Skocz do zawartości

Kamera sportowa

Featured Replies

Opublikowano

Mam zamiar zakupić kamerkę sportową, jest jakaś tańsza alternatywa dla GoPro?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

obie pozycje często pojawiają się na allegro, mieliście z nimi jakąś styczność? 4k nie potrzebuję fullhd starczy

Opublikowano

Z Xiaomi styczności nie miałem, jednak w testach ma same pozytywne opinie. W jakości nagrywania praktycznie nie ustępuje GoPro, a kosztuje w sklepie firmowym ~400zł. Myślę, że nie ma konkurencji ta kamerka.

Opublikowano

Mam xiaomi yi

Kupilem w sklepie gearbest, wyszło jakieś 250 złotówek ale to rok temu.

Polecam, jak masz jakies pytania to pisz

Opublikowano

przy zakupie najlepiej wybrać kamerę przeznaczoną na polski rynek, bo ma lepszą baterię

Opublikowano

dawniej byla jedna alternatywa bodaj sj4000 - ale chinole sami sobie robili podrobki i ciezko bylo trafic oryginal (sam trafilem podrobke, na szczescie dziala ok)

dzis jak juz xiaomi wzielo się za produkcje no to mamy pewność oryginalnego i dobrego jakościowo produktu, sam pewnie niedługo wymienię na ich kamerkę

Opublikowano

jakbym robił coś ciekawego w życiu wartego nagrania to też bym kupił

Opublikowano

obie pozycje często pojawiają się na allegro, mieliście z nimi jakąś styczność? 4k nie potrzebuję fullhd starczy

Active cama nabylem za 4 stowki rok temu. Jestem zadowolony z jakosci dynamicznych filmów. Natomiast zdjecia - średnio, ale to chyba reguła przy kamerkach.
Opublikowano
  • Autor

zdecydowałem się na Lamax x8 Electra. Niby ma te 4k, które i tak mnie nie interesuje, zresztą i tak jest chyba w 15 klatkach, ale jest 60 klatek przy full hd. Spory zestaw akcesoriów i różnych mocowań, jutro może się trochę pobawię :)

Opublikowano

a patrzyłeś jakieś porównania do Xiaomi? jak wypada? ciekaw jestem

Opublikowano
  • Autor

jakoś te Xiaomi całkowicie przeoczyłem, tyle jest firm co się w tym trudnią , że nie wiedziałem na co patrzeć. Jakbym tak rozważał każdej mocne i słabe strony to pewnie bym nic nie kupił. Wczoraj na szybko sprawdziłem obraz i takiego nooba jak ja w pełni zadowala. Wiadomo jakieś słabe strony ma, podobno mogłaby lepiej rejestrować dźwięk, ale pracują nad aktualizacją w której może to zmienią. Założyłem budżet 400 pln, ale ciężko było znaleźć coś co nagrywa w 1080/60. Akurat była na nią promocja z 499 na 449 pln.