Masorz 13 184 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 No luźna adaptacja postaci. Pewnie w tym sezonie Frank przeora mu twarz ponownie i wreszcie dostaniemy Jigsawa, na jakiego zasługujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Raczej nie dostniemy, bo serial zapewne juz dawno anulowany za kulisami - podobnie jak pozostale od Marvela. Natomiast sam trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 17 godzin temu, Shen napisał: Nawet DD z wysoką oglądalnościa się nie uchowal. Trzeci sezon wcale nie miał takiej dobrej oglądalności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Mam nadzieję i ja, że przynajmiej utrzyma poziom 1go sezonu. Końcówka wymiata i moja ulubiona poistać Billy powraca:) Oby mniej tych wspomnień żony i dzieci,bo nużą jak cholera. Daredevil mnie wymęczył i darowałem sobie po pierwszym sezonie. Tu jednak jest potencjał. Czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fan art Jigsawa i odpowiedź Księcia Kaspiana Czyżby Frank miał zamiar poprawić robotę chirurgów w drugim sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Jeszcze jeden trailerek. To już pojutrze chłopcy Edytowane 16 Stycznia 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Nie wiem czemu, myślałem że dzisiaj jest czwartek. Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Dopiero 3 odcinki za mną, ale jest dużo lepiej niż w pierwszym sezonie, o dziwo podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 335 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Same here, nawet Russo ma potencjał, tylko szkoda, że buźkę ma dalej ładną Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Po 2 odcinkach mocno dobrze - scena w kiblu w 1 odc kocur. Żeby tylko utrzymało poziom i bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 6 odcinków very nice tylko Madani wkurza lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 987 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jakos nie moge się w pełni wciagnac. Nie leżą mi bohaterowie, młoda jest irytujaca i po 6 odcinkach nie czuję zadnego przywiazania do jej roli. Pastor kojarzy mi się z psychoreligijnym fanatykiem z Far Cry 5, poki co nadal nie skumalem jakie są jego motywacje. Ot chodzi gdzie chce i morduje. O stylizacji Billego juz bylo mowione. Jego blizny sa zupełnie nieadekwatne do odniesionych obrazen, a bohaterowie zawsze komentuja jakby wygladal jak z horroru. Juz Frank po walce na ruskiej siłowni był bardziej pokiereszowany niz te zadrapania. W polowie sezonu mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Bardzo dobry sezon 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 47 minut temu, _Red_ napisał: Pastor kojarzy mi się z psychoreligijnym fanatykiem z Far Cry 5, poki co nadal nie skumalem jakie są jego motywacje. Ot chodzi gdzie chce i morduje. O stylizacji Billego juz bylo mowione. Jego blizny sa zupełnie nieadekwatne do odniesionych obrazen, a bohaterowie zawsze komentuja jakby wygladal jak z horroru. Juz Frank po walce na ruskiej siłowni był bardziej pokiereszowany niz te zadrapania. A widzisz redziu, na wszystko jest racjonalne wytłumaczenie. Pilgrim to najpewniej wersja Mennonite'a. Musieli tylko zmienić jego religijne backstory (co i po co dowiesz się z Spoiler 6 albo 7 odcinka) , a to z racji tego, że wg mennonitów nie można posiadać i używać broni. W komiksach postać jak pamiętam nie przyjęła broni gdy dostała zlecenie na Castle'a. Miał tylko młotek. Z racji scenariusza (posterunek i ruscy) raczej zrozumiałe. No i na Punishera tylko z młotkiem? No nie sądzę. Z racji scenariusza wynika też twarz Russo. Gdyby jego facjata wyglądałaby jak w komiksach to scena Spoiler łóżkowa z panią psycholog wyglądałaby jakoś tak: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 335 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ale tu już nie chodzi nawet o wierność komiksom, ale gość miał przeoraną twarz o rozbite szkło i broczył krwią jak świnia w rzeźni. Dwie-trzy blizny jak po podrapaniu kotka to takie ten tego średnio... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Ja wiem o co biega, a ten post to trochę tak ironicznie. Pewnie poprzez sceny z panią psycholog chcieli pokazać, że Russo bardziej jest przeorany w środku niż na zewnątrz ale efekt i tak dziwny właśnie przez wzgląd na finał 1 sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Siedem odcinków za mną. Początek dawał nadzieję, że jednak Punishera będzie więcej, ale znowu zrobiło się to smętne pierdu pierdu. No dobra, jest tu więcej akcji niż analogicznie w pierwszym sezonie, ale liczyłem na więcej starć z Russo. Pewnie znowu najlepsze zostanie na ostatnie dwa-trzy odcinki. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 No niestety fajny start, potem znowu akcja zwalnia. Za bardzo rozwlekają te marvelowskie seriale. Tak z 10 odcinków by było idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Czyli co znowu smętne pierdu pierdu? Bo jestem po pierwszym odcinku i tam akcji było akurat. Piękna scena w kibelku i jak franka zatrzymują na drodze a ten z rozwiązuje problem bez mrugnięcia okiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Piękny start, ale będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Wczoraj widziałem pierwszy odcinek i nastawiony byłem na smęty, ale srogo się zawiodłem. Bardzo dobry był. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ja po 3 odcinkach jestem zachwycony. W koncu cos dobrego na netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 59 minut temu, schabek napisał: W koncu cos dobrego na netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 1 godzinę temu, schabek napisał: Ja po 3 odcinkach jestem zachwycony. W koncu cos dobrego na netflixie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi