MierzejX 883 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Extracty się zmieniają, musisz patrzeć które masz dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 11 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2021 Mam do "oddania" na monety konto do Escape from Tarkov Cytuj Odnośnik do komentarza
Myszkin 1 Opublikowano 6 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2022 W dniu 11.06.2021 o 11:30, LiSoQuan napisał: Mam do "oddania" na monety konto do Escape from Tarkov Co znaczy na monety? W sensie na sprzedaż? Sam konto udostępniam ziomkowi, aż dziw, że chce mu się grać - ja z ekipą daliśmy sobie spokój, zbyt dużo prosów i wyjadaczy, już po krótkiej przerwie poziomem odbiegałem na tyle, że zabierało to całą przyjemność z gry. Jeśli na oddanie, to chętnie przyjmę, mam znajomego, któremu sprawiło by to radość Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 3 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2022 W dniu 6.01.2022 o 23:09, Myszkin napisał: Co znaczy na monety? W sensie na sprzedaż? Sam konto udostępniam ziomkowi, aż dziw, że chce mu się grać - ja z ekipą daliśmy sobie spokój, zbyt dużo prosów i wyjadaczy, już po krótkiej przerwie poziomem odbiegałem na tyle, że zabierało to całą przyjemność z gry. Jeśli na oddanie, to chętnie przyjmę, mam znajomego, któremu sprawiło by to radość Mogę odsprzedać po prostu konto. Ja juz nie gram tzn juz nie mam pc tylko maca wiec nie moge grac. Konto czyste, postać początkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 17 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2023 Dzisiaj wychodzi beta Areny Kto miał styczność z EFT ten znajdzie tutaj samo PvP po 5 osób na małych mapach. Mają być różne tryby, ale dziwi mnie, że nie poszli w kierunku CS'a czy Valoranta, bo promują gierkę jako esportową. No nie wiem, ja tego nie widzę, bo bezcelowy DM dla samej nawalanki jest mało ekscytujący do oglądania, a w trakcie pisania tego posta leci właśnie finał na DreamHacku z pulą 100k ojro i trzymam się zdania, że brakuje mechanik, które przyniosłyby zmienne w gameplayu. Cena na teraz 37 ojro czyli ~215 zł W samym EFT przy nowym roku ma wyjść wipe, który wprowadzi nowy recoil (również w arenie), vaulting, przejście na nowe Unity i tonę nowych bugów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi