Skocz do zawartości

PSX Extreme 226

Oceń okładkę PSX Extreme 226  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 226

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tak bardzo odrzuca layout PPE, że nawet gdyby treść tam była super to chyba bym się nie przyzwyczaił. Nie wiem kto robił ale kicha jak nie wiem.

Opublikowano

Ja bym chętnie przeczytał te "słabe teksty z PPE". Bo każdy hejtuje portal, ale nikt nie sypie przykładami.

Wystarczy wejść i zobaczyć pudelkowe tytuły newsów. Dorzućmy jeszcze bezpłciowych "redaktorów", błędy ortograficzne i merytoryczne i wszechobecny rak w komentarzach. Oto pełen obraz PPE.

Ostatni raz jak wszedlem na ppe to bylo wtedy jak chyba Zax albo Rozbo w naglowku newsa z Castlevani 2 umiescil zakonczenie czesci 1. Od tamtej pory wchodze na ppe tylko wtedy jak sie pomyle i na gornym pasku zamiast "forum" przez przypadek klikne "portal ppe.pl". Ale czytajac opinie o portalu to duzo nie trace. Polecam eurogamer.pl.

Ejjj, to nie był Rozbo :-)

Opublikowano

Mnie tak bardzo odrzuca layout PPE, że nawet gdyby treść tam była super to chyba bym się nie przyzwyczaił. Nie wiem kto robił ale kicha jak nie wiem.

Dzisiaj właśnie wszedłem. MASAKRA. Cukierkowa, jak dla dzieci. I ciężko się w czymś połapać...

Opublikowano

Bardzo dużo dobrych wypowiedzi tutaj jest. Przeczytałem wszystkie. Mam jednak kilka uwag do szanownych Zgredów.

Po pierwsze, bodajże w 221 numerze ktoś się wypowiedział, bodajże ROGER, że Wiedźmin 4 jako gra to już pewniak (nie mogę zacytować, bo pożyczyłem komuś numer i nie mam przed sobą). Moje pytanie brzmi, skąd takie informacje posiada...?

Po drugie, jak ktoś wtrąca coś w rodzaju "trzy grosze", to niech się podpisze. No chyba że to był autor artykułu, czyli ROGER. Pisząc takie teksty, jak: "w ostatniej z pięciu sag" wykazuje się nieznajomością twórczości autora "Sagi". Po pierwsze saga jest jedna, po drugie składa się z sześciu części, nie z pięciu.

Opublikowano

Odnośnie numeru, to pokrótce: przekonany jestem do nowego papieru (chociaż zajęło mi to kilkanaście numerów), ale zdaję sobie sprawę, że kosztowało Was to duuuużo zachodu i kasy. Szczególnie zachodu ;)

Okładka jak jak dla mnie super, ale to dlatego, że jestem fanem gry.

Poradnik do WoT-a z du.y... Każdy kto zacznie grać, więcej w godzinę znajdzie na necie. Z drugiej strony, gra jest tak długo na rynku, że nie ma się co rozczulać. Poza tym jak wyjdzie Wasz Szmatławiec, to już się pewne zasady zdążą zestarzeć.

Poradniki mnie bolą o tyle, że po co...? Jak do WoT-a. Cztery czy nawet sześć stron nigdy nie rozwiążą problemów w żadnej grze. Nikt nie będzie czekał na poradnik, tylko będzie napieprzał w co tam chce. Poradę znajdzie na YT lub innym EG.

Poza tym jestem fanem i w ogóle wznowiłem prenumeratę :) Skoro i tak każdy numer kupuję :) 

I wszystkiego dobrego :)

P.S. Wiem, że po czasie, ale szacun dla Butchera za pomysł na dziarę w postaci autografu Roba Zombie na łydce :)

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Tak czytam sobie list w najnowszym numerze i stwierdzam, że chyba już czas na jakieś podsumowanie poprzedniej generacji. Spis gier-hitów, jakie wyszły na PS360 (i Wii:)). Uncharted, GTA, RDR... trochę tego jest, czy tytuły, jakie powstały na poprzedniej generacji. Fajnie byłoby powspominać, jakie emocje towarzyszyły przy premierze i jakie towarzyszą dziś.

A z innej beczki, to całkiem spoko pomysł z pisaniem skąd macie screeny. Wreszcie skończy się pisanie o bullshotach. Miałem przerwę ze zbieraniem "Extrima" i nie wiem od kiedy to weszło. Tak samo te krótkie info/tekst w reckach - zawsze to jakieś urozmaicenie:)

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Wsiadl jakis menel do autobusu jak jechalem do roboty, walil strasznie, a nie bardzo mialem jak sie przesiasc do innego. Uratowalo mnie swieze PE i zapach farby drukarskiej ktorym sie zaciagalem czytajac, majac gazete pod nosem prawie. 

Dzieki PE.

Taki paradoks: Jak menel jedzie autobusem, to autobus jedzie menelem :D