Frantik 2 571 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 (edytowane) W temacie o anime godnych polecania widziałem, że co najmniej kilka osób ogląda niniejsze anime, przez niektórych swojsko zwane Kabanami, więc pomyślałem, ze w sumie można założyć osobny wątek. Ja po trzech odcinkach jestem nastawiony bardzo pozytywnie. Choć widać mocne podobieństwa do Tytanów (w końcu tworzy to chyba samo studio), to bardzo pozytywnie wypadają bohaterowie - w końcu jakieś postacie z jajami i dobry klimacik. https://www.youtube.com/watch?v=cbxfXbs9Mpo Edytowane 6 maja 2016 przez Frantik Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 7 maja 2016 Opublikowano 7 maja 2016 Dzieciaki walczace z potworkami jak w tytanach? bo wyglada po trailarze tak samo nieciekawie. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 maja 2016 Autor Opublikowano 7 maja 2016 (edytowane) No, mniej więcej. Tylko zamiast tytanów są takie jakby a'la zombiaki. Konstrukcja świata przedstawionego jest zresztą jak na razie bardzo podobna, może tylko z różnicą tutejszego nacisku na podróże pancernymi pociągami między miastami-twierdzami. Edytowane 7 maja 2016 przez Frantik Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Póki co dobrze się ogląda, jest już 5 epizod. Dla samej kreski i animacji warto obejrzeć, jeśli kogoś nie odpycha przemoc to anime jest szybkie i przyjemne. Jak ktoś czeka na Tytany, to musi obejrzeć. . Cytuj
Mani 686 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Z każdym kolejnym odcinkiem coraz mniejszy boner. Schodziła akcja survivalu wg mnie a w zamian otrzymałem to co praktycznie jest w kazdym innym anime. Czyli walka gł bohatera z złym gościem. Bohater dostaje po ryju ale wraca po power-upie i kosi każdego. Warto jednak obejrzeć dla animacji, kreski i konkretnej nuty w endingu. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 6 lipca 2016 Autor Opublikowano 6 lipca 2016 Kurna, zapomniałem sobie o tym anime kompletnie. Stanąłem chyba na czwartym epie. Aż się zastanawiam czy jest sens wracać, ale chyba jednak dam jeszcze szansę. Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Strasznie głupia ta bajka ale można obejrzeć jak się komuś nudzi. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Opuściłem po 3-4 odcinkach, nic ciekawego. Ale nawet mnie to nie dziwi, skoro to miało być coś podobnego do Shingeki no Kyojin. Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 27 lipca 2017 Opublikowano 27 lipca 2017 Stare, ale zapowiedzieli kontynuacje gdzies na 2018. Biorac pod uwage co sie dzieje z Tytanami warto sie zastanowic. Ja obejrzalem calosc i czekam na wiecej. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 zapowiedzieli kontynuacje tego gniota? xD zapowiadalo sie to niezle, pierwszych kilka epizodow bylo nawet ok. druga polowa za to byla takim cuchnacym gunwem, ze nawet na reddicie sie z tego smiali (a tam poprzeczka jest zawieszona wyjatkowo nisko) Cytuj
Pupcio 18 510 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 w sumie i tak lepiej niż drugi sezon tytanów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi