Opublikowano 14 listopada 20168 l Pany braciak kupil bundla z infinity i remasterem jeszcze przed premiera. Otwiera pudlo a tam plyty nie ma, dwa kody. Jeden na remaster i mu wchodzi a drugi na bodajze infinite warfare nie. Tak pytam bo nie znam sie a teraz robia rozne chu.je muje. Co powinno sie znajdowac w opakowaniu dokladnie takiego zestawu jak nizej. Na moje oko kod na remaster i kod na infinite dostepny do sciagniecia od 4.11 ale wole sie upewnic http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6603254572 Powinna być płyta z IW i dwa kody. Jeden na MWR, a drugi na mapę Terminal do IW.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia Pokazywal mi ze tylko byly dwa kody na jednej ulotce
Opublikowano 14 listopada 20168 l Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia Pokazywal mi ze tylko byly dwa kody na jednej ulotce To chyba jakaś ściema.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia Pokazywal mi ze tylko byly dwa kody na jednej ulotce Jeżeli jeden z kodów tak czy inaczej nie działa to chyba sprawa jasna.
Opublikowano 14 listopada 20168 l Chyba tak Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia Pokazywal mi ze tylko byly dwa kody na jednej ulotce Jeżeli jeden z kodów tak czy inaczej nie działa to chyba sprawa jasna. A mozna jasniej?
Opublikowano 14 listopada 20168 l Chyba tak Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia Pokazywal mi ze tylko byly dwa kody na jednej ulotce Jeżeli jeden z kodów tak czy inaczej nie działa to chyba sprawa jasna.A mozna jasniej? Ktoś bratu lewotę opier.dolił
Opublikowano 14 listopada 20168 l kanabis Bez płyty IW nawet nie odpali remastera. Ja(pipi)e, ja chyba bym wziął ekipę i do gościa podjechał. Wałek ładny koleś zrobił. Edytowane 14 listopada 20168 l przez sajmon34
Opublikowano 15 listopada 20168 l No ale ja widzialem te gre oryginalnie zafoliowana bo on kupil tego bundla nowego w sklepie. Jakos mi sie wierzyc nie chce ze jie dziala mu kod i nie bylo plyty w oryginalnie zafoliowanej grze Moze mnie troluje. Ale jestescie pewni ze w bundlach sprzedawanych przed premiera iw byla plyta zeby od razu grac? Przed oficjalna premiera gry? Cos mi tutaj nie gra dlatego pytam. Chociaz akurat nie wiem czy to bylo dokladnie 4 czy 3 listopada jak kupil
Opublikowano 15 listopada 20168 l Ale co za problem wyjac plyte otwierajac folie z gory i z powrotem ja zakleic? Przeciez tak sobie ludzie w sklepach gry pozyczaja, nawet ten pasek playstation na folii jest nie ruszony... Albo ktos ze sklepu, albo brat robi sobie jaja!
Opublikowano 15 listopada 20168 l W sumie racja niepomyslalemm o tym. Najprawdopodobniejsze opcje. Dobra ostatnie pytanie, kupowal ktos bundle z iw przed premiera gry? Jak to wygladalo bo tak jak pisalem raczej wtedy plytowego wydania nie moglo byc w srodku?
Opublikowano 15 listopada 20168 l moglo - nigdy nie spotkalem sie by Sony robilo rozne bundle - z kodami przed premiera/z plyta po. Jezeli masz potwierdzenie, ze do tego bundla byla dolaczana plyta, to nie ma innych mozliwosci.
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ok pogadalem z typkiem z anglii co tez mial przedpremierowego bundla , ofkors nie mieliscie racji. Byly dwa kody na iw i remaster z tym ze iw byla beta ktora mozna bylo zaktualizowac w dniu premiery w pelna wersje. Cyfrowa wersja z bundla remastera rowniez nie wymaga plyty iw do rozeuchu. Pozdro
Opublikowano 18 listopada 20168 l Kanabis nieprawda. Mam IW legacy edition i przy probie odpalenia remastera krzyczy o wlozenie playty z IW. Inaczej nie zagram. W pudelku byla plyta, kod do pobrania remastera i kod na dodatki. W zestawie przedsprzedarzowym (tez kupilem) byla koszulka, kod do bety IW i to wszystko. Z tego co piszesz to wyglada na to ze w bundlu byly tylko wersje cyfrowe. Hmm. Edytowane 18 listopada 20168 l przez sajmon34
Opublikowano 18 listopada 20168 l Ok pogadalem z typkiem z anglii co tez mial przedpremierowego bundla , ofkors nie mieliscie racji. Byly dwa kody na iw i remaster z tym ze iw byla beta ktora mozna bylo zaktualizowac w dniu premiery w pelna wersje. Cyfrowa wersja z bundla remastera rowniez nie wymaga plyty iw do rozeuchu. Pozdro Czy ta wiedza wpłynie na to że kod na Iw zadziała? Pozdro
Opublikowano 19 listopada 20168 l Wplynie na to ze wiem jak bylo rzeczywiscie a nie jak konsolomaniaki sie domyslaly nie majac jednak o tym pojecia bo tak naprawde zaden z nich nie kupowal bundla z iw przed jego premiera Pozdro Ps: byc moze sprawi bo brat juz zlozyl reklamacje tam gdzie trzeba czyli cdp i activision.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Znalazl ktos jakas promocje na Legacy Edition na xbox one w Polsce? Ludzie w okazjach wrzucaja ze 209zl na ps4 a na x1 nie widze..
Opublikowano 25 listopada 20168 l Też szukałem i wszędzie cena PS4 obniżona, a na XO nadal koło 300 zł. Trzeba czekać, aż MW:R wyjdzie osobno w takim razie.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Też szukałem i wszędzie cena PS4 obniżona, a na XO nadal koło 300 zł. Trzeba czekać, aż MW:R wyjdzie osobno w takim razie. Dziwisz się sytuacji, że na PS4 cena niziutka?
Opublikowano 25 listopada 20168 l Na allegro się pojawialy uzywki tydzien temu nawet za 220zl, moglem brac.. Moze jakis Empik obnizy cene na weekendzie a jak nie to trzeba polowac na allegro
Opublikowano 28 listopada 20168 l Mam pytanie odnośnie broni, która znajduje się w segmencie broni klasycznych. W opisie karabinu OSA pisze, ze ma zintegrowany granatnik. Tylko właśnie...jakim przyciskiem tą tubę uruchomić?
Opublikowano 28 listopada 20168 l A nie trojkatem Y?? Hehe, sprawdze jak wrócę z roboty Dotychczas zazwyczaj w CoD-ach było tak,że dawało się kierunek prawo na krzyżaku, specjalny celownik i łup! Tu jest inaczej, stąd moja dezorientacja. EDYTA: Trzeba w istocie dłużej przytrzymać Y (trójkąt). Trochę niespotykane jak na CoD rozwiązanie... Edytowane 29 listopada 20168 l przez Czezare
Opublikowano 29 listopada 20168 l jakie to multi jest nijakie i slabe w porowaniu do takiego Black Ops 3, chyba nie ma opcji zebym sie do niego przekonal, za to singiel calkiem przyjemny
Opublikowano 30 listopada 20168 l No singiel monco zaskakuje na plus. Mial byc syf kila i mogila w porownaniu do bf1 a to bf1 zostal chyba najwiekszym zawodem. Naprawde fajna fabula jak na cod, w sumie chyba najlepsza obok black ops 2 moim zdaniem. Bo black ops 3 to byla tragedia, jakies czytanie w myslach, czipy w musku , tragedia. Ej a ten glowny zly to nie Jon Snow?
Opublikowano 30 listopada 20168 l Tak to Jon Snow, co do singla to nawet te misje poboczne gdzie lata się statkiem były bardzo fajne Singla BF1 póki co nie jestem w stanie zmęczyć, może kiedyś się uda.