Skocz do zawartości

Prison Break [FOX] 2016

Featured Replies

Opublikowano

MAJKEL WAS LIKE A STORM

AND STORMS COME BACK

I to spojrzenie na jej mordzie "ty no faktycznie!"

Bedzie goty crapik

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No to Panowie, zaczynamy nowy sezon    Prison.Break.S05E01.REPACK.720p.HDTV.x264-AVS[rartv]     edit: Mi tam się podobało. Czuć feeling prison breaka.

• Ciekawe co tam odjebią za fikoły xD  

• mnie kate denerwowała póki nie zobaczyłem tego:

Opublikowano

Ten pomysł dziś wydaje siętaki biedny: koleś z mapą na plecach idzie do więzienia, żeby uwolnić brata. No i rozkoch.uje w sobie jedną pracownicę, ale wiadomo - łobuz kocha najmocniej:))

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

i tak najgorsza sraką było final break, mi w zasadzie pasowało wszystko do 4 sezonu, a jak obejrzałem ten odcinek specjalny to się załamałem, tak na chama wpjerdolny ten epizod specjalny był i tak bez sensu fabularnie, że na całość patrzę teraz inaczej. A co do 5 sezonu to beka wnusi ale (pipi)na, final break i tak mi zepsuł ten serial wiec może obczaje to gó.wno. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No to Panowie, zaczynamy nowy sezon  :ragus:

Prison.Break.S05E01.REPACK.720p.HDTV.x264-AVS[rartv]

edit: Mi tam się podobało. Czuć feeling prison breaka.

Edytowane przez sprite

Opublikowano

o kur.wa, zapomniałem o tym

zaraz odpalam :ragus: 

Opublikowano

Jak ci aktorzy się w ogóle nie zmienili? Micheal Scofield spasł sie strasznie po serialu.

Opublikowano

Mi się podobało, jak wszedł główny temat muzyczny to nawet ciary przeszły, a T-Bag wrócił do roli jak do jazdy na rowerze. Wiadomo, trzeba mieć trochę wywalone, bo to w końcu Prison Brejk, ale producentami są główni aktorzy co jako tako daje nadzieję, że nie spieprzą tego.

Opublikowano

Czuć feeling prison breaka.

Czyli jednak sraka?

Ok, już się ściąga:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Jestem po dwóch odcinkach i jako fan PB jestem ukontentowany. Oglądam jednak bez żadnych oczekiwań, więc się nie zawiodę :) Widać, że to kalka poprzednich sezonów, ale czy to źle? IMO nie.

Opublikowano

Mi się nawet bardzo podoba. Takich cliffhangerów brakowało. I jakoś Sara aż tak nie wkurza. Brakowało jedynie T-Baga, ale mam nadzieję, że to zmienią.

Opublikowano

Brakuje tylko Mahona. Szkoda, że nie będzie go w tej serii.

Obejrzałem dwa pierwsze odcinki. Jest moc. Zapowiada się naprawdę niezła seria. Nowe więzienie gdzieś na drugim krańcu świata prezentuje się nieźle.

Dodatkowo ISIS wkrótce może przejąć całe miasto, wraz z więzieniem.

No i mam wrażenie, że Sara mnie nie wk**ia tak jak w poprzednich sezonach. T-Bag wogle się nie zmienił, a miałem oglądać ten serial głównie dla tej postaci.

Jak na razie udany powrót.

Opublikowano

Nie no już bez przesady, Sara dalej do zaorania. Ale co by nie mówić to ogląda się to nad wyraz dobrze.

Opublikowano

Mimo głupot też mi się świetnie ogląda. Tak dobrze, że właśnie zacząłem 4 odcinek 1 sezonu. Znowu. :banderas: 

Opublikowano

ładnie mnie nabraliście z tymi ochami i  achami, na tyle ze dałem szanse 2 odcinkowi.

Opublikowano

Milan mówi prawdę, czy serio ten serial ma szanse pozostać w ramówce?

Opublikowano

Nie no... dalej mamy tu majkela jako macGajwera. Śmieszne było jak tam coś kombinował i mówi "As daj skarpetę". Czy ta skarpeta była konieczna? Nie sądzę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

co słychać w serialu? może ktoś strescic od 3 odcinka w paru zdaniach?

Opublikowano

Uciekają, wszystko się piep.rzy, uciekają dalej, piep.rzy się jeszcze więcej, standard. Za mało T-Baga.