Opublikowano 14 października 20168 l Chętnie przygarnę kod na PS4 na betę jak by Ktoś miał na zbyciu. Dziekuję bardzo.
Opublikowano 14 października 20168 l Chętnie przygarne kod na Xbox one Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 października 20168 l o której ta beta?Ma wystartowac o 18 i rowniez ma trwac do 18 w poniedzialek :-)Jednak chyba od 19 tak jak mialo byc pierwotnie...sugerowalem sie grafika z cdp ;-) Edytowane 14 października 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 14 października 20168 l Niestety nadal nie Z ciekawosci wchodze zobaczyc na zywo moze ktos gra a tam pierwszy gosciu ma 12 tys ogladajacych jak próbuje sie zalogowac Edytowane 14 października 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 14 października 20168 l Nie laczy z graczami...wgl nikogo nie wyszukuje..dzis raczej juz pograne
Opublikowano 14 października 20168 l Powiedzcie coś na temat tworzenia uzbrojenia ;> skomplikowane, czy może łatwe, przyjemne i przydatne?
Opublikowano 15 października 20168 l Ta gra to kpina. Wyglada jak f2p. Nie ma nic wspolnego z CODem. Glupi ja kupilem edycje deluxe na us store - bo przeciez COD prawie zawsze byl moim pewniakiem. Wczoraj udalo mi sie zagrac 2 mecze i usiadlem. Pocieszalem sie ze jest przeciez remaster ktory obstawialem i tak ze w tym zestawieniu bedzie lepszy... no ale nie po to tyle kasy i jeszcze season pass zeby takie gniota wypuscili. To wyglada jak titanfall ale nawet nie jedynka... graficznie,pomyslo to porazka. Mam nadzieje ze odbije im sie to czkawka
Opublikowano 15 października 20168 l Nie wiem czy graliśmy w tą samą grę, ale beta na ps4 wygląda zdecydowanie lepiej od bety titanfall 2, o titanfall 1 nawet nie wspominam. Co do moich spostrzeżeń to największy minus, jaki do tej pory zauważyłem to mała ilość życia.
Opublikowano 15 października 20168 l Dotykałem, dotykałem. Po prostu uważam, że większa ilość życia oznacza zawsze troszkę bardziej skillową grę. W trybie podstawowym nie powinno być tak mało życia, jak ktoś lubi szybko ubijać przeciwników i równie szybko ginąć zawsze mógłby odpalić wspomniany przez Ciebie tryb HC.
Opublikowano 15 października 20168 l Ja osobiście wolę bardziej grę na HC, bo irytujące jest dla mnie pakowanie w typa połowy magazynka, żeby leżał. Hardcore jest szybką grą, w której refleks odgrywa o wiele większą rolę, niż w zwykłych trybach - i to jest właśnie w tym za(pipi)iste ;P
Opublikowano 15 października 20168 l No to cóż, Infinity Warfare Ci podpasuje pod tym względem PS.Ktoś dzisiaj chętny na wspólne granie w betę na ps4? Edytowane 15 października 20168 l przez Janush
Opublikowano 16 października 20168 l PS4 oczywiście 1. 55TP-DFN6-2N38 2. 5M6M-4RNM-HNDC 3. 94A2-98N2-28AJ 4. QCTB-3KN5-4N77 5. 4JQD-3ENH-M6P8 6. 5MAJ-9QN2-3QP5 7. Q6JK-EHNN-DQ6D Nie wiem czy wszystkie kodu zużyte, czy też zostały wklejone w ramach żartu. Spróbowałem wszystkie i za każdym razem mam, że wprowadzony kod jest "invalid".
Opublikowano 16 października 20168 l No dziwne żeby po 2 dniach któryś działał. Wpisując pierwsze dwa z góry na PS4 wyświetla komunikat: Ten numer karty w sieci PlayStation został już wykorzystany. Więc raczej nie robił bym sobie takich żartów.
Opublikowano 16 października 20168 l No dziwne żeby po 2 dniach któryś działał. Wpisując pierwsze dwa z góry na PS4 wyświetla komunikat: Ten numer karty w sieci PlayStation został już wykorzystany. Więc raczej nie robił bym sobie takich żartów.Ja sprawdzałem na stronie Activision. Nikt nie pisał, że użył Edytowane 16 października 20168 l przez Jazdaone
Opublikowano 16 października 20168 l Bo zazwyczaj ludzie zużywają i nawet nie dadzą znać że zużyli. To są kody do wpisania bezpośrednio na PSN.
Opublikowano 16 października 20168 l Napiszcie lepiej o samej rozgrywce, perkach, broniach, mapach itp...
Opublikowano 16 października 20168 l Właśnie, non stop (pipi)enie o gównie, a zero mini recek, opini it'd. Zróbcie sobie osobny dział pt : Ktoś da kodzika za lodzika.