Opublikowano 17 października 20168 l orientuje sie ktos czemu nie chce mi wpasc pucharek za czas..jakis bug??
Opublikowano 17 października 20168 l Z tego co pamietam ma byc 13 Czas w opisie do pobicia to 15.10 ;-) Wszystkie wspomagacze rozgrywki oczywiście mam wylaczone
Opublikowano 23 października 20168 l Hehe ja wczoraj poirytowany odpalilem sobie na latwym poziomie. I co i tez rzucalem padem
Opublikowano 23 października 20168 l Hehe ja wczoraj poirytowany odpalilem sobie na latwym poziomie. I co i tez rzucalem pademJa przeszedłem dzisiaj na wszystkich trzech poziomach poza weteranem > Zawsze brakuje kilku sekund w ostatniej fali przeciwników lub mnie zabiją.
Opublikowano 23 października 20168 l Mi udalo sie wbic platynke..kozak singiel, święty klimatWrzuce swoj filmik jak zapisalem..moze wam pomoze Edytowane 24 października 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 24 października 20168 l Ale, że jest trudniej niż kiedyś czy nie kończyliście weterana w dawnych czasach?
Opublikowano 24 października 20168 l Ale, że jest trudniej niż kiedyś czy nie kończyliście weterana w dawnych czasach? Nie jest trudniej. Jest tak samo. Nie wiem jak inni, ale dla mnie przeciwnicy to kompletne randomy. Poza kilkoma, którzy wiedziałem gdzie i jak się ustawią, cała reszta to było jedno wielkie szczęście i zastanawianie się czy tym razem zrespawnuje się ich więcej czy mniej. Uwielbiam tą misję, bo klimat ma nieziemski, ale wytrzymałość oponentów(niby upada, a po chwili wstają; strzelają z pozycji leżącej blokując przejście- i to mnie chyba denerwowało najmocniej) i ich ilość oraz celność nawet po trafieniu błyskowym to jakieś przegięcie.
Opublikowano 24 października 20168 l Jak dla mnie Mile high Club na veteranie to nielada osiągnięcie. Pamiętam że siedziałem kiedys nad tym blisko 5h. Było warto, bo to wtedy w 2007, była to dla mnie pierwsza platyna/calak. Ehhh Edytowane 24 października 20168 l przez .:marioo:.
Opublikowano 24 października 20168 l Dla preoderowców cyfrówek na PS4, singiel jest dostępny 30 dni wcześniej.
Opublikowano 29 października 20168 l Bedzie mozna kupic od razu w dzien premiery samo czy tylko dodatek do IW? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 października 20168 l Online już zasuwa!!!! Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 31 października 20168 l Ehhh, pogralbym, ale nie ma opcji ze wespre Infinite Crapa swoimi pieniedzmi. Oby szybko MWR pojawil sie w sprzedazy osobno.
Opublikowano 31 października 20168 l Jeśli teraz kupię, to automatycznie zacznie mi się pobierać? Bo jest napisane na PSN, że 48h przed premierą będzie można pobrać dopiero.
Opublikowano 31 października 20168 l Będziesz musiał ręcznie wyszukać, bynajmniej ja musiałem tak zrobić bo z automatu nie złapał. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 listopada 20168 l Będziesz musiał ręcznie wyszukać, bynajmniej ja musiałem tak zrobić bo z automatu nie złapał. Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka kyrie elejson...