Opublikowano 20 maja 20168 l Dziś pojawiły się nowe kadry i tytuł kolejnego filmu kręconego u Czezkiego pod blokiem. Niestety to prawie kontynuacja nowych porządków bez Despera Premiera na marsz niepodległości
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l mam nadzieję że powrót mięsniaka będzie miał faktyczny sens fabularny, a nie bo to śmieszny przygłup.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l Myślę, że Pan Patryk Vega to mądry facet i po ogromnej popularności Łysego Koksa rozpisał jego powrót sensownie.
Opublikowano 8 sierpnia 20168 l żmijewski nie jako ksiądz/lekarz zawsze spoko muszę te nowe porządki nadrobić jeszcze
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Dupy owszem fajne, ale najbardziej mnie jara zły Żmijewski, w końcu. Marnuje się chłop w Ojcu Tadeuszu, jego rola w Psach 2 to jest majstersztyk.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l Dupy owszem fajne, ale najbardziej mnie jara zły Żmijewski, w końcu. Marnuje się chłop w Ojcu Tadeuszu, jego rola w Psach 2 to jest majstersztyk. I to są święte słowa.
Opublikowano 10 sierpnia 20168 l zwiastun lepszy niż nowych porządków, tylko ten podtytuł xD ZŁE KOBIETY JAKIE ZŁE UUUUUU
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Dupy owszem fajne, ale najbardziej mnie jara zły Żmijewski, w końcu. Marnuje się chłop w Ojcu Tadeuszu, jego rola w Psach 2 to jest majstersztyk. Żmijewski praktycznie ratował przerysowaną kontynuację pierwszych Psów. Też mi smutno że tyle lat marnuje się jako bezjajeczny ksiądz cyklista.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l troche niekomfortowe te teksty Ostaszewskiej, ale zapowiada się świetnie, i mocno brutalnie. Dla mnie i tak najjasniejszy punkt to Grabowski.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Ile ja bym dal zeby Dereszowskiej wetrzec pączka w ryj Ten Zmijewski to jednak niesamowity facet.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l o gurwa, gorszego trailera to dawno nie widziałem, nie dość że o wiele za dużo przekleństw, to jeszcze bezbek totalny. A ta Ostaszewska sztuczniej zagrać nie można. Potwierdza się tylko, że polski film to tylko Smarzowski.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Trailer to jedno ale ta Ostaszewska w dlugich wlosach dziala na moja wyobraznie
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Trailer to jedno ale ta Ostaszewska w dlugich wlosach dziala na moja wyobraznie Chyba w kategorii horroru.