Frantik 2 566 Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Pilot zapowiada ostrą jazdę bez trzymanki. Po seansie jestem kupiony Nieco kiczowata otoczka znakomicie pasuje do klimatu, a barwne postacie (Cassidy, Tulip!) wprawnie wyrywają się ze schematów i nadają powiewu świeżości. Szkoda, że drugi odcinek dopiero w przyszłym tygodniu, o ile się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dla osób obeznanych z komiksem może być ciekawie zobaczyć jak to poprowadzą, zawsze to miło zobaczyć adaptację. Jednak dla kogoś nie w temacie pierwszy odcinek to po prostu bełkot i zlepek scen, totalny misz masz i chaos, nie wiadomo kto jest kim i dlaczego. W ogóle nie zadbali o nowego widza. Ale nawet jako miłośnika komiksu nie porwało mnie. Jedynie scena w barze i końcówka. Casting Tulip chyba najlepszy, potem Cassidy, na końcu Jesse. O dziwo Arseface ma plus. Chyba zaczekam na całość, ale mimo wszystko kibicuję. Nie czekaj bo torrenty szybko znikają. Ja jeszcze 1ep nie widziałem a juz mam problem z dostepnoscia 1080p torrent. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Preacher S01E02 1080p WEB-DL DD5 1 H264-RARBG Edytowane 6 Czerwca 2016 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Święty od M. Omg Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) chcialem napisac ze poczekam az nakreca jakas zoofilska scene, ale to by troche glupio zabrzmialo. generalnie jezyk komiksu jest chyba zbyt zwyrodnialy zeby go ukazac w formie serialu, bezpieczniej jest to robic na papierze. watpie zeby AMC zrobilo cos co bedzie mozna porownac do Salo (adekwatny poziom popi.erdolenia co komiks) Edytowane 6 Czerwca 2016 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Jednak obejrzałem nowy odcinek i nie wiem o co chodzi, ale nie mogę się wciągnąć. Poza akcją w kościele i z pedofilem nie było nic ciekawego. Jakiś taki słaby "pacing" mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 nom po drugim odc słabo się wątki kleją ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 no niestety obok scen bardzo fajnych, są sceny ala dr.queen. Naprawdę niech w końcu lecą w teren i pochylą sie na oddaniu klimatu komiksu, bo mają taką możliwość. Mają swietnych aktorów, tylko niech nie boją się dziwactw z komiksów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 problem polega chyba na tym, że ani Rogen ani Catlin nie zrobili wprowadzenia. Rzucili tylko kilkoro postaci bez ich zarysu. Chcą zrobić serial wierny komiksowi ale ogranicza ich moralność i dobry smak, którego komiks nie posiada z oczywistych względów. Tylko fani papierowej wersji zorientują się kim jest tajemniczy rewolwerowiec z początku drugiego odcinka czy para typów chcących dorwać Custera (czy raczej tego co w nim siedzi). Przez co wszystko wygląda jak zlepek niepowiązanych scen. Nie wiem ile odcinków planują na ten sezon ale lepiej żeby nie rozdzielali wątku Genesis na dwie części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Próbowałem wciągnąć swoją kobite w oglądanie, ale jak wyżej piszecie - komuś, kto nie zna komiksu to wszystko się po prostu nie skleja, chaos. Niestety, ale trzeba trochę łopatologii (patrz Flash) żeby strawić taki obszerny i niezbyt łatwy materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 no ja moją zmuszam już drugi odcinek xD na szczescie jeszcze pyta, jak juz przestanie pytac co to, kto to, dlaczego, to juz wiem ze serial jest anty wobec nowych widzów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Pierwszy odcinek mi się bardzo spodobał, dziś odpale drugi i zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja jeszcze nie czytałem komiksu, ale serial mi dobrze wchodzi i wg mnie nie jest tak, że nic się nie klei. Wiadomo, że na początku nie wiadomo kim jest Tulip czy dwaj headhunterzy, ale pewne wnioski można wyciągnąć. Mnie to nie przeszkadza, a nawet lubię poznawać historię postaci z biegiem fabuły. Tym bardziej, że aktorzy, gra i realizacja stoją na wysokim poziomie i dobrze się to ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 nie no, są wątki które zdecydowanie się nie kleją póki co, wyburzenie domku, scenka z kowbojem. Co też uważam w oderwaniu nawet od komiksu nie jest złe, bo dlaczego ma byc wszystko podane na tacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Czekam aż coś się zacznie dziać na razie trochę nudą wieje. Postacie fajne, Cassidy mój faworyt. Klimacik jest ale czekam na konkretne uderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 proponuje jednak każdmeu szybko przeczytać chociaż pierwsze 3 tomy zeby wiedziec czego fani żadają, czego na pewno nie dostaną, i jak bardzo popier.dolone dziecinstwo miał Custer. to tylko 3 cbry ze swinki morskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 14 tomów wjechało na dysk. Zobaczymy co to warte. Jest jakiś androidowy najlepszy apek do CBR? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 moze po prostu wpisz cbr viewer i wybierz najlepszy z google play zamiast strzepic jezora. A ile to jest warte dowiesz się w ciągu 1 tomu który wykracza już po parunastu stronach poza etap w ktorym jest serial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Comic Rack najlepszy moim zdaniem. Nie czytałem komiksów, serial oglądam i mi się spodobało. Cassidy chyba będzie dla każdego faworytem, ale Tulip i Custer też spoko. Ciekawi mnie tych dwóch headhunterów. Chyba zachęciliście mnie do komiksu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 1 tom ogień. Od rana czytam dalej. Komiksu to oni nie zekranizują nigdy. No i klimat nieba przypomina mi "Lobo powraca". Fajnie się to czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 warto w ogóle to ściągać jak jest się komiksowym ortodoksem bezkompromisowcem? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Chyba nie ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak ci serial pasuje to komiks tym bardziej. Jak można komiksu nie lubić? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 golab ktory latał chyba 10 lat po forumku z avatarem z preachera, dostał poradę od jj by poczytac komiks xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Nie ogarniam jego avatara Robciu, nie miałem nigdy styczności z tym komiksem, wstyd się przyznać bo teraz mi podpasował i to nawet w CBR. Ale jak kolega komiksu nie rusza to zbędne moje słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi