Skocz do zawartości

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Featured Replies

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 67,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• żal mi activision, żal mi graczy, żal mi ludzi którzy to kupią

• Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy na

• Pierwszy Modern Warfare to był sztos, matko, na premierę ograłem kampanię i szczenę na podłodze przez całą grę miałem, jeszcze nigdy w coś tak intensywnego i efektownego wtedy nie grałem.   Na multi

Opublikowano

Z tego co pamietam ma byc 13 :(

Czas w opisie do pobicia to 15.10 ;-)

Wszystkie wspomagacze rozgrywki oczywiście mam wylaczone

Opublikowano

Mam ochotę rozyebać ścianę przez Mile High Club na weteranie.

Opublikowano

Hehe ja wczoraj poirytowany odpalilem sobie na latwym poziomie. I co i tez rzucalem padem

Ja przeszedłem dzisiaj na wszystkich trzech poziomach poza weteranem >:( Zawsze brakuje kilku sekund w ostatniej fali przeciwników lub mnie zabiją.
Opublikowano

Mi udalo sie wbic platynke..kozak singiel, święty klimat
Wrzuce swoj filmik jak zapisalem..moze wam pomoze

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Ale, że jest trudniej niż kiedyś czy nie kończyliście weterana w dawnych czasach?

Opublikowano

Ale, że jest trudniej niż kiedyś czy nie kończyliście weterana w dawnych czasach?

Nie jest trudniej. Jest tak samo. Nie wiem jak inni, ale dla mnie przeciwnicy to kompletne randomy. Poza kilkoma, którzy wiedziałem gdzie i jak się ustawią, cała reszta to było jedno wielkie szczęście i zastanawianie się czy tym razem zrespawnuje się ich więcej czy mniej. Uwielbiam tą misję, bo klimat ma nieziemski, ale wytrzymałość oponentów(niby upada, a po chwili wstają; strzelają z pozycji leżącej blokując przejście- i to mnie chyba denerwowało najmocniej) i ich ilość oraz celność nawet po trafieniu błyskowym to jakieś przegięcie.

Opublikowano

Jak dla mnie Mile high Club na veteranie to nielada osiągnięcie. Pamiętam że siedziałem kiedys nad tym blisko 5h. Było warto, bo to wtedy w 2007, była to dla mnie pierwsza platyna/calak.  Ehhh :banderas:

Edytowane przez .:marioo:.

Opublikowano

Dla preoderowców cyfrówek na PS4, singiel jest dostępny 30 dni wcześniej.

Opublikowano

Bedzie mozna kupic od razu w dzien premiery samo czy tylko dodatek do IW?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Online już zasuwa!!!!

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ehhh, pogralbym, ale nie ma opcji ze wespre Infinite Crapa swoimi pieniedzmi. Oby szybko MWR pojawil sie w sprzedazy osobno.

Opublikowano

Jeśli teraz kupię, to automatycznie zacznie mi się pobierać? Bo jest napisane na PSN, że 48h przed premierą będzie można pobrać dopiero.

Opublikowano

Będziesz musiał ręcznie wyszukać, bynajmniej ja musiałem tak zrobić bo z automatu nie złapał.

Opublikowano

Będziesz musiał ręcznie wyszukać, bynajmniej ja musiałem tak zrobić bo z automatu nie złapał.

kyrie elejson...