Szymek 1 055 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Od godz 19 dzis do poniedzialku do 19 2x XP;-) moze sie wbije drugi prestiż :-P Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 To dziś po pracy trzeba będzie coś pobiegać Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Od godz 19 dzis do poniedzialku do 19 2x XP;-) moze sie wbije drugi prestiż :-P Czy tylko w schabowym 2x XP czy równiez w IW? Pewnie tylko w kotlecie, bo w IW 2x XP był w miniony weekend... Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Również w IW https://twitter.com/InfinityWard/status/801848121810649092 Kuśwa szkoda...na weekend będę "wyjechany" :-( Cytuj
xbor 54 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Ktoś się spotkał z bugiem, w 3 misji w stacji telewizyjnej nie widzę dalej niż na kilka metrów bo jest taka jakby mgła, nawet wyłączenie konsoli nie pomaga, a z tym bugiem przejscie tego levelu na veteranie jest mało prawdopodbne. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 4 grudnia 2016 Opublikowano 4 grudnia 2016 Na xone nic co opisujesz u mnie nie zaistniało. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 MWR odpali jezeli nie ma zainstalowanego IW? Chodzi mi o X1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 UP Na milion procent nie wiem i nie pamiętam, ale prawie na pewno da się zagrać w schaboszczaka bez zainstalowanego IW. Po włożeniu płyty AFAIR wchodzą dwie opcje: albo IW, albo MW. Infinite Warfare wcale, ale to wcale mi się nie znudził, ale będę zmuszony zrobić sobie za parę dni przymusową przerwę z powodu tego: Moja ulubiona mapa Pipeline nadchodzi! Cytuj
xbor 54 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Na xone nic co opisujesz u mnie nie zaistniało. Musiałem przed każdym respawnem wychodzić na zewnątrz budynku na chwile, wtedy się naprawiało, od następnego checkpointu było ok wszystko. Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 (edytowane) W ten weekend wracam do łojenia, jeszcze jak wejdą te nowe mapy? o :świętyantonio: mesjasz powrócił i nikt mi nie powie, że czarne jest czarne gry mi się znudziły i jestem za stary bo to dzisiejsze gry są spyerdoliną, dziękuję :* Edytowane 9 grudnia 2016 przez Gość Cytuj
Boomcio 4 156 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Oj żeby tą wenę znowu poczuć co przy ogrywaniu pierwszy raz MW... Wtedy grało się non stop ( przynajmniej ja tak miałem i grupka ludków ) czy do południa, czy to wieczorem... Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Patch 27GB dzisiaj! Pewnie chodzi o tą resztę map Multiplayer... No to nadeszła chwila, abym ponownie odgrzał zimnego już kotleta. Nie grałem od miesiąca racząc się (bez podtekstów) IW i się nim posilił Edytowane 13 grudnia 2016 przez Czezare Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Po raz pierwszy dzis pogralem po tym nowym megapatchu. Nowe mapki...Najwieksze zaskoczenie to przerobiona mapka Crash o nazwie...Winter Crash. Oczywiste nawiazanie do zblizajacych sie Swiat i Sylwestra . Wszystko zrobione na modle choinkowo-lampionowo-prezentowa. Nawet jak Cie ktos ubije to nie padasz tylko wybuchasz jak... sylwestrowy fajerwerk! Boki zrywac Do tego odpowiednia muzyczka. Pogralem na wiekszosci odswiezonych, dodanych map. Jest MOC! Mozna dalej konsumowac kotlecika Aha...mnostwo zmian. Troche zaraczyli tego CoD-a wprowadzajac mikrotransakcje, no ale skoro taka modla i ludzie to lykaja to co poradzisz? Nic nie poradzisz Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Po raz pierwszy dzis pogralem po tym nowym megapatchu. Nowe mapki...Najwieksze zaskoczenie to przerobiona mapka Crash o nazwie...Winter Crash. Oczywiste nawiazanie do zblizajacych sie Swiat i Sylwestra . Wszystko zrobione na modle choinkowo-lampionowo-prezentowa. Nawet jak Cie ktos ubije to nie padasz tylko wybuchasz jak... sylwestrowy fajerwerk! Boki zrywac Do tego odpowiednia muzyczka. Pogralem na wiekszosci odswiezonych, dodanych map. Jest MOC! Mozna dalej konsumowac kotlecika Aha...mnostwo zmian. Troche zaraczyli tego CoD-a wprowadzajac mikrotransakcje, no ale skoro taka modla i ludzie to lykaja to co poradzisz? Nic nie poradzisz O jakich zmianach piszesz poza transakcjami?? Cytuj
Gość Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Masa skinów na broń, mundurów, kart i emblemów, nowe bronie melee, posegregowany ten cały lumpeks od białych do epickich, skrzynki z tym wszystkim do kupienia za pkty zbierane po meczach/kupione w sklepiku. Ogólnie pierdoły do customizacji. Nowe challenge, 2 tryby czyli gun game i hardpoint i to chyba tyle. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Po raz pierwszy dzis pogralem po tym nowym megapatchu. Nowe mapki...Najwieksze zaskoczenie to przerobiona mapka Crash o nazwie...Winter Crash. Oczywiste nawiazanie do zblizajacych sie Swiat i Sylwestra . Wszystko zrobione na modle choinkowo-lampionowo-prezentowa. Nawet jak Cie ktos ubije to nie padasz tylko wybuchasz jak... sylwestrowy fajerwerk! Boki zrywac Do tego odpowiednia muzyczka. Pogralem na wiekszosci odswiezonych, dodanych map. Jest MOC! Mozna dalej konsumowac kotlecika Aha...mnostwo zmian. Troche zaraczyli tego CoD-a wprowadzajac mikrotransakcje, no ale skoro taka modla i ludzie to lykaja to co poradzisz? Nic nie poradzisz O jakich zmianach piszesz poza transakcjami?? Zmiany polegają głównie na ujednoliceniu menu gry z IW. Przykład: w IW jest kwatermistrz robot, natomiast w schabowym kwatermistrzem uczyniono Irlandczyka ze szramą na pysku. Wprowadzono głosowanie na mapę ze znakiem zapytania. Dodano nowe skórki postaci, broni, emblematów. Być może zmian jest wiecej, ale te są najwazniejsze. Gameplay zostal ten sam. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Czyli remaster nie jest już remasterem. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Czyli remaster nie jest już remasterem. Rozwin swoja jakze światłą myśl milordzie. Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 Chodzi pewnie o supply dropy. Ciekawe czy wrzuca nowe pukawki a raczej jak szybko to nastapi Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 16 grudnia 2016 Opublikowano 16 grudnia 2016 (edytowane) Juz pojawiły się gameplaye z nowymi broniami z wersji PC. Pliki były ukryte gdzieś z aktualizacja. Niby jeszcze nie są dostępne, ale miesiąc przed ostatnim updatem na charlieintel wpłynęły screeny z melee, które teraz mamy w grze. Były też strzelające, ale nie były oteksturowane etc. Teraz juz tekstury mają. Wiedziałem, że Activision zaora i ta grę supply dropami. W Infinite Warfare nikt nie gra, wiec na czymś muszą trzepac kasę. Szkoda, że kosztem gry takiej jak MW. Shitstorm na tweeterze jest zayebisty. Ludzie chcą zwrotu kasy, bo twierdzą, że nie za to placili. Edytowane 16 grudnia 2016 przez Stinkmeaner Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Kolejny update. W depot wyciągacz kasy od januszy zbieractwa oraz osobna playlista z winter crashem co by sobie challenge na luzie powbijać Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Jakby wrzucili remastera do kupienia osobno dla wszystkich, to gra by odzyla. Czuje w kosciach, ze to za jakis czas nastapi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi