Opublikowano 23 grudnia 20168 l Juz jasne. Klucze wyłączyli, bo ludzie exploitowali. Można było je w kółko zgarniać, jakoś przez local play. Kto się załapał zanim się kapneli, ten dostał. Dla pozostałych common supply drop. Edytowane 23 grudnia 20168 l przez Stinkmeaner
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Włączyłem dziś kampanię, wcześniej bawiłem się tylko z kampanią MW remaster i multi w tymże, no i jestem zachwycony, dawno nie pamiętam tak dobrego fps w singlu. Oczywiście to początkowe wrażenia ale gra jest bardzo dobra, gdyby jeszcze ten multi nie był takim gunwem.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Ja pograłem trochę w kampanię u kumpla i doprawdy nie wiem jak można się cieszyć takim guvnem. To jest techniczne dno. Nic nie zmieniło. Wszystkie ładne animacje postaci są bezczelnie skryptowane a o fabule to już nawet nie wspominam bo to czysta zrzynka z Killzone. Żal. Titanfall 2 wciąga ten szajs noskiem.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Ja pograłem trochę w kampanię u kumpla i doprawdy nie wiem jak można się cieszyć takim guvnem. To jest techniczne dno. Nic nie zmieniło. Wszystkie ładne animacje postaci są bezczelnie skryptowane a o fabule to już nawet nie wspominam bo to czysta zrzynka z Killzone. Żal. Titanfall 2 wciąga ten szajs noskiem. Titana 2 grałem tylko multi w czasie darmowego weekendu i było to dla mnie jeszcze większe gunwo niż multi w IW, no ale singiel to pewnie co innego.
Opublikowano 1 stycznia 20178 l IW widziałem w 4k na Pro i nawet to nie ratuje tej gry. Co innego TF2.
Opublikowano 12 stycznia 20178 l Teraz ja gram i mi się podoba. Miałem remasterka ograć ale przy moim łączu 70 gb do ściągnięcia to jeden dzień:D Pogrywam sobie w kampanie IW i muszę powiedzieć że tak fajnie mi się w singla call of duty nie grało od czasów modern warfare 2. Nadal uważam że titanfall lepszy w singlu ale ta gra też daję radę. Dobry ten rok 2016 jeżeli chodzi o fps. Świetny doom , titanfall 2 , shadow warrior 2 czy call of duty. Jeden minus co ja mam do kampanii to główny zły. Jon Snow to tragiczny wybór aktora z zerową charyzmą. Szkoda że to w tej części Kevin Spacey nie wystąpił. Nie wiem czy multi ruszę raczej obie gry kupiłem dla singla. Skończę to i zabiorę się za modern warfare, Idealna odskocznia od mmo czy yakuzy. Będzie powoli grane.
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Sorry za double posta ale zrodził się temat co opa z zombiakami aby odblokować Hoffa :) Karolek i ja chcemy w niedzielę pograć ok 18 -19 (do ustalenia jeszcze) i chętnie przygarniemy jeszcze 2 osoby aby był pełny skład
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Ostatnio ostro wessało mnie The Evil Within, ale jakbyście nie mieli czwartego do brydża to wołać ;)
Opublikowano 13 stycznia 20178 l Sorry za double posta ale zrodził się temat co opa z zombiakami aby odblokować Hoffa :) Karolek i ja chcemy w niedzielę pograć ok 18 -19 (do ustalenia jeszcze) i chętnie przygarniemy jeszcze 2 osoby aby był pełny skład Jakiego kur.wa Hoffa? W co ty mnie wmanipulowwałeś? xD
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Dzięki za grę czezare i karolek. Następna gra w czwartek o 20. Tutaj szybkie ogłoszenie. Potrzeba nam 4 do co opa. Jeżeli ktoś z forumowiczów ma xboxa one i nowego cod'a niech da znać. Jak się wstydzi to na pw.
Opublikowano 17 stycznia 20178 l No jak tam wszyscy opchnęli już swoje kopie? Jeden człowiek nam potrzebny, jesteśmy januszami zombi, przynosimy wstyd, proszę śmiało.
Opublikowano 18 stycznia 20178 l Beka, beką z giereczki. Ale takie rzeczy tylko w CoDzie mogę odjaniepawlić -
Opublikowano 19 stycznia 20178 l Teraz niech się przyzna który to JAC75. Zastąpił blantmana i od razu jechaliśmy jak z dzikami
Opublikowano 27 stycznia 20178 l Fajnie wyglada ta przeróbka Afghana z MW2: Muszę przyznać, że po raz pierwszy od bardzo dlugiego czasu bardzo powaznie zastanawiam sie czy nie kupic tego pierwszego DLC do IW. W BO3 nie pomyslalem o tym nawet przez sekunde, bo gra byla w multi do du.py.
Opublikowano 28 stycznia 20178 l a ja chyba nie kupie pierwszy raz dlc bo dla mnie dalej infinte warfare troche ssie, nie ma to jak BO3 ktory w multi jest bdb
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Autor Nie wiem jak to bedzie w IW, ale w BO3 nie mozna bylo skasowac DLC po kupieniu. Przez co gralo sie tylko z osobami, ktore posiadaly DLC/ Season Passa. Na poczatku moze nie byc to problemowe, ale po paru miesiacach bedzie problem z wyszukiwaniem gry. Zapomnijcie o casualach, beda jedynie zapalency i try hardy.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Bo tak było, miałem jedno dlc do BO3 i trafienie na niego graniczyło z cudem, a jak już weszło to koksy Panie..
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Może dadzą możliwość wyłączenia DLC jak w MW2. A jak nie to zawsze możecie kupić dodatek na innym koncie. Jak się znudzi, albo będzie ciężko ze znalezieniem meczu to mozna dezaktywowac konto na którym został kupiony (PS4, nie wiem czy da się tak zrobić na XOne). Edytowane 29 stycznia 20178 l przez Stinkmeaner