Opublikowano 29 stycznia 20196 l No nie wiem czy ktoś by wybrzydzał jakby go z taką w pokoju zamknęli Oprócz Franka, on to tylko dzieci i cudze żony.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l I koniec, ciekawe czy już na zawsze. Z 6 odcinków bym wyrzucił i byłoby lepiej, ale i tak mam sentyment do tego serialu, pasuje mi aktor i sceny walk, szkoda, że ich tak strasznie mało. Ostatnie 15 sekund drugiego sezonu to chyba tak na dobrą sprawę początek Punishera dopiero.
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Raczej koniec. Gdzieś czytałem, że 2 sezon miał spadek oglądalności rzędu 40% względem poprzedniego sezonu (inne marvele oscylowały gdzieś w okolicach 60%) ale trzeba pamiętać, że to właśnie pierwszy sezon Punishera miał najsłabszą premierę z wszystkich seriali Marvela więc poprzeczka nie była wysoka. A tak to spoko ten sezon. Dobre rozłożenie akcji, gadania i retrospekcji jak żona wita Franka o poranku po raz setny. Problem jest właściwie jeden i ten sam co u innych marvelowych seriali z Netflixa: 13 odcinków to zdecydowanie za dużo. 8 w zupełności by wystarczyło. Przez to wątek Jigsawa wydaje się być zapchajdziurą.
Opublikowano 18 lutego 20196 l Punisher i Jessica Jones skasowane aczkolwiek 3 sezon JJ wyląduje jeszcze na netflixie prawdopodobnie jesienią https://screenrant.com/punisher-jessica-jones-cancelled-netflix/
Opublikowano 18 lutego 20196 l https://screenrant.com/marvel-netflix-tv-show-cancellations-response/ Wypowiedź samego Marvela. Czyli jeszcze jest nadzieja, tylko nie z Netflixem.
Opublikowano 19 lutego 20196 l no ale to wiadomo od dawna przecież, że marvel zabiera powoli wszystko z netflixa i przygotowuje się do swojej platformy
Opublikowano 19 lutego 20196 l Tak, ale były różne spekulacje i dużo niewiadomych. A teraz jest trochę mniej, but still.
Opublikowano 19 lutego 20196 l Może teraz Netflix rozpocznie romans z DC: Titans, Doom Patrol i kolejne w drodze. Platforma Marvela? No nie wiem, co by tam miało być oprócz MCU i seriali superhero, których dużo nie ma?
Opublikowano 19 lutego 20196 l Samych seriali Marvela jest z zapowiedzianymi już 13. Zresztą streaming MARVEL to ma być tylko 1 z 5 bloków tematycznych Disney+.
Opublikowano 19 lutego 20196 l W sumie wszystkie te seriale poza daredevilem to większe i mniejsze gówna. Może coś disney stworzy lepszego ale ja bym już do tych seriali i aktorów nie wracał.
Opublikowano 19 lutego 20196 l Jedynie w formie skondensowanej, jako Defenders 2, ale rozpisane na max 8 odcinków. I z Punisherem jako głównym złym
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Siemanko forumowicze, Ostatnio obejrzałem pierwszy sezon Punishera i ogólnie pozostawił u mnie dobre wrażenie. Dowiedziałem się, że w Daredevil jest również opowiedziana historia Franka. Czy przed obejrzeniem drugiego sezonu polecacie nadrobić DD? A jeśli tak to które konkretnie sezony czy lecieć od początku?
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Szkoda, że przed Punisherem nie obejrzałeś dwóch pierwszych sezonów DD. Teraz to już leć 3 sezony Daredevila i potem Punisher S2.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l No właśnie też żałuję, ale jakoś mi ten Punisher się rzucił w oczy ze względu na sentyment do gry i komiksu i nawet nie ogarnąłem, że w DD też ma udział. Bo rozumiem, że Punisher pojawia się tylko w drugim sezonie DD? Ale zrobię tak jak napisałeś, będzie spoko wstęp do Punisher s2. Edytowane 23 grudnia 20195 l przez flavio
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Tak. Ale Daredevila trzeba całego obejrzeć. Najlepszy serial o rajtuzach od Marvela/NX.
Opublikowano 23 grudnia 20195 l Okej dzięki to jak skończę Wieśka to wlatuje DD a potem sezon drugi Franka.