Skocz do zawartości

Prison Break [FOX] 2016

Featured Replies

• Odpowiedzi 100
  • Wyświetleń 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No to Panowie, zaczynamy nowy sezon    Prison.Break.S05E01.REPACK.720p.HDTV.x264-AVS[rartv]     edit: Mi tam się podobało. Czuć feeling prison breaka.

• Ciekawe co tam odjebią za fikoły xD  

• mnie kate denerwowała póki nie zobaczyłem tego:

Opublikowano

W którymś odcinku dobry był efekt wybuchu:

ekran zrobił się biały i tyle - resztę mieliśmy sobie sami zwizualizować.

Mi tam serial podpasił, ale i tak najbardziej czekam na drugi sezon Stranger Things.

Opublikowano

Jak akcja dziala sie w wiezieniu to jeszcze spoko ale potem jak wszyscy plyneli statkiem i ta cala intryga to myslalem ze skisne.

Totalnie niepotrzebny sezon z koszmarnym finalem.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Jednak koniec serialu, według tego co pisze Miller na Instagramie. 

I dobrze, moim zdaniem piąty sezon był swego rodzaju epilogiem i totalnie nie ma sensu jeszcze raz to ruszać i zaczynać na nowo.

Opublikowano

koniec, dopiero, teraz? Dzizas, ja myślę, że to skończyło się z 15 lat temu xD

Opublikowano

Miller się wymiksował, bo chce teraz się poświęcić grze  H O M O S E K S U A L N Y C H  mężczyzn. 

Nawet jakby chcieli to wskrzesić to bez niego nie ma zupełnie sensu. 

Opublikowano

Zapomniałem, że w ogóle powstał kolejny sezon. Obejrzałem z nudów, tragedii nie było. Ostatnia scena dobra.

Przez chwilę mnie kusiło, zeby odswiezyc pierwszy sezon, ale moze lepiej zostawić sobie dobre wspomnienia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niedawno sobie z nudów oglądałem fragmenty S01 na YT i mimo wyczuwalnej po latach lekkiej "tandety" w montażu, to nie wydaje się to złe. Ekipa Fox River Five dawała radę.

• 2 lata później...
Opublikowano

Ciekawe co tam odjebią za fikoły xD

Screenshot_20231006_211014_WhatsApp.png

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Mnie zdziwiło że po długiej przerwie, już wcześniej powstał chyba piąty sezon i ten Micheal Scofield ciągle wyglądał tak samo. A teraz? Znowu tak samo ma wyglądać?

Opublikowano
29 minut temu, grzybiarz napisał:

Mnie zdziwiło że po długiej przerwie, już wcześniej powstał chyba piąty sezon i ten Micheal Scofield ciągle wyglądał tak samo. A teraz? Znowu tak samo ma wyglądać?

ale co, mają go specjalnie postarzać, czy o co chodzi? Widać chłop się dobrze trzyma, a jego brat już siwy.

Opublikowano

No dziwi mnie że typ się nie starzeje właśnie i ciągle wygląda tak samo. Jak on to robi???:) 

Opublikowano

Ten ostatni sezon był straszny, ciężko było nawet przebrnąć do końca, więc nie wiem po co się znowu za to zabierają.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Weźcie może obejrzyjcie Wentworth, taknie ok?