wczoraj mecze wyszukiwało w 15 sekund. Normalnie mam gwiazdę na Mikołajki. Cieszę się jak gloopi choć w sumie nie wiem czemu xD Rozumiem, że fragi na noobach wchodzą gładko?:p Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 Wybornie Co fajniejsze mimo że jest dużo więcej ludzi serwery nie laguja Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 4 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2019 pewnie sie przygotowali na zjazd plusikowych yanuszy to i serwery stabilne Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 14 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2019 Organizujemy turniej 4fun korzystając z okazji. Teamy 6 osobowe...jest ktoś zainteresowany i chciałby polatać? Narazie dogadywanie są szczegóły co do map, trybów itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 Jak wyglada sprawa z torem przeszkod? Brakuje mi tylko tego do platynki a ze ogrywalem gre w ea accessie miesiecznym to najzwyczajniej olalem sprawe. Teraz dali do plusa to mozna by nad tym przysiasc. Chociaz z tego co pamietam nie bylem w stanie zblizyc sie na mniej niz sekunde do wymaganego czasu skupiajac sie glownie na biegnieciu (skutecznosc w strzelaniu/granatach chcialem doszlifowac pod koniec). Ktos cos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 (edytowane) Zmianic skok pod L1. Na broń polecam Eva i zabrać granaty ladunkowe (te niebieskie) W długim tunelu nie biegać po ścianach tylko się odbijać. Reszta to trening. Edytowane 17 grudnia 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 jak on to robi ze nawet jak spada na glebe pod koniec to ma ciagle 50kmh? wyglada jak jakis bulshit ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 (edytowane) Ogólnie w momencie gdy dotykasz ziemi podskakujesz i musisz mieć lewa gałkę wychylić na 90 stopni w lewą bądź prawo analogicznie skręcać prawa gałkę w ta sama stroną co lewa. Wydaje się skomplikowane ale tak nie jest. Albo obie gałki w lewo albo prawo. Problem z tym że analogowo ciężko trafić na te 90 stopni. Na pc dużo łatwiej się to robi cyfrowo. Tu nie jestem pewnie ale on gra na Elicie a tam chyba można ustawić sobie zakres kątów w lewej galce. Sorry.. zapomniałem dodać że trzeba jeszcze używać wślizgu. Ja miałem go wlaczonego na wciśnięcie (w menu jest opcja). Skok pod L1 i ciągle trzymasz R1. Do tego dochodzi obsługa galek w danym kierunku. Edytowane 17 grudnia 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 Wlasnie obczajam roznosci na yt i jeden typ calkiem dobrze tlumaczy te slide hopy i air strafy. Mysle, ze po prostu trzeba usiasc i pocwiczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 @Rillas uczyłem się z tego filmiku Szkoda że tak późno to rozkminilem...gdzieś po roku grania dopiero wpadłem na te filmiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 Prawde mowiac musze mocno przeanalizowac na ile mi potrzebne to w tym treningu - tam wlasciwie sa dwa miejsca gdzie musisz zglebowac (pod koniec pierwszego pomieszczenia i przed sama meta). Mysle, ze tutaj dobre poruszanie sie po scianie zrobi swoje co nie zmienia faktu ze posprawdzam sobie te techniki i moze cos sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2019 (edytowane) No ja zrobiłem ten pucharek nie korzystając z tego bo jeszcze nie umiałem (coś tam próbowałem że wślizgiem). Tak naprawdę kluczem jest szybko zmieścić się pod przeszkodzą, czytaj dobrze się wybić aby na wślizgu ja pokonać i szybko odbijać się w tunelu (gdy tylko dotykasz ściany na ułamek sekundy zwiekszasz prędkość) Edytowane 17 grudnia 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi