Skocz do zawartości

Babymetal

Featured Replies

Opublikowano

Znacie?

Chyba najdziwniejsze możliwe połączenie - a mają też bardziej elektroniczne kawałki, również splecione z metalem, ryje banie.

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

No jak jesteś grubasem śliniącym się do hentajowskich macek, to może się podobać :/

Opublikowano

Te też dobre:

a dziewczyny rosną i pięknieją. Wszystkie już legalne :rose:

Opublikowano

Macie wy rozum i godność ludzką? :gayos:

Opublikowano

ku.restwo niczym z wejściówek do OAV, słuchaczy tego syfu anihilowałbym, zero metalu 100% japońskiej stuleji  :lapka:

Edytowane przez TheAceOfSpades

Opublikowano

kiedyś to było takie dobre subforum a teraz takie o gó.wno albo jaranie się guns$roses  ;/

Opublikowano

Ścierwo takie jak i Myrkur. Ta sama liga godna Simona Cowella.

mówisz o tej lasce grającej black metale?

Opublikowano

Pewnie takich zespołów jak one jest w KKW od cholery tylko tym się udało jakoś wybić na zachód. Czasami lubię sobie popatrzeć na j-popowe teledyski jak jakieś fajne azjatyckie dupeczki potańczą. 

Opublikowano

Najznamienitsze przedstawicielki baby metalu

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Znam, obsesyjnie słuchałem przez dobry rok, kupiłem płytkę jak tylko pojawiła się na naszym rynku (a już miałem importować) i... przeszło mi. Wydali niedawno nowy album, też mi się cholernie podoba, ale jakoś nie mam ciśnienia by go zakupić.