Czezare 1 454 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Właśnie Mroku...pustki na serwerach? Nie uświadczyłem. Gra multum ludzi, mecze wyszukuje "od strzała". Więc o co chodzi? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 Na ps4 tak samo w kotlecie szybciej znajduje jak w iw dosłownie sekunda i gramy Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 A jaki jest poziom? To prawda, że same koksy ganiaja i bardzo ciężko? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 jest okej, jedyne co mnie dosc irytuje to ze duzo osob po prostu kampi na potege ;/ Cytuj
Gość Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 A jaki jest poziom? To prawda, że same koksy ganiaja i bardzo ciężko? Jeśli jesteś niedzielnym graczem to cię zaorają. Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 jest okej, jedyne co mnie dosc irytuje to ze duzo osob po prostu kampi na potege ;/ Tak się grało w stare cody, kontrola punktu na mapie. Spawny na pamięć i ewentualna zmiana arenki przy niekorzystnym spawnie przeciwników. 1 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 To niech lepiej już wprowadzają tą gre do ogólnej sprzedaży to będzie więcej nowicjuszy i będzie można z kimś pocwiczyć. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 No dla tych co sie wachaja z poziomem trudnosci..wiadomos ze k/d ratio to zaden wyznacznik ale jak w oryginale mialem je na poziomie 1.7 tak tu ostatnio udalo mi sie przekroczyc 1...czlowiek sie juz chyba starzeje...dla mnie gra jesli chodzi o samo zabijanie jest duzo trudniejsza od tych wszystkich ostatnich codow mimo ze mapki znam na wylot ;-) Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ja właśnie się waham bo mam możliwość nabyć za 207 pln edycje legacy i czy jest sens brać z remasterem skoro nawet nikogo nie trafie to będzie tylko frustracja ale może dla kampanii warto dopłacić te parę złotych. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Kwestia treningu i bez problemu zaczniesz ogarniać multi, imo nie warto brać samego iw Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 Ludzie się po prostu bardzo dobrze nauczyli grać, ot i całe wyjaśnienie. Na takiej mapie Bog to naprawdę trzeba się dobrze poruszać i szyć ze swojej spluwki,żeby nie być zglebowanym przez jakiegoś snajpera. Inna rzecz,że w MW, a tym samym kotlecie strzela się łatwiutko i zabija łatwiutko. Jak ktoś zna dobrze mapy, gra w CoD-a od lat to nie ma siły, żeby nie rządził tyle tylko, ze takich "rządzicieli" jest teraz na mapach bez liku. Stąd nie dziwi sytuacja, że w oryginale miało się ratio 1,7 a teraz ledwo dobijamy do lekko powyżej jedynki. Ja tak mam tak na przykład. To wynika tez z troche ze zmiany moich CoD-owych upodobań odnośnie broni. Kiedyś szyłem głównie z AR i SMG, a teraz nieomal wyłącznie ze snajp, obrzynów, a jeśli AR to tylko samopowtarzalna. I nie liczyłbym na jakiś noobów, którzy się pojawią po odblokowaniu gry osobno, bo się nie pojawią. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 A jak gracie dużo w cody to kupujecie season passy czy omijacie ten temat? Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 A jak gracie dużo w cody to kupujecie season passy czy omijacie ten temat? No raczej season pasaa bym nie radzil kupowac do IW. Tak jak pisali kwestia treningu i bedziesz coraz lepszy. W BO3 mialem po roku K/D 2.04, ale gram a raczej gralem w CoDa prawie 7 lat. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 (edytowane) A jak gracie dużo w cody to kupujecie season passy czy omijacie ten temat?Imo dla mnie do coda (nie zagladajac nikomu w portfel) jesli nie siedzisz codzien po 3 h i jest to gierka typowo na zabicie czasu i do pofragowania to bezssensu bo tak naprawde nie zdazysz ograc nowych mapek a juz bedzie nowy cod i kolejne 500 zl mlody kawalerze...dla mnie nie warto ;-) Edytowane 22 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Gość Opublikowano 22 grudnia 2016 Opublikowano 22 grudnia 2016 2 X EXP długi weekend wystartował. Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Dało sie w MW1 założyć dwa dodatki do broni (kolimator+tłumik) czy ta opcja pojawiła sie dopiero w MW2? Cytuj
xbor 54 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Dało sie w MW1 założyć dwa dodatki do broni (kolimator+tłumik) czy ta opcja pojawiła sie dopiero w MW2? Dopiero w mw2 byl taki perk, "gadzet sie chyba nazywal." Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 31 grudnia 2016 Opublikowano 31 grudnia 2016 Naczytalem się o camperiadzie a idzie mi lepiej niż w iw, gdzie mam wrażenie, że duża czesc osob gra na myszkach. Map się nauczyc i można już na grubo lecieć ile w ogóle jest map w tym remasterze? Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 11 stycznia 2017 Opublikowano 11 stycznia 2017 http://xboxdvr.com/gamer/BuRRRza/video/25386158 Grasz core a czujesz się jak na hardcorze tylko ,że to ty jesteś po stronie ofiary Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Masz pecha Burza, albo skopany internat or smth. Nie powiem, ze w kotleta gram duzo, bo nie gram, bo dla mnie lepszy jest IW. Nawet do pierwszego prestizu sporo mi brakuje, ale takich numerów nie doświadczyłem ani razu. Cytuj
Gość Opublikowano 22 stycznia 2017 Opublikowano 22 stycznia 2017 Wprowadzili nową popierdółkę odpalaną co weekend. W tym mamy tryb gun game polegający tylko na łojeniu z granatników. Dobre na kilka odmóżdżających rund. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Wprowadzili nową popierdółkę odpalaną co weekend. W tym mamy tryb gun game polegający tylko na łojeniu z granatników. Dobre na kilka odmóżdżających rund. Zagrałem kilka rundek w tym trybie. Bardzo fajna odskocznia. Najpierw walimy z tuby, potem wraz ze wzrostem poziomu broni dostejemy rpg (najtrudniej trafić!), a następnie zapyrtalamy z saperką i próbujemy kogoś tym zaciukać, co też do łatwych zadań nie należy. Po saperce znowu wchodzi granatnik i tak w kółko aż ktoś zdobędzie 25 pkt co kończy rundę. Fajny odmózg. Ciekawe czy zostawią ten tryb na dłużej... Cytuj
Gość Opublikowano 23 stycznia 2017 Opublikowano 23 stycznia 2017 Weekend Warfare zostanie ale granatniki zdaje się dzisiaj wypadną. I tak co weekend nowy tryb ze specyficznymi zasadami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi