Bigby 4 743 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Też raczej poczekam na jakąś obniżkę. Za połowę brałbym w ciemno. ; ) Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 3 grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 grudnia 2017 Ja SP wziąłem w promocji, głównie dla Blacka i reszty contentu z Future Trunks Arc, po tym jak się wciągnąłem na razie nie żałuję. Z kolejnymi DLC zrobię podobnie, tj. jak coś mnie naprawdę mocno zainteresuje. A w samej grze, póki co, mam przegrane jakieś 11h i widzę, że nadal jest problem z balansem mocy postaci, choć nie wiem czy da się to rozwiązać jakkolwiek sensowniej. O ile w jedynce, grając Majinem, straszliwie męczyła mnie od pewnego momentu konieczność nudnego i nijak niesatysfakcjonującego grindu, by móc ugrać cokolwiek, nawet w trybie fabularnym, tak tu zrobiłem sobie Saiyankę i będąc na 43 poziomie tłukę dosłownie wszystkich bez większego wysiłku, łącznie z Perfect Cellem, Coolerem w ostatniej formie i Goku SSJ3. Czyli Saiyanie nadal są mocno OP, a granie inną rasą to skazywanie się na godziny grindu. Brakuje mi czegoś pośrodku. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Wersja na PS4 ma wszystkie dodatki? Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Matko bosko - co to jest za gra! Nigdy nie gralem w Dragon Balla, anime tez ominalem, bo za moich czasow lecial Cubasa, Yatameni i Gigi, a wczoraj oderwac sie nie moglem. Dla mnie tak wlasnie powinny wygladac bijatyki - masa zabawy, nauki, rozwoj, nauka nowych stylow i modyfikacja postaci - elementy RPG, sciezka fabularna, pojedynki online - do tego wszystko podane w miare przystepny sposob (choc ja mam lekkie problemy, ale pewnie dlatego, ze jestem noobem w tluczniach) ultra plynne i widowiskowe! Do kolekcji trzeba bedzie teraz wizac jeszcze Fighterz, zeby z kumplami czasami przy piwku pograc. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Przy FighterZ ta gra jest smieciem. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Bardziej niż z Xenoverse cieszyłbym się z odświeżonego Budokai Tenkaichi 3. W formule bijatyki prawie-TPP to ideał widowiskowości i mechaniki w świecie DB. 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 26 minut temu, Dave Czezky napisał: Przy FighterZ ta gra jest smieciem. Ale w FighterZ chyba nie masz rozwoju postaci i tak rozbudowanej sciezki ? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 lutego 2018 Autor Opublikowano 19 lutego 2018 Ultra Instict Goku w DLC Pack 2http://www.shonengamez.com/2018/02/17/dragon-ball-xenoverse-2-will-add-perfected-ultra-instinct-goku-more-story-details-revealed/ Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 W dniu 1.12.2017 o 10:45, Bigby napisał: Też raczej poczekam na jakąś obniżkę. Za połowę brałbym w ciemno. ; ) Masz teraz promo na dlc. 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 29 lutego 2020 Opublikowano 29 lutego 2020 Mam pytanie do osób obeznanych w grze. Zakupiłem kilka dni temu gierkę w promocji i widzę, że teraz jest kilka dodatków z postaciami do gry. Czy tymi postaciami da się grać, czy to tylko postacie, z którymi opcjonalnie walczymy? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 29 lutego 2020 Opublikowano 29 lutego 2020 50 minut temu, LukeSpidey napisał: Mam pytanie do osób obeznanych w grze. Zakupiłem kilka dni temu gierkę w promocji i widzę, że teraz jest kilka dodatków z postaciami do gry. Czy tymi postaciami da się grać, czy to tylko postacie, z którymi opcjonalnie walczymy? Jak nie masz kupionego pakietu to nie zagrasz postaciami które zawiera, ale możesz walczyć z nimi. 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Gra ktoś jeszcze? Mam wielki problem z 13 wyzwaniem u Elder Kai'a. Przerasta mnie kombinacja Lewy analog w górę + Kwadrat. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 17 października 2023 Opublikowano 17 października 2023 (edytowane) Ma być major update z nowym scenario i wersją PS5. Ktoś grał w wersje na PS4? Warto się pochylić nad tym? To jedna z najdłużej wspieranych gier Namco Edytowane 17 października 2023 przez oFi 1 Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 Kiedyś kupiłem za grosze na jednej z wyprzedaży z PSStore, ale do dzisiaj nawet nie zainstalowałem. Jak będzie posucha w temacie gier, które mnie interesują to pewnie kiedyś się za to wezmę. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Podali oficjalną datę. Sam już zakupiłem edycje z dodatkami (aktualnie jest przecena) i bedzie śmigane na PS5 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Pograłem trochę i wciągnąłem się mocno. Dla fana całego uniwersum DB to jest kozak gierka - masa aktywności, masa customizacji i wciągająca fabuła. Przez to, ze ta gra byla przez tyle lat rozwijana jest tyle fajnie wykonanych aktywności pobocznych, że szok. Platynka wleci chyba jeszce przed updatem, a na PS5 updejcie polece już z DLCkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi