Skocz do zawartości

Pitbull Niebezpieczne Kobiety

Featured Replies

Opublikowano

Dziś pojawiły się nowe kadry i tytuł kolejnego filmu kręconego u Czezkiego pod blokiem. Niestety to prawie kontynuacja nowych porządków bez Despera :/

Premiera na marsz niepodległości

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 15,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Heh dzieciaku, dzieciaku, posluchaj starszego... W wieku 30 lat nie kreca cie juz Nicki Minaje, Hanny Montanny czy do czego tam sie tasujesz, tylko wykwintne kobiety nadajace sie na maciezynstwo, odr

• W przypadku Nowych porządków trochę się rozpisałem. W przypadku Niebezpiecznych Kobiet ograniczę się do stwierdzenia, że to gówno.

Opublikowano

sexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsexkonikqj3.gifsiki.gif

Jaram się jak samolot prezydenta.

Opublikowano

mam nadzieję że powrót mięsniaka będzie miał  faktyczny sens fabularny, a nie bo to śmieszny przygłup.

Opublikowano

Myślę, że Pan Patryk Vega to mądry facet i po ogromnej popularności Łysego Koksa rozpisał jego powrót sensownie.

Opublikowano

żmijewski nie jako ksiądz/lekarz zawsze spoko

muszę te nowe porządki nadrobić jeszcze

Opublikowano

Poza tym z tego zestawu tylko Curuś i ta policjantka (pipi)liwe.

Opublikowano

Dupy owszem fajne, ale najbardziej mnie jara zły Żmijewski, w końcu. Marnuje się chłop w Ojcu Tadeuszu, jego rola w Psach 2 to jest majstersztyk.

Opublikowano

Dupy owszem fajne, ale najbardziej mnie jara zły Żmijewski, w końcu. Marnuje się chłop w Ojcu Tadeuszu, jego rola w Psach 2 to jest majstersztyk.

I to są święte słowa.

Opublikowano

zwiastun lepszy niż nowych porządków, tylko ten podtytuł xD

ZŁE KOBIETY

JAKIE ZŁE UUUUUU

Opublikowano

Żmijewski praktycznie ratował przerysowaną kontynuację pierwszych Psów. Też mi smutno że tyle lat marnuje się jako bezjajeczny ksiądz cyklista.

Opublikowano

troche niekomfortowe te teksty Ostaszewskiej, ale zapowiada się świetnie, i  mocno brutalnie.

Dla mnie i  tak najjasniejszy punkt to Grabowski.

Opublikowano

Ile ja bym dal zeby Dereszowskiej wetrzec pączka w ryj :fsg:

Ten Zmijewski to jednak niesamowity facet.

Opublikowano

o gurwa, gorszego trailera to dawno nie widziałem, nie dość że o wiele za dużo przekleństw, to jeszcze bezbek totalny. A ta Ostaszewska sztuczniej zagrać nie można. Potwierdza się tylko, że polski film to tylko Smarzowski.

Opublikowano

Fatalnie zmontowany trailer. 

Opublikowano

Trailer to jedno ale ta Ostaszewska w dlugich wlosach dziala na moja wyobraznie

Opublikowano

Trailer to jedno ale ta Ostaszewska w dlugich wlosach dziala na moja wyobraznie

Chyba w kategorii horroru.