Bigby 4 742 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 Też raczej poczekam na jakąś obniżkę. Za połowę brałbym w ciemno. ; ) Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 3 grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 grudnia 2017 Ja SP wziąłem w promocji, głównie dla Blacka i reszty contentu z Future Trunks Arc, po tym jak się wciągnąłem na razie nie żałuję. Z kolejnymi DLC zrobię podobnie, tj. jak coś mnie naprawdę mocno zainteresuje. A w samej grze, póki co, mam przegrane jakieś 11h i widzę, że nadal jest problem z balansem mocy postaci, choć nie wiem czy da się to rozwiązać jakkolwiek sensowniej. O ile w jedynce, grając Majinem, straszliwie męczyła mnie od pewnego momentu konieczność nudnego i nijak niesatysfakcjonującego grindu, by móc ugrać cokolwiek, nawet w trybie fabularnym, tak tu zrobiłem sobie Saiyankę i będąc na 43 poziomie tłukę dosłownie wszystkich bez większego wysiłku, łącznie z Perfect Cellem, Coolerem w ostatniej formie i Goku SSJ3. Czyli Saiyanie nadal są mocno OP, a granie inną rasą to skazywanie się na godziny grindu. Brakuje mi czegoś pośrodku. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Wersja na PS4 ma wszystkie dodatki? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Matko bosko - co to jest za gra! Nigdy nie gralem w Dragon Balla, anime tez ominalem, bo za moich czasow lecial Cubasa, Yatameni i Gigi, a wczoraj oderwac sie nie moglem. Dla mnie tak wlasnie powinny wygladac bijatyki - masa zabawy, nauki, rozwoj, nauka nowych stylow i modyfikacja postaci - elementy RPG, sciezka fabularna, pojedynki online - do tego wszystko podane w miare przystepny sposob (choc ja mam lekkie problemy, ale pewnie dlatego, ze jestem noobem w tluczniach) ultra plynne i widowiskowe! Do kolekcji trzeba bedzie teraz wizac jeszcze Fighterz, zeby z kumplami czasami przy piwku pograc. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Przy FighterZ ta gra jest smieciem. 1 Cytuj
Bzduras 12 479 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 Bardziej niż z Xenoverse cieszyłbym się z odświeżonego Budokai Tenkaichi 3. W formule bijatyki prawie-TPP to ideał widowiskowości i mechaniki w świecie DB. 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 31 stycznia 2018 Opublikowano 31 stycznia 2018 26 minut temu, Dave Czezky napisał: Przy FighterZ ta gra jest smieciem. Ale w FighterZ chyba nie masz rozwoju postaci i tak rozbudowanej sciezki ? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 lutego 2018 Autor Opublikowano 19 lutego 2018 Ultra Instict Goku w DLC Pack 2http://www.shonengamez.com/2018/02/17/dragon-ball-xenoverse-2-will-add-perfected-ultra-instinct-goku-more-story-details-revealed/ Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 25 kwietnia 2018 Opublikowano 25 kwietnia 2018 W dniu 1.12.2017 o 10:45, Bigby napisał: Też raczej poczekam na jakąś obniżkę. Za połowę brałbym w ciemno. ; ) Masz teraz promo na dlc. 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 29 lutego 2020 Opublikowano 29 lutego 2020 Mam pytanie do osób obeznanych w grze. Zakupiłem kilka dni temu gierkę w promocji i widzę, że teraz jest kilka dodatków z postaciami do gry. Czy tymi postaciami da się grać, czy to tylko postacie, z którymi opcjonalnie walczymy? Cytuj
Bzduras 12 479 Opublikowano 29 lutego 2020 Opublikowano 29 lutego 2020 50 minut temu, LukeSpidey napisał: Mam pytanie do osób obeznanych w grze. Zakupiłem kilka dni temu gierkę w promocji i widzę, że teraz jest kilka dodatków z postaciami do gry. Czy tymi postaciami da się grać, czy to tylko postacie, z którymi opcjonalnie walczymy? Jak nie masz kupionego pakietu to nie zagrasz postaciami które zawiera, ale możesz walczyć z nimi. 1 Cytuj
zagul 326 Opublikowano 12 maja 2020 Opublikowano 12 maja 2020 Gra ktoś jeszcze? Mam wielki problem z 13 wyzwaniem u Elder Kai'a. Przerasta mnie kombinacja Lewy analog w górę + Kwadrat. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 17 października 2023 Opublikowano 17 października 2023 (edytowane) Ma być major update z nowym scenario i wersją PS5. Ktoś grał w wersje na PS4? Warto się pochylić nad tym? To jedna z najdłużej wspieranych gier Namco Edytowane 17 października 2023 przez oFi 1 Cytuj
LukeSpidey 929 Opublikowano 30 października 2023 Opublikowano 30 października 2023 Kiedyś kupiłem za grosze na jednej z wyprzedaży z PSStore, ale do dzisiaj nawet nie zainstalowałem. Jak będzie posucha w temacie gier, które mnie interesują to pewnie kiedyś się za to wezmę. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Podali oficjalną datę. Sam już zakupiłem edycje z dodatkami (aktualnie jest przecena) i bedzie śmigane na PS5 Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Pograłem trochę i wciągnąłem się mocno. Dla fana całego uniwersum DB to jest kozak gierka - masa aktywności, masa customizacji i wciągająca fabuła. Przez to, ze ta gra byla przez tyle lat rozwijana jest tyle fajnie wykonanych aktywności pobocznych, że szok. Platynka wleci chyba jeszce przed updatem, a na PS5 updejcie polece już z DLCkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi