BuRRRza 43 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 W wersji Xbox One MWR jest na plycie W wersji na PS4 MWR to kod W wersji Xbox One MWR jest na plycie W wersji na PS4 MWR to kod 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Czyli gracze ps4 wygrali. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Czyli gracze ps4 wygrali. Czyli jednak MWR to kod do zassania? Ja opisalem rzecz jasna sytuacje na XBone`a. Czy wygrali? I tak i nie. Jesli jest tak w istocie to wygraja tylko ci z graczy na PS4, których kotlet nie interesuje i zechcą dzieki sprzedazy kodu obnizyc sobie znaczaco koszt nabycia IW. Przez to jednak w rezultacie samego IW po skonczeniu/ograniu beda mogli sprzedac za przyslowiowa czapke gruszek, natomiast na xboxie wartość wtórna Legacy Edition bedzie znaczaco wyzsza. Ja gdybym mial PS4 to pewnie kod na MWR bym sprzedal i sadzac po tym jaka jakość sobą prezentuje byłbym srogo żałował. W sumie bardzo się cieszę, ze na X0 obie gry są na płycie... Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Czyli gracze ps4 wygrali.Czyli jednak MWR to kod do zassania? Ja opisalem rzecz jasna sytuacje na XBone`a. Czy wygrali? I tak i nie. Jesli jest tak w istocie to wygraja tylko ci z graczy na PS4, których kotlet nie interesuje i zechcą dzieki sprzedazy kodu obnizyc sobie znaczaco koszt nabycia IW. Przez to jednak w rezultacie samego IW po skonczeniu/ograniu beda mogli sprzedac za przyslowiowa czapke gruszek, natomiast na xboxie wartość wtórna Legacy Edition bedzie znaczaco wyzsza. Ja gdybym mial PS4 to pewnie kod na MWR bym sprzedal i sadzac po tym jaka jakość sobą prezentuje byłbym srogo żałował. W sumie bardzo się cieszę, ze na X0 obie gry są na płycie... No to bardzo dziwne bo ja też gram xboxie w tą grę i kodu na remaster nie było. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 5 listopada 2016 Autor Opublikowano 5 listopada 2016 z mortal kombat xl bylo podobnie, jakies chyba dwie wersje krazyly mam mk xl bez karteczek - wszystkie postacie z dlc prawilnie na plycie z gra, bylem pare dni temu w sklepie z uzywanymi grami i koles sie pyta o uzywana wersje sprzedawcy, a ten mu gada, ze ma ale kody na postacie z dlc wykorzystane, ja na pewniaka gadam "ale przeciez nie ma kodow, mam xl i wszystko na plycie" a ten mi otwiera pudelko jakie mial na polce z xl i tam serio dwie karteczki z kodami na postacie z obu kombat packow Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Ale do odpalenia MWR na ps4 potrzeba chyba plytki z IW w napedzie czyz nie? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 To jest trochę nieuczciwe względem kupującego bo płacąc 280 zl za legacy wolę mieć kod a nie obowiązek trzymania plyty w napędzie. Całe szczęście że Infinite Warfare okazało się naprawdę zacne. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Ale do odpalenia MWR na ps4 potrzeba chyba plytki z IW w napedzie czyz nie? Niech ktoś kto kupil Legacy na PS4 autorytatywnie rozstrzygnie jak jest... Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Well I can confirm with both my PS4 and my brother's PS4 that we are able to play MW without having IW installed I even got him to delete IW off his system, then start up MW, and it still worked. So something is wrong with that FAQ. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 Czyli MWR nieofcjalnie jest do kupienia oddzielnie na platformie sony. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) By uruchomić remaster trzeba wklepać kod znajdujący się w pudełku z IW i włożyć płytę z grą do konsoli ,w przeciwnym wypadku nie zagramy w remaster. Edytowane 5 listopada 2016 przez Freeze182 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 By uruchomić remaster trzeba wklepać kod znajdujący się w pudełku z IW i włożyć płytę z grą do konsoli ,w przeciwnym wypadku nie zagramy w remaster. To już nawet nie jest śmieszne. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 By uruchomić remaster trzeba wklepać kod znajdujący się w pudełku z IW i włożyć płytę z grą do konsoli ,w przeciwnym wypadku nie zagramy w remaster. Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy nabywca w remastera juz nie pogra. Jesli nie mam racji to niech mnie ktos poprawi... 2 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 By uruchomić remaster trzeba wklepać kod znajdujący się w pudełku z IW i włożyć płytę z grą do konsoli ,w przeciwnym wypadku nie zagramy w remaster.Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy nabywca w remastera juz nie pogra. Jesli nie mam racji to niech mnie ktos poprawi... Może to jest cena za tą jedna misję zrobioną pod PSVR Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Działa bez najmniejszych problemow. Przed chwila gralem TDM na District. Gram na X0. Cytuj
smallv86 862 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Podobno właściciele kopii steam nie zagrają w multi z tymi co kupili nośnik fizyczny. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Wersja steam nie zagra z wersja z Windows Store. Co ma do tego nośnik fizyczny? Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 działa wam multi?Na PS4 też działa, jak złoto. Cytuj
benito82pl 203 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 no na ps4 mi wyskakuje ze mam kod błedu 32768 . ku..wa o co chodzi Cytuj
smallv86 862 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Faktycznie, chodzi o graczy winstore-steam. Mój błąd. Cytuj
benito82pl 203 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 nie chce mi pobrac aktualizacji. iw chodzi normalnie zas z remasterem mam jakies bład. Pytanie była dzis aktualizacja jakas do mwr? Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 nie chce mi pobrac aktualizacji. iw chodzi normalnie zas z remasterem mam jakies bład. Pytanie była dzis aktualizacja jakas do mwr?Pewnie nie obędzie sie bez ponownej instalacji...moze google cos pomoze z tym kodem bledu Chyba nie bylo patcha Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 6 listopada 2016 Opublikowano 6 listopada 2016 Znalazłem info, ze mapy Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike i Wet Work zostaną dodane 31.12.2016. Ja wiem, ze to Acti, ale zapytam: będzie trzeba za to zabulić czy jednak bezpłatny apdejt? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi