tomci23 55 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Bo jak dobrze pamiętam była to chyba nowość w cod? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 listopada 2016 Autor Opublikowano 2 listopada 2016 Bo jak dobrze pamiętam była to chyba nowość w cod? Mroczny fajny klimacik. Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 W zombi w CoD-ach nigdy nie gralem, ale to wyglada calkiem ciekawie: brzydkie głupie i bez klimatu Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Napisałem, ze wygląda ciekawie, bo klimat jest weselszy, wręcz imprezowo-sportowo-zabawowy bez zwyczajowego spinania pośladów. Swoją drogą to jestem ciekawy kiedy twórcy w ogóle przestaną eksploatować temat zombie, który jest już tak wydrenowany jak dziewiętnastowieczna odkrywkowa kopalnia węgla brunatnego... Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 Przestana eksploatowac zombie w momencie kiedy przestana eksploatowac military shootery. czyli nigdy Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Póki co 81/100 na Mecie. Wyżej niż się spodziewałem... http://www.metacritic.com/game/playstation-4/call-of-duty-infinite-warfare/critic-reviews Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 User score lepszy i bardziej mu wierzę Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 User score lepszy i bardziej mu wierzę Wierzysz bandzie idiotów, którzy danej grze (wcale nie mam w tym momencie na myśli CoD-a) wystawiają ocenę 0/10? No to gratuluję 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 User score lepszy i bardziej mu wierzę Wierzysz bandzie idiotów, którzy danej grze (wcale nie mam w tym momencie na myśli CoD-a) wystawiają ocenę 0/10? No to gratuluję Patrząc co dzieje się z CoD od czasów MW2 to jestem skłonny wierzyć w taką ocenę. 1 1 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 http://www.eurogamer.pl/articles/2016-11-04-recenzja-call-of-duty-infinite-warfare-podroz-do-gwiazd?utm_source=eurogamer&utm_medium=email&utm_campaign=pl-weekly - podobno single daje radę, multi to kalka z BO3 i to zubożała, no cóż dobrze że do multi jest rewelacyjny TF2. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) User score lepszy i bardziej mu wierzę Wierzysz bandzie idiotów, którzy danej grze (wcale nie mam w tym momencie na myśli CoD-a) wystawiają ocenę 0/10? No to gratuluję Patrząc co dzieje się z CoD od czasów MW2 to jestem skłonny wierzyć w taką ocenę. Bądzmy powazni. Dla mnie gra na "0" to taka, która po włożeniu do czytnika w ogóle nie działa. CoD podobnie jak nasz Kaczor dorobił się przez te wszystkie lata solidnego elektoratu negatywnego, tym bardziej ciężko ufać takim ocenom. Poza tym piszesz, ze z serią dzieje sie cos niedobrego od czasu MW2. No bardzo ciekawe spostrzezenie, swiadczace, ze albo jestes w/w hejterem serii, albo MW2 byla ostatnim CoD-em, w ktorego grales... Edytowane 4 listopada 2016 przez Czezare Cytuj
Janush 224 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Z recenzji jasno wynika, że kampania jest bardzo dobra, tak samo tryb zombies, a multiplayer to praktycznie to samo co BO3 pomiając drobne zmiany (np.: różne warianty broni). Czyli jeżeli ktoś gra w coda dla singla lub zombies powinien być zadowolony, a jeśli ktoś chcę kupić grę tylko dla multi to tylko w przypadku, gdy lubił multi BO3. Co do hejtu i user score to jest to śmieszna sprawa, bo hejt wynika z tego, że gra znów jest osadzona w przyszłości i w multi są egzoszkielety + żeby grać w remaster MW1 trzeba kupić najnowszego coda. Jeżeli więc ktoś bierze na poważnie oceny 0/10 od ludzi którzy w grę nawet nie grali i hejtują ją z dwóch powyższych powodów to pozdrawiam. Wystarczy, że nowa odsłona rzeczywiscie będzie w przeszłości/współczesności bez egzoskoków to hejt diametralnie spadnie. W momencie gdy ktoś ogra grę i będzie krytykował gameplay, grafikę, małą ilość innowacji lub coś innego co zawiera gra i wystawi user score powiedzmy 4/10 to jestem w stanie to zrozumieć i zaakceptować. 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 User score lepszy i bardziej mu wierzę Wierzysz bandzie idiotów, którzy danej grze (wcale nie mam w tym momencie na myśli CoD-a) wystawiają ocenę 0/10? No to gratuluję Patrząc co dzieje się z CoD od czasów MW2 to jestem skłonny wierzyć w taką ocenę. Bądzmy powazni. Dla mnie gra na "0" to taka, która po włożeniu do czytnika w ogóle nie działa. CoD podobnie jak nasz Kaczor dorobił się przez te wszystkie lata solidnego elektoratu negatywnego, tym bardziej ciężko ufać takim ocenom.Poza tym piszesz, ze z serią dzieje sie cos niedobrego od czasu MW2. No bardzo ciekawe spostrzezenie, swiadczace, ze albo jestes w/w hejterem serii, albo MW2 byla ostatnim CoD-em, w ktorego grales... Nie grałem tylko w Ghosts i jeżeli uważasz, że ten brak nowości + pay2win jest wart oceny wyższej niż 0 lub 1 to mi cię żal. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 User score lepszy i bardziej mu wierzę Wierzysz bandzie idiotów, którzy danej grze (wcale nie mam w tym momencie na myśli CoD-a) wystawiają ocenę 0/10? No to gratuluję Patrząc co dzieje się z CoD od czasów MW2 to jestem skłonny wierzyć w taką ocenę.Bądzmy powazni. Dla mnie gra na "0" to taka, która po włożeniu do czytnika w ogóle nie działa. CoD podobnie jak nasz Kaczor dorobił się przez te wszystkie lata solidnego elektoratu negatywnego, tym bardziej ciężko ufać takim ocenom.Poza tym piszesz, ze z serią dzieje sie cos niedobrego od czasu MW2. No bardzo ciekawe spostrzezenie, swiadczace, ze albo jestes w/w hejterem serii, albo MW2 byla ostatnim CoD-em, w ktorego grales... Nie grałem tylko w Ghosts i jeżeli uważasz, że ten brak nowości + pay2win jest wart oceny wyższej niż 0 lub 1 to mi cię żal. Jakie pay to win? Przeca w ostatnich CoD-ach to nie ma prawie gunfighta, niezaleznie od tego co masz w łapach Ostatni CoD, który wprowadził cos na ksztalt tego co dzis proponuje Infinity Ward bylo w Advance Warfare, tj pukawki z roznymi statystykami, ktore mozna bylo zasysac ze zrzutow, tyle tylko ze ja osobiscie praktycznie nie odczulem roznicy w dzialaniu zadnej z nich, takze tego :czesc: W Infinite Warfare bedzie podobnie. Z reszta...ogram porządnie tą część (mam zamiar zrobic przynajmniej jeden prestiż minimum) to się autorytatywnie wypowiem w tej i innych sprawach... Cytuj
czeskimaster 3 310 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Graficzne na xone też tak rozmazane na black ops 3? Czy tym razem chłopaki się postarali i wygląda to jak dla ludzi? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Graficzne na xone też tak rozmazane na black ops 3? Czy tym razem chłopaki się postarali i wygląda to jak dla ludzi? Pisałem juz na okolicznosc bety, ze grafa jest bardzo dobra. Nie spodziewam sie w pelniaku regresu pod tym wzgledem. Z reszta jak zagram to dam znac. Instaluje sie wlasnie... Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Graficzne na xone też tak rozmazane na black ops 3? Czy tym razem chłopaki się postarali i wygląda to jak dla ludzi?Pisałem juz na okolicznosc bety, ze grafa jest bardzo dobra. Nie spodziewam sie w pelniaku regresu pod tym wzgledem. Z reszta jak zagram to dam znac. Instaluje sie wlasnie...Wczoraj zagralem jeden meczyk i o dziwo gralo mi sie duzo lepiej noz w bete...nie wiem czym to spowodowane..No ale ten polski dubbing na multi to boli bardzo...juz lepiej chyba grac bez glosu (zagrajcie dominacje po polsku) :-D Mam nadzieje ze gdzies w menu da rade wylaczyc tego komentatora :-) Edytowane 4 listopada 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Uprzedzając ewentualne pytania zainteresowanych informuję, że Infinity Warfare oraz Modern Warfare Remaster znajdują się na jednej płycie. Po włożeniu nośnika możemy zainstalować obydwa naraz ustrojstwa lub każde z osobna. Kodu osobnego na kotleta nie ma! Zaś w pudełku na papierowej wkładce znajdziemy jeden osobny wspólny kod na: 1. Mapę Terminal do IW (znana z MW2 i bety do IW) 2. Kamuflarz "Hity Obcych" 3. Karta Gracza "Oktoniański Blaster" 4. Pakiet Kart Losu i Fortuny That`s all. PS: Wygląda więc na to,że jak ktoś będzie chciał sprzedać pudełko to nabywca używki będzie mógł bez problemu zagrać zarówno w IW jak i MW Remaster. Mam nadzieję,że pomogłem... 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Ej, ja miałem w pudełku koda na remaster, chyba że to co ściągałem to się tylko nazywało MW: Remaster, a ściągałem to co powyżej. Jest i druga karteczka(teraz sprawdziłem) i tam jest też kod właśnie na to co wymienił Czezare. Tak więc, jest osobny kod na remastera. Edytowane 4 listopada 2016 przez Wooyek Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 ... Co kto woli. Mnie już pewnie ciągły brak zmian znudził i przez to narzekam. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Singiel jest całkiem za(pipi)isty, multi jak to multi albo sie lubi albo nienawidzi, ale serio singiel póki co bdb Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Singiel jest całkiem za(pipi)isty, multi jak to multi albo sie lubi albo nienawidzi, ale serio singiel póki co bdbPodzielam powyższą opinię co do singla. Z reguły jest tak, że używałem go dotąd (singla) li tylko do ustawienia i sprawdzenia sterowania i od razu ruszalem na Multi. Natomiast w IW spędziłem duuuuzo dużo więcej czasu w kampanii niż pierwotnie zamierzałem. Tak czy inaczej kampania singlowa w IW na miliard procent lepiej się zaczęła jak w BO3... Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Zombies są świetne, najlepsze zombies od czasów tych z world at war i black ops 1. Single również mega fajny, super poprowadzona narracja jest. Multi z kolei jest okej, jakbym mógł coś zmienić to bym je spowolnił dając większe mapy. Poza tym w większości to kalka BO3. Cytuj
czeskimaster 3 310 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) Kasacja Edytowane 5 listopada 2016 przez czeskimaster Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Uprzedzając ewentualne pytania zainteresowanych informuję, że Infinity Warfare oraz Modern Warfare Remaster znajdują się na jednej płycie. Po włożeniu nośnika możemy zainstalować obydwa naraz ustrojstwa lub każde z osobna. Kodu osobnego na kotleta nie ma! Zaś w pudełku na papierowej wkładce znajdziemy jeden osobny wspólny kod na: 1. Mapę Terminal do IW (znana z MW2 i bety do IW) 2. Kamuflarz "Hity Obcych" 3. Karta Gracza "Oktoniański Blaster" 4. Pakiet Kart Losu i Fortuny That`s all. PS: Wygląda więc na to,że jak ktoś będzie chciał sprzedać pudełko to nabywca używki będzie mógł bez problemu zagrać zarówno w IW jak i MW Remaster. Mam nadzieję,że pomogłem... Bardzo pomogłeś thx ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi