qb3s 0 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Wychodzi na to, że tylko w pakiecie mogę kupić grę? Samej nie da rady i nie będzie można? Chodzi mi o xbox a one. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 od początku było to wiadome Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 12 września 2016 Opublikowano 12 września 2016 Wychodzi na to, że tylko w pakiecie mogę kupić grę? Samej nie da rady i nie będzie można? Chodzi mi o xbox a one. Tak, tylko w pakiecie. Choć jak to Acti może pojawi się osobno jakieś 3-6 miesięcy po premierze. Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Z tego co czytam to pozmieniali niektóre dźwięki, w tym broni. Co myślicie o słyszalności kroków? Bo jak oglądam gameplay'e to wydaje mi się, że słabo słychać. Nie grałem w MW1, ale za to w MW2 i 3 to grubo się grało na słuch 8) Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 W MW1 i MW2 granie na słuch było praktycznie na równi jak w takim CSie. Od Black ops 1 można sobie darować granie na słuchawkach, to kroków i tak nie słychać, chyba, że gość Ci depcze butami po twarzy Cytuj
JaZzXBF 2 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 W BO1 był perk dzięki któremu było elegancko a w dalszych odsłonach to nawet te perki uj dawały. Nakręciłem się na ten remaster ale boje się że z tym zyebali, a prawie jestem pewien patrząc na ich ostatnie gry Cytuj
czeskimaster 3 275 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Nie wiem czy było, ale podobno żeby odpalić cyfrę remastera, musi być płytka nowego coda. Więc, opcja samego kodu bez płyty idzie się (pipi)ać Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Potwierdzenie tego, o czym już od dawna wiedzieliśmy: http://www.ppe.pl/news/46669/zapomnijcie-o-odsprzedazy-do-zabawy-w-modern-warfare-remastered-konieczna-plyta-z-infinite-warfare.html Cały czas waham się czy brać tego kotleta z IW czy wziąć samego golasa IW... Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) I jeśli, jak chyba większości twierdzi, remaster wyjdzie po jakimś czasie jako osobna gra, to wtedy załatwią to patchem i płyta nie będzie wymagana czy Ci co kupili Legacy Edition będą musieli płytę ciągle posiadać, a jak kupisz osobno(kiedyś tam) to nie? Chyba, że remaster jednak nie wyjdzie jako osobna gra. Edytowane 3 października 2016 przez Wooyek Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Czas powrócić do dawnego stylu bycia:P oj bedzie grane Tak na dobry początek 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Panowie, to w sumie jak najtaniej zagrać w Remaster? Bo kurde wygląda to na porównaniach obłędnie... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 nie ma taniej opcji albo kupujesz IW za 300zł z remasterem albo czekasz na rozwój sytuacji Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ale rozumiem, że jak kupuje na płycie nowego cod, to sam remaster już jest jako cyfra? Lipa bo nie ma już opcji odsprzedaży. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ale rozumiem, że jak kupuje na płycie nowego cod, to sam remaster już jest jako cyfra? Lipa bo nie ma już opcji odsprzedaży. Przecież od paru dni masz info że do uruchomienia kotleta potrzeba płyty z nowego krapa Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Tyle wiem, ale to nie znaczy, że nie ma na płycie samego remastera Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Dobrze, że BF1 wychodzi to będę miał gdzie strzelać i poczekam spokojnie aż rozdzielą IW i MW. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) niby juz powinnienem moc pobierac remastera natomiast na maila nic nie przyszlo a w sklepie oraz bibliotece jest standardowe odliczanie do premiery...ktos cos wie?? Debil ze mnie..trzeba wyszukac w sklepie modern warfer ;-) Nie spodziewalem sie ze remasterek będzie po polsku :-P Edytowane 5 października 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Gra się świetnie. Konwersja 1:1 z lepszą grafiką. Klimat jest perfekcyjny. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Powinni dla preoderowców dać multi miesiąc wcześniej, nie singla. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 No nie wiem gdzie jesescie ale wydaje mi sie ze misja w Czarnobylu zostala obcieta :-( no i jakos lepiej zapamietalem ta misje..chyba przez zmienione kolory i w moim odczuciu w oryginale byla calkiem inna i wieksza trawa Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Powinni dla preoderowców dać multi miesiąc wcześniej, nie singla. Nie byłoby za bardzo z kim grać, a tak przynajmniej wyplatynuję grę przed właściwą premierą. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 10 października 2016 Opublikowano 10 października 2016 Mi CDP wysłał zużyty klucz, także pograne mam. Zobaczymy jak szybko się ogarną, ale kurde pierwszy raz mi się takie coś zdarza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi