Skocz do zawartości

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wychodzi na to, że tylko w pakiecie mogę kupić grę? Samej nie da rady i nie będzie można? Chodzi mi o xbox a one.

Tak, tylko w pakiecie. Choć jak to Acti może pojawi się osobno jakieś 3-6 miesięcy po premierze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co czytam to pozmieniali niektóre dźwięki, w tym broni. Co myślicie o słyszalności kroków? Bo jak oglądam gameplay'e to wydaje mi się, że słabo słychać. Nie grałem w MW1, ale za to w MW2 i 3 to grubo się grało na słuch  8)

Opublikowano

W BO1 był perk dzięki któremu było elegancko ;) a w dalszych odsłonach to nawet te perki uj dawały.

Nakręciłem się na ten remaster ale boje się że z tym zyebali, a prawie jestem pewien patrząc na ich ostatnie gry 

Opublikowano (edytowane)

I jeśli, jak chyba większości twierdzi, remaster wyjdzie po jakimś czasie jako osobna gra, to wtedy załatwią to patchem i płyta nie będzie wymagana czy Ci co kupili Legacy Edition będą musieli płytę ciągle posiadać, a jak kupisz osobno(kiedyś tam) to nie?

Chyba, że remaster jednak nie wyjdzie jako osobna gra.

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano

nie ma taniej opcji albo kupujesz IW za 300zł z remasterem albo czekasz na rozwój sytuacji

Opublikowano (edytowane)

niby juz powinnienem moc pobierac remastera natomiast na maila nic nie przyszlo a w sklepie oraz bibliotece jest standardowe odliczanie do premiery...ktos cos wie??

Debil ze mnie..trzeba wyszukac w sklepie modern warfer ;-)

Nie spodziewalem sie ze remasterek będzie po polsku :-P

Edytowane przez Szymek_PL_