Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Osobiście stawiam wyżej od części pierwszej. Świetne teksty, aktorzy, humor, scenariusz. Dużo lepiej mi sie oglądało, a przecież oglądałem w domu na 42 calach długo, po premierze.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l No nie wiem, jak na moje poszli w przesadę, szczególnie w niby smiesznej scenie, gdzie Strachu miał skołować wodę do przynęty
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l natknąłem się kilka dni temu na youtubie na scenę jak ten łysy bajeruje kobietę w suce. masakra, aż musiałem się przejść po pokoju z żenady. straszne to było.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Dobra, to dzisiaj nadrobię ten sztos. Mam nadzieję na dużo scen z pato-Alicją
Opublikowano 17 kwietnia 20177 l magnum opus polskiej kinematografii xD co on tam w ogóle do niej na początku bełkocze? piąty raz oglądam i za chu.ja nie mogę zrozumieć.
Opublikowano 25 maja 20177 l Też nie wiem co obejrzałem. Ten film to jest jeden wielki nieśmieszny bałagan. Jedyne jego plusy to Joanna kulig, Ala Bachleda-Curuś i Grabowski. 4/10