BuRRRza 43 Opublikowano 22 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2016 Za to mi chyba 20 kluczy wpadło ale darmowej skrzyni już nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 23 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2016 (edytowane) Juz jasne. Klucze wyłączyli, bo ludzie exploitowali. Można było je w kółko zgarniać, jakoś przez local play. Kto się załapał zanim się kapneli, ten dostał. Dla pozostałych common supply drop. Edytowane 23 grudnia 2016 przez Stinkmeaner Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Włączyłem dziś kampanię, wcześniej bawiłem się tylko z kampanią MW remaster i multi w tymże, no i jestem zachwycony, dawno nie pamiętam tak dobrego fps w singlu. Oczywiście to początkowe wrażenia ale gra jest bardzo dobra, gdyby jeszcze ten multi nie był takim gunwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Ja pograłem trochę w kampanię u kumpla i doprawdy nie wiem jak można się cieszyć takim guvnem. To jest techniczne dno. Nic nie zmieniło. Wszystkie ładne animacje postaci są bezczelnie skryptowane a o fabule to już nawet nie wspominam bo to czysta zrzynka z Killzone. Żal. Titanfall 2 wciąga ten szajs noskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 Ja pograłem trochę w kampanię u kumpla i doprawdy nie wiem jak można się cieszyć takim guvnem. To jest techniczne dno. Nic nie zmieniło. Wszystkie ładne animacje postaci są bezczelnie skryptowane a o fabule to już nawet nie wspominam bo to czysta zrzynka z Killzone. Żal. Titanfall 2 wciąga ten szajs noskiem. Titana 2 grałem tylko multi w czasie darmowego weekendu i było to dla mnie jeszcze większe gunwo niż multi w IW, no ale singiel to pewnie co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2017 IW widziałem w 4k na Pro i nawet to nie ratuje tej gry. Co innego TF2. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2017 Teraz ja gram i mi się podoba. Miałem remasterka ograć ale przy moim łączu 70 gb do ściągnięcia to jeden dzień:D Pogrywam sobie w kampanie IW i muszę powiedzieć że tak fajnie mi się w singla call of duty nie grało od czasów modern warfare 2. Nadal uważam że titanfall lepszy w singlu ale ta gra też daję radę. Dobry ten rok 2016 jeżeli chodzi o fps. Świetny doom , titanfall 2 , shadow warrior 2 czy call of duty. Jeden minus co ja mam do kampanii to główny zły. Jon Snow to tragiczny wybór aktora z zerową charyzmą. Szkoda że to w tej części Kevin Spacey nie wystąpił. Nie wiem czy multi ruszę raczej obie gry kupiłem dla singla. Skończę to i zabiorę się za modern warfare, Idealna odskocznia od mmo czy yakuzy. Będzie powoli grane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Sorry za double posta ale zrodził się temat co opa z zombiakami aby odblokować Hoffa :) Karolek i ja chcemy w niedzielę pograć ok 18 -19 (do ustalenia jeszcze) i chętnie przygarniemy jeszcze 2 osoby aby był pełny skład Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Pyknąłbym z Wami, ale pewnie na Psy 4 będziecie rzeźbić? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Przecież ja i karolek mamy na xbox one :) Patrz sygnature Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Ostatnio ostro wessało mnie The Evil Within, ale jakbyście nie mieli czwartego do brydża to wołać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 Sorry za double posta ale zrodził się temat co opa z zombiakami aby odblokować Hoffa :) Karolek i ja chcemy w niedzielę pograć ok 18 -19 (do ustalenia jeszcze) i chętnie przygarniemy jeszcze 2 osoby aby był pełny skład Jakiego kur.wa Hoffa? W co ty mnie wmanipulowwałeś? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2017 Dzięki za grę czezare i karolek. Następna gra w czwartek o 20. Tutaj szybkie ogłoszenie. Potrzeba nam 4 do co opa. Jeżeli ktoś z forumowiczów ma xboxa one i nowego cod'a niech da znać. Jak się wstydzi to na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 No jak tam wszyscy opchnęli już swoje kopie? Jeden człowiek nam potrzebny, jesteśmy januszami zombi, przynosimy wstyd, proszę śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2017 Tylko z waszą pomocą możemy mu pomóc ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 18 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2017 Beka, beką z giereczki. Ale takie rzeczy tylko w CoDzie mogę odjaniepawlić - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 19 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2017 Teraz niech się przyzna który to JAC75. Zastąpił blantmana i od razu jechaliśmy jak z dzikami Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3s 0 Opublikowano 25 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2017 Macie jakies tryby gdzie szybko sie punkty nabija? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 27 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2017 Fajnie wyglada ta przeróbka Afghana z MW2: Muszę przyznać, że po raz pierwszy od bardzo dlugiego czasu bardzo powaznie zastanawiam sie czy nie kupic tego pierwszego DLC do IW. W BO3 nie pomyslalem o tym nawet przez sekunde, bo gra byla w multi do du.py. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2017 a ja chyba nie kupie pierwszy raz dlc bo dla mnie dalej infinte warfare troche ssie, nie ma to jak BO3 ktory w multi jest bdb Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 29 stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Nie wiem jak to bedzie w IW, ale w BO3 nie mozna bylo skasowac DLC po kupieniu. Przez co gralo sie tylko z osobami, ktore posiadaly DLC/ Season Passa. Na poczatku moze nie byc to problemowe, ale po paru miesiacach bedzie problem z wyszukiwaniem gry. Zapomnijcie o casualach, beda jedynie zapalency i try hardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 Bo tak było, miałem jedno dlc do BO3 i trafienie na niego graniczyło z cudem, a jak już weszło to koksy Panie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 29 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2017 (edytowane) Może dadzą możliwość wyłączenia DLC jak w MW2. A jak nie to zawsze możecie kupić dodatek na innym koncie. Jak się znudzi, albo będzie ciężko ze znalezieniem meczu to mozna dezaktywowac konto na którym został kupiony (PS4, nie wiem czy da się tak zrobić na XOne). Edytowane 29 stycznia 2017 przez Stinkmeaner Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi