Skocz do zawartości

Call of Duty: Infinite Warfare/ 2016

Mroku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany braciak kupil bundla z infinity i remasterem jeszcze przed premiera. Otwiera pudlo a tam plyty nie ma, dwa kody. Jeden na remaster i mu wchodzi a drugi na bodajze infinite warfare nie. Tak pytam bo nie znam sie a teraz robia rozne chu.je muje. Co powinno sie znajdowac w opakowaniu dokladnie takiego zestawu jak nizej. Na moje oko kod na remaster i kod na infinite dostepny do sciagniecia od 4.11 ale wole sie upewnic

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6603254572

Powinna być płyta z IW i dwa kody. Jeden na MWR, a drugi na mapę Terminal do IW.

Opublikowano

Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia :reggie:

Pokazywal mi ze tylko byly dwa kody na jednej ulotce

Jeżeli jeden z kodów tak czy inaczej nie działa to chyba sprawa jasna.

Opublikowano

Chyba tak

Ponoc nie bylo plyty a byla zafoliowana wtf xD Albo cos mi tutaj sciemia :reggie:

A mozna jasniej?

Opublikowano

Chyba tak

A mozna jasniej?

Ktoś bratu lewotę opier.dolił

Opublikowano (edytowane)

kanabis

Bez płyty IW nawet nie odpali remastera. Ja(pipi)e, ja chyba bym wziął ekipę i do gościa podjechał. Wałek ładny koleś zrobił.

Edytowane przez sajmon34
Opublikowano

No ale ja widzialem te gre oryginalnie zafoliowana bo on kupil tego bundla nowego w sklepie.

Jakos mi sie wierzyc nie chce ze jie dziala mu kod i nie bylo plyty w oryginalnie zafoliowanej grze :D

Moze mnie troluje.

Ale jestescie pewni ze w bundlach sprzedawanych przed premiera iw byla plyta zeby od razu grac? Przed oficjalna premiera gry?

Cos mi tutaj nie gra dlatego pytam.

Chociaz akurat nie wiem czy to bylo dokladnie 4 czy 3 listopada jak kupil

Opublikowano

Ale co za problem wyjac plyte otwierajac folie z gory i z powrotem ja zakleic? Przeciez tak sobie ludzie w sklepach gry pozyczaja, nawet ten pasek playstation na folii jest nie ruszony...

Albo ktos ze sklepu, albo brat robi sobie jaja!

Opublikowano

W sumie racja niepomyslalemm o tym. Najprawdopodobniejsze opcje.

Dobra ostatnie pytanie, kupowal ktos bundle z iw przed premiera gry? Jak to wygladalo bo tak jak pisalem raczej wtedy plytowego wydania nie moglo byc w srodku?

Opublikowano

moglo - nigdy nie spotkalem sie by Sony robilo rozne bundle - z kodami przed premiera/z plyta po.

Jezeli masz potwierdzenie, ze do tego bundla byla dolaczana plyta, to nie ma innych mozliwosci. 

Opublikowano

Ok pogadalem z typkiem z anglii co tez mial przedpremierowego bundla , ofkors nie mieliscie racji. Byly dwa kody na iw i remaster z tym ze iw byla beta ktora mozna bylo zaktualizowac w dniu premiery w pelna wersje. Cyfrowa wersja z bundla remastera rowniez nie wymaga plyty iw do rozeuchu.

Pozdro

Opublikowano (edytowane)

Kanabis nieprawda. Mam IW legacy edition i przy probie odpalenia remastera krzyczy o wlozenie playty z IW. Inaczej nie zagram. W pudelku byla plyta, kod do pobrania remastera i kod na dodatki.

W zestawie przedsprzedarzowym (tez kupilem) byla koszulka, kod do bety IW i to wszystko.

Z tego co piszesz to wyglada na to ze w bundlu byly tylko wersje cyfrowe. Hmm.

Edytowane przez sajmon34
Opublikowano

Ok pogadalem z typkiem z anglii co tez mial przedpremierowego bundla , ofkors nie mieliscie racji. Byly dwa kody na iw i remaster z tym ze iw byla beta ktora mozna bylo zaktualizowac w dniu premiery w pelna wersje. Cyfrowa wersja z bundla remastera rowniez nie wymaga plyty iw do rozeuchu.

Pozdro

Czy ta wiedza wpłynie na to że kod na Iw zadziała?

Pozdro

Opublikowano

Wplynie na to ze wiem jak bylo rzeczywiscie a nie jak konsolomaniaki sie domyslaly nie majac jednak o tym pojecia bo tak naprawde zaden z nich nie kupowal bundla z iw przed jego premiera

Pozdro

Ps: byc moze sprawi bo brat juz zlozyl reklamacje tam gdzie trzeba czyli cdp i activision.

• Plusik 1
Opublikowano

Też szukałem i wszędzie cena PS4 obniżona, a na XO nadal koło 300 zł. Trzeba czekać, aż MW:R wyjdzie osobno w takim razie.

Dziwisz się sytuacji, że na PS4 cena niziutka? ;)

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie broni, która znajduje się w segmencie broni klasycznych. W opisie karabinu OSA pisze, ze ma zintegrowany granatnik. Tylko właśnie...jakim przyciskiem tą tubę uruchomić?

Opublikowano (edytowane)

A nie trojkatem Y??

Hehe, sprawdze jak wrócę z roboty :)  Dotychczas zazwyczaj w CoD-ach było tak,że dawało się kierunek prawo na krzyżaku, specjalny celownik i łup! Tu jest inaczej, stąd moja dezorientacja.

EDYTA: Trzeba w istocie dłużej przytrzymać Y (trójkąt). Trochę niespotykane jak na CoD rozwiązanie...

Edytowane przez Czezare
Opublikowano

jakie to multi jest nijakie i slabe w porowaniu do takiego Black Ops 3, chyba nie ma opcji zebym sie do niego przekonal, za to singiel calkiem przyjemny 

Opublikowano

No singiel monco zaskakuje na plus. Mial byc syf kila i mogila w porownaniu do bf1 a to bf1 zostal chyba najwiekszym zawodem. Naprawde fajna fabula jak na cod, w sumie chyba najlepsza obok black ops 2 moim zdaniem. Bo black ops 3 to byla tragedia, jakies czytanie w myslach, czipy w musku , tragedia.

Ej a ten glowny zly to nie Jon Snow? :D

Opublikowano

Tak to Jon Snow, co do singla to nawet te misje poboczne gdzie lata się statkiem były bardzo fajne

Singla BF1 póki co nie jestem w stanie zmęczyć, może kiedyś się uda.