KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 Może po plusie będzie znacznie więcej graczy,na dzień dzisiejszy nie znajdziemy nic oprócz tdm, dominacji,ffa. Ogólnie community patologiczne siedzące w rogach mapy z M16 xd Każdy się kitra jakby był na prawdziwym polu bitwy :D Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 2 marca 2019 Opublikowano 2 marca 2019 (edytowane) Po Plusie będzie tam bankowo milion osób więcej ale na chwilę obecną jest tam tylu wymiataczy (rangi resetowane po kilka/kilkanaście razy) że zapewne wiele nowych osób będzie miało TTK liczony w sekundach i się pewnie zniechęci ¯\_(ツ)\_/¯ Edytowane 2 marca 2019 przez Ryo-San Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2019 Opublikowano 6 marca 2019 Cudownie wrócić do tego tytułu po tylu latach. Makieta statku w 14.70 sekund Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 (edytowane) Powiem krótko - ten remaster urywa jajca, a graficznie miażdży nie jeden nowy tytuł z COD WWII na czele! Edytowane 7 marca 2019 przez izon Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 (edytowane) Pyklem se pierwszy level. Kurde kiedyś to były kol of diuty az mi serce scisnelo na myśl o złotych czasach 360tki. Edytowane 7 marca 2019 przez II KoBik II Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 7 marca 2019 Opublikowano 7 marca 2019 Też odpaliłem ale waga tego to jakiś kit 74GB? W multi idzie pięknie udało się wykręcić nawet wynik 24:1 xD miło było wrócić do tej gierki ale pewnie na długo nie zostanę. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Nie wiecie, czy w Remasterze wycieli te mapkę w Rosji, gdzie naparzało się w dwóch przeciwległych blokach? (nie pamiętam nazwy). Coś nie mogę na nią trafić Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 11 marca 2019 Opublikowano 11 marca 2019 Nie wiecie, czy w Remasterze wycieli te mapkę w Rosji, gdzie naparzało się w dwóch przeciwległych blokach? (nie pamiętam nazwy). Coś nie mogę na nią trafićTo mapa Bloc. Niczego nie wycięto. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 marca 2019 Opublikowano 12 marca 2019 Fajna jest ta gierka w singlu. Jadę trzecią czy tam czwartą misję i na szczęście jeszcze nie ma jazdy jeepem z ckm, czołgiem, samolotem czy kij wie czym. po prostu lata się i strzela bez kombinacji. Sterowanie i niektóre animacje to straszne drewno, ale gra się mimo to przyjemnie. Multi za to niezły rak XD są mapy, że można coś ugrać a są takie, że jak się gra z debilami to przy respie w sekundę dostajesz szota. Cytuj
Gość Opublikowano 18 maja 2019 Opublikowano 18 maja 2019 Infinite Warfare Legacy Edition zawiera Modern Warfare Remastered na płycie, czy jest tylko kod do pobrania z PSStore (PS4 oczywiście)? Cytuj
SunaGuidesPL 125 Opublikowano 20 maja 2019 Opublikowano 20 maja 2019 (edytowane) Jak dla mnie bardzo udany remaster. Brawa dla "grupy odświeżającej". Cieszę się, że gra została dodana do PS+ i znowu mogłem w nią zagrać. Ostatnia misja (epilog) na weteranie wciąż wymagająca. Jestem pewnie już mocno spóźniony i większość ludzi ma platyny albo uporało się z CoD:MW, ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy z ostatnią misją właśnie, zrobiłem poradnik. Właściwie mój pierwszy wideo poradnik (potem zacząłem tworzyć poradniki do innych gier) Dla osób preferujących język polski - wszystko jest w deskrypcji. Dla wszystkich wciąż walczących z tym trofeum/osiągnięciem/wyzwaniem (i chcącym zrobić to na "legalu") - życzę powodzenia! Nie poddawajcie się, w końcu się uda. Edytowane 20 maja 2019 przez SunaShigure#1GamingGuides Cytuj
Gość Opublikowano 29 maja 2020 Opublikowano 29 maja 2020 Całkiem przyjemny ten remaster, ale na PC multi jest prawie martwe. Na którejkolwiek z konsol wygląda to inaczej? Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 30 maja 2020 Opublikowano 30 maja 2020 myślę że tak bo wszyscy przenieśli się na nowe MW które jest po prostu lepsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi