Skocz do zawartości

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mozliwe, zdobylem tylko 2 zlote skorki bo niezle trzeba bylo sie nameczyc bez ustawek zeby je zdobyc, ale ze killcamow nie bylo to mi nie wmowicie xD

W dniu 4.09.2016 o 10:22, kubson napisał(a):

Dużo bardziej to do mnie trafia niż BF1 czy TF2, chyba jestem dzieckiem coda xD

TF2 tempem rozgrywki pewnie bedzie podobny do IW/MW wiec jakbym koniecznie mial cos brac to pewnie wzialbym BFa bo to troche inny styl fpsa.

Opublikowano

W zwykłym TDM killcam był po każdym zgonie, można go było pominąć wciskając :square: / :x: . W HC killcamów nie było i mam nadzieję że nie będzie. A te killcamy finałowe o których mówicie to doszły dopiero w pierwszym Black opsie.

Opublikowano

No fajnie, brakuje tych, które też były w DLC czyli Chinatown i Broadcast czy Creek. Cieszę się, że będą najlepsze mapy w dniu premiery, bo bałem się, że poobcinają. Chociaż brakuje Strike, a też bardzo skillowa była :/

Opublikowano

Menu gry również delikatnie zmienili, przypomina bardziej obecne CoD-y

Ja tam się mimo wszystko jaram, w końcu normalne multi, bez skoków z kosmosu i biegania po ścianach. Preoder złożony w MM, wychodzi chyba najtaniej.

Opublikowano

Będzie dodana po miesiącu przecież. Ciekawi mnie czy z perkami będzie tak jak w nowych CoD-ach, że po wbiciu prestiżu, jednego będzie można odblokować na stałe.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to z podstawki, ale jeszcze kilka tygodni temu miało być tylko 10 map, nie 16, czyli wszystkie które były w podstawie. DLC było tylko jedno do MW, z 4 mapami których nie będzie, Creek, Chinatown, Killhouse i Broadcast.

Opublikowano
  W dniu 6.09.2016 o 15:30, Wooyek napisał(a):

Z tego co pamiętam to z podstawki, ale jeszcze kilka tygodni temu miało być tylko 10 map, nie 16, czyli wszystkie które były w podstawie. DLC było tylko jedno do MW, z 4 mapami których nie będzie, Creek, Chinatown, Killhouse i Broadcast.

na bank te mapki beda jako platne dlc xD

Opublikowano

A wiadomo coś jak wygląda sytuacja z tym wcześniejszym aż o 30 dni dostępem do kampanii? Niby dla preoderowców, ale tylko dla tych co zamówili na PSN i Live? Czy dla pudełek też i kody wtedy wysyłają sklepy? 

Opublikowano
  W dniu 6.09.2016 o 16:35, Wooyek napisał(a):

A wiadomo coś jak wygląda sytuacja z tym wcześniejszym aż o 30 dni dostępem do kampanii? Niby dla preoderowców, ale tylko dla tych co zamówili na PSN i Live? Czy dla pudełek też i kody wtedy wysyłają sklepy? 

Raczej tylko dla PSS i Live, bo w normalnym sklepie dostałbyś kod i mógłbyś anulować zamówienie, a na tych dwóch jak już wpłacisz to nie ma możliwości zwrotu kasy :P

Opublikowano

Jak się okazuje tylko dla PS4 i tak jak mówisz tylko w wersji cyfrowej. Swoją drogą, to właśnie doczytałem, a nie wiem czy ktoś wcześniej wspominał, że serwery dla tej gry będą dedykowane, także na konsolach. :)

Opublikowano
  W dniu 6.09.2016 o 18:59, Wooyek napisał(a):

Jak się okazuje tylko dla PS4 i tak jak mówisz tylko w wersji cyfrowej. Swoją drogą, to właśnie doczytałem, a nie wiem czy ktoś wcześniej wspominał, że serwery dla tej gry będą dedykowane, także na konsolach. :)

:dynia:

serwery dedykowane w call of duty są jak tajemnica sagali

Opublikowano
  W dniu 6.09.2016 o 16:05, kubson napisał(a):

W dniu 6.09.2016 o 15:30, Wooyek napisał(a):

na bank te mapki beda jako platne dlc xD

10 map masz na start, reszte map dostaniesz w aktualizacji gry w grudniu za darmo ;)