xbor 54 Opublikowano 24 stycznia 2017 Opublikowano 24 stycznia 2017 Wczoraj grałem, i po stronie terrorystów biegali albo biegał jeden i ten sam gość w skórce/postaci w kapeluszu wojskowym, która bardziej przypominała marines, co powodowało mylenie się, miał ktoś coś podobnie? Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2017 Opublikowano 25 stycznia 2017 To jest skin dla wojaka, devildog. I to nie byle jaki (podobnie jak ten z brodą w opasce i okularkach - bamf) bo jest nagrodą, więc trzeba wylosować/wycraftować na niego 7 czy 8 innych bzdetów ze skrzynek. Wejdź w depot -> collections, albo w personalizację ->charakter, tam się możesz zaznajomić z tematem. Faktycznie, może zmylić Cytuj
Gość Opublikowano 27 stycznia 2017 Opublikowano 27 stycznia 2017 (edytowane) 2XP Weekend. Weekend Warfare: 4 tryby z shotgun & pistol only. Edytowane 27 stycznia 2017 przez Gość Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 CO TO JEST pograłem wczoraj chwile na PC u znajomego przecież to jest jakiś dramat XD fizyka strzału jest z dupy całkiem, grałem w święta w normalnego Cod4 i było zaje,biście a tu odpalam i kończe S&D ze statami 3-7. To jakiś Ghosts ze skinami cod4. [*] Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 zdecydowanie gra się inaczej (gorzej) niż w starego CoD4. Ja po 5 meczach odpuściłem. To nie to co kiedyś. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ja już wyjaśniłem kiedyś dlaczego. Przy grze zostali sami weterani, yebane mastahy, stąd gra się o wiele mniej przyjemnie. Na X360 grałem w to naprawdę sporo, ale dopiero w wersji na X0 zdałem sobie sprawę jak niewiele wiem o mapach, w sensie co można na nich robić, a nade wszystko jak mało potrafię... Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Chodzi pewnie o supply dropy. Ciekawe czy wrzuca nowe pukawki a raczej jak szybko to nastapi https://twitter.com/Burko__/status/829036787528040448 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ja już wyjaśniłem kiedyś dlaczego. Przy grze zostali sami weterani, yebane mastahy, stąd gra się o wiele mniej przyjemnie. Na X360 grałem w to naprawdę sporo, ale dopiero w wersji na X0 zdałem sobie sprawę jak niewiele wiem o mapach, w sensie co można na nich robić, a nade wszystko jak mało potrafię... to nie zmienia faktu ze ze starego coda zostaly tylko skiny Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 lutego 2017 Opublikowano 7 lutego 2017 Ladna s(pipi)ina sie z tego zrobila, a teraz jeszcze nowe pukawki dodaja, jakies smieszkowe kamuflaze, oczywiscie mikrotransacke, pewnie, a czemu nie, przeciez za to wszyscy pamietaja oryginalne MW1. Jezu jak dobrze ze tego nie kupilem, choc nie powiem, korcilo. xD 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 (edytowane) No ja bym powiedział że w tą gierkę gra się inaczej (gorzej) bo to całkiem inny silnik..bodajże z BO i to czuć (wolałem te z cod4 i mw2 gdzie pestki miały inna fizykę) Osobiście się zawiodłem, liczyłem że przyjemniej będzie się mordowalo po sieci..dobrze ze są Tytany :-) Edytowane 8 lutego 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 ja kupiłem dla singla tylko ale jeszcze nawet go nie odpaliłem :D Kiedyś się przejdzie. Multi w ogóle mnie w remasterze nie interesowało bo już na 360 pod koniec mojej gry w modern warfare byli tam cyborgi co quick scope robili na mnie :D Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 Robie w końcu singla remasterka i niechcący strzelając do wszystkiego zrobiłem achieva paradox. Kto grał wie. Uśmiałem się :D Cytuj
Piotrek24 0 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Nie wiem czy to pytanie było jeśli tak to przepraszam, ale czy MW jest z polskim napisami? Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 11 marca 2017 Opublikowano 11 marca 2017 Nie wiem czy to pytanie było jeśli tak to przepraszam, ale czy MW jest z polskim napisami? Tak. Cytuj
Ryuk 1 480 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 (edytowane) Chyba sie wreszcie doczekamy remastera osobno Edytowane 1 maja 2017 przez Wolfie_ Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Myślałem o dokupieniu upgradu do wersji z MW remastered ale na steam gra w to mniej osób niż w Call of Duty Ghost i o kilka razy mniej niż w BO3/IW . Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 A czy remaster jest tak dobry jak oryginał? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Nie ma tragedii idzie grać, tylko po co dodali te wszystkie bzdury z nowych części tj skrzynki, bronię ręczne ? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Opublikowano 2 maja 2017 nie sledzilem tematu - to multi nie jest jeden do jeden wzgledem oryginalu?! Cytuj
Ryuk 1 480 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Nie ma tragedii idzie grać, tylko po co dodali te wszystkie bzdury z nowych części tj skrzynki, bronię ręczne ? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 nie sledzilem tematu - to multi nie jest jeden do jeden wzgledem oryginalu?!Dla mnie największym minusem to to że gra nie działa na tym samym silniku co x lat temu..niby to cały czas ta sama gra jednak oryginalne cod 4 i mw2 miały ta lekką fizykę pestek. A co do jeden do jednego no to nowe kropki na celeowniczki, emblematy, avatarki, modele postaci do multi, nowe kamuflażule, jakieś bronie do ataku wręcz i parę nowych pukawek. Ogólnie nie gra się w to tak fajnie jak kiedyś no i strasznie mnie denerwowalo że ludzie wychodzili z meczu i często się grało 3v6 itp...zrobili coś z tym na PS4?? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 Jest jak Szymek pisze z tą tylko różnicą, że w mojej subiektywnej opinii gra się w multi dokładnie tak samo jak drzewiej jeno w lepszej grafice, oczywiście plus te wszystkie bibeloty typu kolorowe skórki, emblematy, kolimatorki itp. Różnica największa jest taka, że przy grze pozostali nieliczni, a ci nieliczni to absolutni maniacy, bardzo dobrzy wymiatacze, przez co posiadając słaby, średni lub tylko dobry skill nie gra się zbyt przyjemnie. Ja w każdym bądź razie wiedząc to co wiem i grając w remastera przez 2-3 miesiące od premiery tej gry bym dla multi teraz nie kupował, no chyba że ktoś czuje wyjątkowy sentyment i chce sobie singla odświeżyć... Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 maja 2017 Opublikowano 2 maja 2017 beka, że ja mam premierową edycję gry a nie mogę grać z tymi ze steama Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi