Opublikowano 3 września 20168 l Dobra najważniejsze, że i osoby które nie kupią gry na ps store będą mogły popykać w betę i ocenić, jak się gra
Opublikowano 3 września 20168 l W dniu 3.09.2016 o 13:13, Mroku napisał(a): Teraz to dopiero bedzie PAY 2 WIN . 5 wariantow broni i kazda ma wlasne atuty. Wraca taktyczny nuke z MW2, ale oczywiscie nie dla Wszystkich Najpierw trzeba zdobyc bron z supply drop i wbic w meczu 25 gunstreak. Wyglada, to jak gorsza wersja BO3. Beka jak nic. Ta. Kiedy mówili, że w IW będzie najwiekszy arsenał ze wszystkich CoDów myślałem, że naprawdę coś konkretnego przygotują. A tutaj okazuje się będę mógł sobie wylosować/ew. wycrafcić różowego balasa, który ma bonusowy dmg do strzałów w krocze (potwierdzone info). Serio Activision... Co się stało?
Opublikowano 20 września 20168 l jak ktos zainteresowany to beta rusza 14 pazdziernika na PS4, pozniej na XO Edytowane 20 września 20168 l przez kubson
Opublikowano 20 września 20168 l 21 na XO. Jakby ktoś miał jakimś cudem kodzik na zbyciu to zapraszam na pw, odwdzięczę się
Opublikowano 21 września 20168 l nie lepiej pre-order zrobić w jakimś sklepie a potem anulować? ja tak rok temu z blak klopsem zrobiłem
Opublikowano 21 września 20168 l no ja w tamtym roku tez zapłaciłem ale dostałem po jakiś 2 tygodniach zwrot, a że płaciłem kredytówką to w ogóle tego nie odczułem. Edytowane 21 września 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 21 września 20168 l W dniu 21.09.2016 o 19:42, Wooyek napisał(a): Teraz za preodera trzeba od razu zapłacić chyba, wycwanili się. Nie wszedzie. Na pewno nie trzeba placic na RTV Euro AGD. Wiem, bo w zeszlym roku preorderowalem tam BO3. Pytanie mam: czy obojętnie gdzie grę sie zapreorderuje to dostanie sie kod do bety czy tylko w wybranych sklepach? Najchetniej wzialbym w MM. Cena dosc korzystna za Legacy (309 zydli), a dodatkowo mam tam karte prezentowa w wysokosci 100 zeta. Osobiscie nie mam zamiaru odwolywac preordera. Gre kupuje na miliard procent... Edytowane 21 września 20168 l przez Czezare
Opublikowano 23 września 20168 l Kod na bete: 1K7L-RDYBD-VYH0 Użyjcie go na Stronie https://www.callofduty.com/infinitewarfare/beta Kod z grupy CoD Black Ops 3 Xbox One Polska Po zapisaniu się przyjdzie nam kolejny kod na email do wpisania na Xbox Live tak ? Edytowane 23 września 20168 l przez BuRRRza
Opublikowano 23 września 20168 l Autor W dniu 23.09.2016 o 17:58, MaZZeo napisał(a): mi pisze ze juz wykorzystany Dopiero teraz sie obudziles? Post napisal godzine temu xD
Opublikowano 23 września 20168 l Nie wiem ile mozna prosic, zeby ten co wykorzystal kod poinformował o tym. Szanujmy swój czas...
Opublikowano 1 października 20168 l Jak do tej pory to zawsze był w RTV Euro AGD. Czy będzie teraz - nie wiem. W poniedziałek mam zamiar spytać kumpla, który tam pracuje.
Opublikowano 1 października 20168 l W dniu 1.10.2016 o 12:08, Lipa napisał(a): Konsoleigry, empik m.in. gdzie to info odnośnie empiku? tutaj nic nie widzę http://www.empik.com/call-of-duty-infinite-warfare-legacy-edition-infinity-ward,p1124549875,multimedia-p
Opublikowano 3 października 20168 l Tu oficjalnie informują o udziale w becie. Klucz wysyłąją do 13.10 na maila: https://cdp.pl/call-of-duty-infinite-warfare-legacy-edition-pud-xone.html
Opublikowano 3 października 20168 l No dobra a jak wpisalem juz klucz na stronie CoD to później dostane kolejny na email?
Opublikowano 5 października 20168 l Cytat both Infinite Warfare and Modern Warfare Remastered will require 130GB space total.
Opublikowano 5 października 20168 l xD, widzę, że już nikt się nie bawi w kompresję plików. Niedługo na tych dyskach 500gb będą wchodzić 2 gry.
Opublikowano 7 października 20168 l Nowy CoD Edycja Legacy z Modern Warfare Remastered najtaniej w necie (na dzień dzisiejszy): http://www.x-kom.pl/p/326912-gra-na-xbox-one-cd-projekt-call-of-duty-inifinite-warfare-edycja-legacy.html
Opublikowano 13 października 20168 l Czy ktos z Was grajacych na PS4 zrobil już preordera na cdp.pl?Fucktycznie najtańsza oferta na edycję Legacy na rynku. Dostaliscie juz klucz do bety? Czy środki płatnicze z karty pobierane są natychmiast jak się tam robi preorder czy dopiero w momencie wysyłki gry?