Skocz do zawartości

Prison Break [FOX] 2016

erix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W którymś odcinku dobry był efekt wybuchu:

ekran zrobił się biały i tyle - resztę mieliśmy sobie sami zwizualizować.

Mi tam serial podpasił, ale i tak najbardziej czekam na drugi sezon Stranger Things.

Gość suteq
Opublikowano

Jak akcja dziala sie w wiezieniu to jeszcze spoko ale potem jak wszyscy plyneli statkiem i ta cala intryga to myslalem ze skisne.

Totalnie niepotrzebny sezon z koszmarnym finalem.

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Jednak koniec serialu, według tego co pisze Miller na Instagramie. 

I dobrze, moim zdaniem piąty sezon był swego rodzaju epilogiem i totalnie nie ma sensu jeszcze raz to ruszać i zaczynać na nowo.

Opublikowano

Miller się wymiksował, bo chce teraz się poświęcić grze  H O M O S E K S U A L N Y C H  mężczyzn. 

Nawet jakby chcieli to wskrzesić to bez niego nie ma zupełnie sensu. 

• Plusik 1
Opublikowano

Zapomniałem, że w ogóle powstał kolejny sezon. Obejrzałem z nudów, tragedii nie było. Ostatnia scena dobra.

Przez chwilę mnie kusiło, zeby odswiezyc pierwszy sezon, ale moze lepiej zostawić sobie dobre wspomnienia.

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano
29 minut temu, grzybiarz napisał:

Mnie zdziwiło że po długiej przerwie, już wcześniej powstał chyba piąty sezon i ten Micheal Scofield ciągle wyglądał tak samo. A teraz? Znowu tak samo ma wyglądać?

ale co, mają go specjalnie postarzać, czy o co chodzi? Widać chłop się dobrze trzyma, a jego brat już siwy.