Daffy 10 553 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) zakładam nowy temat bo pewnie ten kotlecik będzie się cieszyć takim powodzeniem, że w topicu o IW zrobi się nieczytelnie zmieni ktos nazwe tematu, piekna literowka Edytowane 2 maja 2016 przez Ficuś Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Wycofuje PS4 z serwisu aukcyjnego Cytuj
spizganygutek 21 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Świetna wiadomosc, nie mogę sie doczekac tego kotlecika, liczę rownież na MW2. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Remastered a nie Remaster, bledna nazwa tematu. To bardziej dla mnie jest remake, widac ze postarali sie i gra wyglada jak obecne CoD. Bedzie grane jak nic. W srode jade zamawiac edycje za 79,99 euro. Edytowane 2 maja 2016 przez Mroku Cytuj
Mustang 1 740 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Znacznie ciekawsza zapowiedź niż IW. Ciekaw jestem działania multi, czy będzie równie poprawione jak w Gearsach, takie samo jak w MW, tylko z lepszą grafiką, czy też z jakiegoś powodu mniej udane niż w oryginale. No i drugie pytanie jak wszyscy, jak je ewentualnie zdobyć bez kupowania nowej części. Kiedyś Classic też był dodawany do specjalnych edycji MW2, ale też normalnie dostępny solo, tylko wydaje mi się, że dopiero po jakimś czasie. Edytowane 2 maja 2016 przez Mustang Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Suteq,co za problem kupic (pipi) obsrane IW razem z MWR,wyjac kod na MWR i sprzedac (pipi) obsrane? No chyba,ze zeby odpalic MWR trzeba miec plyte z IW to by bylo (pipi)owe zagranie ale zdecydowanie na poziomie acti Edytowane 2 maja 2016 przez Wolfie_ Cytuj
Gość suteq Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Suteq,co za problem kupic (pipi) obsrane IW razem z MWR,wyjac kod na MWR i sprzedac (pipi) obsrane? No chyba,ze zeby odpalic MWR trzeba miec plyte z IW to by bylo (pipi)owe zagranie ale zdecydowanie na poziomie acti No właśnie. Skąd wiesz, że będzie kod? A po drugie nie bede wspierać raka. Jak już to kupię sam kod gdzieś na allegro. Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Suteq,co za problem kupic (pipi) obsrane IW razem z MWR,wyjac kod na MWR i sprzedac (pipi) obsrane? No chyba,ze zeby odpalic MWR trzeba miec plyte z IW to by bylo (pipi)owe zagranie ale zdecydowanie na poziomie actiSkąd wiesz, że będzie kod? No bo MWR to jest cyfrowka nawet jak kupisz plyte. Wiec raczej jest kod bo jak by to mieli inaczej rozwiazac? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Pierwszy Modern Warfare to był sztos, matko, na premierę ograłem kampanię i szczenę na podłodze przez całą grę miałem, jeszcze nigdy w coś tak intensywnego i efektownego wtedy nie grałem. Na multi też ze 2000h przegrałem, tak myślę. Ale oczywiście nie mam zamiaru kupować jakiegoś Infinite Warfare, co to kur'wa jest, jakieś pedalskie robociki i drony. Ech. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Suteq,co za problem kupic (pipi) obsrane IW razem z MWR,wyjac kod na MWR i sprzedac (pipi) obsrane? No chyba,ze zeby odpalic MWR trzeba miec plyte z IW to by bylo (pipi)owe zagranie ale zdecydowanie na poziomie actiSkąd wiesz, że będzie kod? No bo MWR to jest cyfrowka nawet jak kupisz plyte. Wiec raczej jest kod bo jak by to mieli inaczej rozwiazac? A jak remastera odpalisz tylko z poziomu menu Infiniti Warfare? Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) https://m.youtube.com/watch?v=1d2HQ2Tvshs Edytowane 2 maja 2016 przez BuRRRza Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Też miło wspominam pierwsze MW. Nieśmiertelne multi. Nowe edycje są przepakowane różnymi dziwnymi skillami czy perkami. Tam wszystko było proste i spójne. Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Suteq,co za problem kupic (pipi) obsrane IW razem z MWR,wyjac kod na MWR i sprzedac (pipi) obsrane? No chyba,ze zeby odpalic MWR trzeba miec plyte z IW to by bylo (pipi)owe zagranie ale zdecydowanie na poziomie actiSkąd wiesz, że będzie kod? No bo MWR to jest cyfrowka nawet jak kupisz plyte. Wiec raczej jest kod bo jak by to mieli inaczej rozwiazac?A jak remastera odpalisz tylko z poziomu menu Infiniti Warfare?Tak jak to bylo z programem upgradow gier na premierze ps4/xbone. Pobierales cyfrowke z PSS ale plyta z ps3 musial byc w napedzie ps4. Plyta dziala jako klucz. Edytowane 2 maja 2016 przez Wolfie_ Cytuj
Gość Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Będzie beka jak serwery tej nowej chuyozy będą świeciły pustkami bo wszyscy koszą w mesjasza Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Będzie beka jak serwery tej nowej chuyozy będą świeciły pustkami bo wszyscy koszą w mesjasza Tak bedzie chyba ze odpalajac remastered bedziesz musial posiadac IW Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 W remastera MW bym zagrał z miłą chęcią ale to co właśnie teraz zrobiło Activision to jest (pipi). Branża schodzi na psy Niech się walą na ryj Cytuj
Ryuk 1 476 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) http://i.imgur.com/s1Hn06x.gif http://i.imgur.com/bcMySWQ.gif http://i.imgur.com/XerS4aI.gif http://i.imgur.com/1vVyaD8.gif Edytowane 2 maja 2016 przez Square Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Mam nadzieję,że w pudełku będzie najzwyklejszy kod na ściągnięcie CoD 4 Remastered , który będzie można upłynnić niezależnie od tego czy płytę z IW się posiada, czy też nie. Jeśli tak będzie to ja kodzik puszczę na pchlim szybciej niż natychmiast. Sądząc po zainteresowaniu choćby na tym forum tym remasterem to ceny będą więcej niż przyzwoite. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 nie no, widać że to jest coś więcej niż remaster. Bardziej remake. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 (edytowane) Sprzedać kod na najlepsze call of duty i zostawić sobie szrota w kosmosie xD Edytowane 2 maja 2016 przez Soul Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 czuję że kod na remastered będzie na allegro wart więcej niż sam Infinite Warfare. Czezare dobrze myśli, jak się spręży to będzie miał kosmicznego coda za darmo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi