BAStachu2 0 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś miał podobny problem. Dotykowy ekran w mojej Vicie działa bez zarzutu. Problem pojawia się podczas ładowania, mianowicie, gdy konsola się ładuje ekran dotykowy praktycznie nie reaguje na dotyk, ogólnie cała konsola jest "zamulona". Po odłączeniu ładowarki wszystko wraca do normy. Miał ktoś już takie problemy z Vitą? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 spróbuj wyłączyć i włączyć konsolę (przytrzymaj power przez parę sekund) Cytuj
BAStachu2 0 Opublikowano 20 maja 2016 Autor Opublikowano 20 maja 2016 Nie pomaga. Dodam, że podczas ładowania nie działa jedynie dotyk. Sterowanie analogami i przyciskami działa. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 20 maja 2016 Opublikowano 20 maja 2016 Witam. Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś miał podobny problem. Dotykowy ekran w mojej Vicie działa bez zarzutu. Problem pojawia się podczas ładowania, mianowicie, gdy konsola się ładuje ekran dotykowy praktycznie nie reaguje na dotyk, ogólnie cała konsola jest "zamulona". Po odłączeniu ładowarki wszystko wraca do normy. Miał ktoś już takie problemy z Vitą? Jaka vita, jaki FW?Ladowarka oryginalna? Cytuj
BAStachu2 0 Opublikowano 20 maja 2016 Autor Opublikowano 20 maja 2016 3G/Wifi, 3.60, ładowarka oryginalna Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 21 maja 2016 Opublikowano 21 maja 2016 Po malym wyszukiwaniu w google widze, ze czesc osob ma z tym problem i wynika on z samej vity/ladowarki - brak/slabe ekranowania i stad te zonki.Niestety nic nie poradzisz-mozesz ryzyowac ze zmiana ladowarki ale pewnie to i tak nie pomoze. Cytuj
NemoKOF 679 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Ale to chyba pierwsza wersja Vity. Z drugą nie miałem nigdy takiego problemu. Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Pewnie tak, bo ladowarka albo sposob ladowania zmienil sie w Slimie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi