Skocz do zawartości

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj grałem, i po stronie terrorystów biegali albo biegał jeden i ten sam gość w skórce/postaci w  kapeluszu wojskowym, która bardziej przypominała marines, co powodowało mylenie się, miał ktoś coś podobnie?

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 67,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• żal mi activision, żal mi graczy, żal mi ludzi którzy to kupią

• Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy na

• Pierwszy Modern Warfare to był sztos, matko, na premierę ograłem kampanię i szczenę na podłodze przez całą grę miałem, jeszcze nigdy w coś tak intensywnego i efektownego wtedy nie grałem.   Na multi

Opublikowano

To jest skin dla wojaka, devildog. I to nie byle jaki (podobnie jak ten z brodą w opasce i okularkach - bamf) bo jest nagrodą, więc trzeba wylosować/wycraftować na niego 7 czy 8 innych bzdetów ze skrzynek. Wejdź w depot -> collections, albo w personalizację ->charakter, tam się możesz zaznajomić z tematem.

Faktycznie, może zmylić :lapka:

Opublikowano

2XP Weekend.

Weekend Warfare: 4 tryby z shotgun & pistol only.

Edytowane przez Gość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CO TO JEST

pograłem wczoraj chwile na PC u znajomego

przecież to jest jakiś dramat XD fizyka strzału jest z dupy całkiem, grałem w święta w normalnego Cod4 i było zaje,biście a tu odpalam i kończe S&D ze statami 3-7. To jakiś Ghosts ze skinami cod4.

[*]

Opublikowano

Ja już wyjaśniłem kiedyś dlaczego. Przy grze zostali sami weterani, yebane mastahy, stąd gra się o wiele mniej przyjemnie. Na X360 grałem w to naprawdę sporo, ale dopiero w wersji na X0 zdałem sobie sprawę jak niewiele wiem o mapach, w sensie co można na nich robić, a nade wszystko jak mało potrafię...

Opublikowano

Ja już wyjaśniłem kiedyś dlaczego. Przy grze zostali sami weterani, yebane mastahy, stąd gra się o wiele mniej przyjemnie. Na X360 grałem w to naprawdę sporo, ale dopiero w wersji na X0 zdałem sobie sprawę jak niewiele wiem o mapach, w sensie co można na nich robić, a nade wszystko jak mało potrafię...

to nie zmienia faktu ze ze starego coda zostaly tylko skiny

Opublikowano

Ladna s(pipi)ina sie z tego zrobila, a teraz jeszcze nowe pukawki dodaja, jakies smieszkowe kamuflaze, oczywiscie mikrotransacke, pewnie, a czemu nie, przeciez za to wszyscy pamietaja oryginalne MW1.

Jezu jak dobrze ze tego nie kupilem, choc nie powiem, korcilo. xD

Opublikowano

No ja bym powiedział że w tą gierkę gra się inaczej (gorzej) bo to całkiem inny silnik..bodajże z BO i to czuć (wolałem te z cod4 i mw2 gdzie pestki miały inna fizykę) Osobiście się zawiodłem, liczyłem że przyjemniej będzie się mordowalo po sieci..dobrze ze są Tytany :-)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

ja kupiłem dla singla tylko ale jeszcze nawet go nie odpaliłem :D  Kiedyś się przejdzie. Multi w ogóle mnie w remasterze nie interesowało bo już na 360 pod koniec mojej gry w modern warfare byli tam cyborgi co quick scope robili na mnie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Robie w końcu singla remasterka i niechcący strzelając do wszystkiego zrobiłem achieva paradox. Kto grał wie. Uśmiałem się :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to pytanie było jeśli tak to przepraszam, ale czy MW jest z polskim napisami?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Screen-Shot-2017-05-01-at-3.56.45-PM-640

Chyba sie wreszcie doczekamy remastera osobno

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Nie ma tragedii idzie grać, tylko po co dodali te wszystkie bzdury z nowych części tj skrzynki, bronię ręczne ?

Opublikowano
  • Autor

nie sledzilem tematu - to multi nie jest jeden do jeden wzgledem oryginalu?!

Opublikowano

Nie ma tragedii idzie grać, tylko po co dodali te wszystkie bzdury z nowych części tj skrzynki, bronię ręczne ?

money-animated-gif-4.gif

Opublikowano

nie sledzilem tematu - to multi nie jest jeden do jeden wzgledem oryginalu?!

Dla mnie największym minusem to to że gra nie działa na tym samym silniku co x lat temu..niby to cały czas ta sama gra jednak oryginalne cod 4 i mw2 miały ta lekką fizykę pestek.

A co do jeden do jednego no to nowe kropki na celeowniczki, emblematy, avatarki, modele postaci do multi, nowe kamuflażule, jakieś bronie do ataku wręcz i parę nowych pukawek. Ogólnie nie gra się w to tak fajnie jak kiedyś no i strasznie mnie denerwowalo że ludzie wychodzili z meczu i często się grało 3v6 itp...zrobili coś z tym na PS4??

Opublikowano

Jest jak Szymek pisze z tą tylko różnicą, że w mojej subiektywnej opinii gra się w multi dokładnie tak samo jak drzewiej jeno w lepszej grafice, oczywiście plus te wszystkie bibeloty typu kolorowe skórki, emblematy, kolimatorki itp.

Różnica największa jest taka, że przy grze pozostali nieliczni, a ci nieliczni to absolutni maniacy, bardzo dobrzy wymiatacze, przez co posiadając słaby, średni lub tylko dobry skill nie gra się zbyt przyjemnie.

Ja w każdym bądź razie wiedząc to co wiem i grając w remastera przez 2-3 miesiące od premiery tej gry bym dla multi teraz nie kupował, no chyba że ktoś czuje wyjątkowy sentyment i chce sobie singla odświeżyć...

Opublikowano

beka, że ja mam premierową edycję gry a nie mogę grać z tymi ze steama