Ukukuki 7 104 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Niestety nie ma obsługi SLI (przynajmniej jeszcze), przez to gra działa mi w okolicach 40 klatek, na średnich ustawieniach i 720P (nie wygląda zbyt pięknie). Nie biorę jednak na premierę, ogram na spokojnie Doom4 i Halo Wars 2 do końca. Może akurat do tego czasu wyjdzie patch ze wsparciem. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 jak to jest ze na minimalnych ustawieniach wyglada i dziala to gorzej niz dow2 :D i nie mam na mysli troche gorzej Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Dla mnie ta gra to zawód, że ja pie.r.do.lę (aż mi się nie chce rozpisywać). Relic zrobiło kilometrowy krok w tył. No nic, pieniążki chyba pójdą na playersunknow'battleground. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi