Metoda 1 325 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 (edytowane) Złote camo były tylko dla 1 szt broni w zależności od kategori. Jak miałeś wszystkie heady z danej klasy to miałeś złotego ak 47, uzi, m10, deserta, dragonova i rpk Edytowane 4 września 2016 przez Metoda Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 A mozliwe, zdobylem tylko 2 zlote skorki bo niezle trzeba bylo sie nameczyc bez ustawek zeby je zdobyc, ale ze killcamow nie bylo to mi nie wmowicie xD Dużo bardziej to do mnie trafia niż BF1 czy TF2, chyba jestem dzieckiem coda xD TF2 tempem rozgrywki pewnie bedzie podobny do IW/MW wiec jakbym koniecznie mial cos brac to pewnie wzialbym BFa bo to troche inny styl fpsa. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Ale chyba nie po każdym zgonie i każdym trybie? Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Ale chyba nie po każdym zgonie i każdym trybie? Na Hardcore nigdy nie ma killcamów. Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Haha. To to wiem. Mam na myśli każdy zgon. Mam wrażenie, że tego nie było. Jak dzisiaj w BO3 np. Postrzale leżało sie na glebie przeż chwilę i resp. Killcam był tylko finałowy, na koniec meczu. Albo mi mózg rdzewieje. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 4 września 2016 Autor Opublikowano 4 września 2016 mi sie wydaje ze killcam byl co zgon Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 W zwykłym TDM killcam był po każdym zgonie, można go było pominąć wciskając :square: / :x: . W HC killcamów nie było i mam nadzieję że nie będzie. A te killcamy finałowe o których mówicie to doszły dopiero w pierwszym Black opsie. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 Lista map jakie pojawią się z premierą gry: Ambush Backlot Bog Crash Crossfire District Downpour Overgrown Shipment Vacant Reszta jak wiadomo w grudniu za free. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 września 2016 Opublikowano 4 września 2016 No fajnie, brakuje tych, które też były w DLC czyli Chinatown i Broadcast czy Creek. Cieszę się, że będą najlepsze mapy w dniu premiery, bo bałem się, że poobcinają. Chociaż brakuje Strike, a też bardzo skillowa była Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Menu gry również delikatnie zmienili, przypomina bardziej obecne CoD-y Ja tam się mimo wszystko jaram, w końcu normalne multi, bez skoków z kosmosu i biegania po ścianach. Preoder złożony w MM, wychodzi chyba najtaniej. Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Będzie dodana po miesiącu przecież. Ciekawi mnie czy z perkami będzie tak jak w nowych CoD-ach, że po wbiciu prestiżu, jednego będzie można odblokować na stałe. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 No będzie ale dopiero po miechu taka cudna mapka ;D Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 A Pipeline to byla mapka z podstawki czy z pierwszego DLC? Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Z tego co pamiętam to z podstawki, ale jeszcze kilka tygodni temu miało być tylko 10 map, nie 16, czyli wszystkie które były w podstawie. DLC było tylko jedno do MW, z 4 mapami których nie będzie, Creek, Chinatown, Killhouse i Broadcast. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 najważniejsze że będzie shipment xD Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Ground War na shipment był epicki Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Z tego co pamiętam to z podstawki, ale jeszcze kilka tygodni temu miało być tylko 10 map, nie 16, czyli wszystkie które były w podstawie. DLC było tylko jedno do MW, z 4 mapami których nie będzie, Creek, Chinatown, Killhouse i Broadcast. na bank te mapki beda jako platne dlc xD Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 A wiadomo coś jak wygląda sytuacja z tym wcześniejszym aż o 30 dni dostępem do kampanii? Niby dla preoderowców, ale tylko dla tych co zamówili na PSN i Live? Czy dla pudełek też i kody wtedy wysyłają sklepy? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 A wiadomo coś jak wygląda sytuacja z tym wcześniejszym aż o 30 dni dostępem do kampanii? Niby dla preoderowców, ale tylko dla tych co zamówili na PSN i Live? Czy dla pudełek też i kody wtedy wysyłają sklepy? Raczej tylko dla PSS i Live, bo w normalnym sklepie dostałbyś kod i mógłbyś anulować zamówienie, a na tych dwóch jak już wpłacisz to nie ma możliwości zwrotu kasy Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Jak się okazuje tylko dla PS4 i tak jak mówisz tylko w wersji cyfrowej. Swoją drogą, to właśnie doczytałem, a nie wiem czy ktoś wcześniej wspominał, że serwery dla tej gry będą dedykowane, także na konsolach. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Jak się okazuje tylko dla PS4 i tak jak mówisz tylko w wersji cyfrowej. Swoją drogą, to właśnie doczytałem, a nie wiem czy ktoś wcześniej wspominał, że serwery dla tej gry będą dedykowane, także na konsolach. serwery dedykowane w call of duty są jak tajemnica sagali Cytuj
Janush 224 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Z tego co pamiętam to z podstawki, ale jeszcze kilka tygodni temu miało być tylko 10 map, nie 16, czyli wszystkie które były w podstawie. DLC było tylko jedno do MW, z 4 mapami których nie będzie, Creek, Chinatown, Killhouse i Broadcast. na bank te mapki beda jako platne dlc xD 10 map masz na start, reszte map dostaniesz w aktualizacji gry w grudniu za darmo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi