Opublikowano 30 maja 20168 l Autor Pilot zapowiada ostrą jazdę bez trzymanki. Po seansie jestem kupiony Nieco kiczowata otoczka znakomicie pasuje do klimatu, a barwne postacie (Cassidy, Tulip!) wprawnie wyrywają się ze schematów i nadają powiewu świeżości. Szkoda, że drugi odcinek dopiero w przyszłym tygodniu, o ile się nie mylę.
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Dla osób obeznanych z komiksem może być ciekawie zobaczyć jak to poprowadzą, zawsze to miło zobaczyć adaptację. Jednak dla kogoś nie w temacie pierwszy odcinek to po prostu bełkot i zlepek scen, totalny misz masz i chaos, nie wiadomo kto jest kim i dlaczego. W ogóle nie zadbali o nowego widza. Ale nawet jako miłośnika komiksu nie porwało mnie. Jedynie scena w barze i końcówka. Casting Tulip chyba najlepszy, potem Cassidy, na końcu Jesse. O dziwo Arseface ma plus. Chyba zaczekam na całość, ale mimo wszystko kibicuję. Nie czekaj bo torrenty szybko znikają. Ja jeszcze 1ep nie widziałem a juz mam problem z dostepnoscia 1080p torrent.
Opublikowano 6 czerwca 20168 l Preacher S01E02 1080p WEB-DL DD5 1 H264-RARBG Edytowane 6 czerwca 20168 l przez 2razyjot
Opublikowano 6 czerwca 20168 l chcialem napisac ze poczekam az nakreca jakas zoofilska scene, ale to by troche glupio zabrzmialo. generalnie jezyk komiksu jest chyba zbyt zwyrodnialy zeby go ukazac w formie serialu, bezpieczniej jest to robic na papierze. watpie zeby AMC zrobilo cos co bedzie mozna porownac do Salo (adekwatny poziom popi.erdolenia co komiks) Edytowane 6 czerwca 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 7 czerwca 20168 l Jednak obejrzałem nowy odcinek i nie wiem o co chodzi, ale nie mogę się wciągnąć. Poza akcją w kościele i z pedofilem nie było nic ciekawego. Jakiś taki słaby "pacing" mają.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l no niestety obok scen bardzo fajnych, są sceny ala dr.queen. Naprawdę niech w końcu lecą w teren i pochylą sie na oddaniu klimatu komiksu, bo mają taką możliwość. Mają swietnych aktorów, tylko niech nie boją się dziwactw z komiksów.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l problem polega chyba na tym, że ani Rogen ani Catlin nie zrobili wprowadzenia. Rzucili tylko kilkoro postaci bez ich zarysu. Chcą zrobić serial wierny komiksowi ale ogranicza ich moralność i dobry smak, którego komiks nie posiada z oczywistych względów. Tylko fani papierowej wersji zorientują się kim jest tajemniczy rewolwerowiec z początku drugiego odcinka czy para typów chcących dorwać Custera (czy raczej tego co w nim siedzi). Przez co wszystko wygląda jak zlepek niepowiązanych scen. Nie wiem ile odcinków planują na ten sezon ale lepiej żeby nie rozdzielali wątku Genesis na dwie części.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Próbowałem wciągnąć swoją kobite w oglądanie, ale jak wyżej piszecie - komuś, kto nie zna komiksu to wszystko się po prostu nie skleja, chaos. Niestety, ale trzeba trochę łopatologii (patrz Flash) żeby strawić taki obszerny i niezbyt łatwy materiał.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l no ja moją zmuszam już drugi odcinek xD na szczescie jeszcze pyta, jak juz przestanie pytac co to, kto to, dlaczego, to juz wiem ze serial jest anty wobec nowych widzów.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Pierwszy odcinek mi się bardzo spodobał, dziś odpale drugi i zobaczymy jak to będzie.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Ja jeszcze nie czytałem komiksu, ale serial mi dobrze wchodzi i wg mnie nie jest tak, że nic się nie klei. Wiadomo, że na początku nie wiadomo kim jest Tulip czy dwaj headhunterzy, ale pewne wnioski można wyciągnąć. Mnie to nie przeszkadza, a nawet lubię poznawać historię postaci z biegiem fabuły. Tym bardziej, że aktorzy, gra i realizacja stoją na wysokim poziomie i dobrze się to ogląda.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l nie no, są wątki które zdecydowanie się nie kleją póki co, wyburzenie domku, scenka z kowbojem. Co też uważam w oderwaniu nawet od komiksu nie jest złe, bo dlaczego ma byc wszystko podane na tacy.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Czekam aż coś się zacznie dziać na razie trochę nudą wieje. Postacie fajne, Cassidy mój faworyt. Klimacik jest ale czekam na konkretne uderzenie.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l proponuje jednak każdmeu szybko przeczytać chociaż pierwsze 3 tomy zeby wiedziec czego fani żadają, czego na pewno nie dostaną, i jak bardzo popier.dolone dziecinstwo miał Custer. to tylko 3 cbry ze swinki morskiej
Opublikowano 8 czerwca 20168 l 14 tomów wjechało na dysk. Zobaczymy co to warte. Jest jakiś androidowy najlepszy apek do CBR?
Opublikowano 8 czerwca 20168 l moze po prostu wpisz cbr viewer i wybierz najlepszy z google play zamiast strzepic jezora. A ile to jest warte dowiesz się w ciągu 1 tomu który wykracza już po parunastu stronach poza etap w ktorym jest serial.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l Comic Rack najlepszy moim zdaniem. Nie czytałem komiksów, serial oglądam i mi się spodobało. Cassidy chyba będzie dla każdego faworytem, ale Tulip i Custer też spoko. Ciekawi mnie tych dwóch headhunterów. Chyba zachęciliście mnie do komiksu.
Opublikowano 8 czerwca 20168 l 1 tom ogień. Od rana czytam dalej. Komiksu to oni nie zekranizują nigdy. No i klimat nieba przypomina mi "Lobo powraca". Fajnie się to czyta.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l warto w ogóle to ściągać jak jest się komiksowym ortodoksem bezkompromisowcem? chyba nie
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Jak ci serial pasuje to komiks tym bardziej. Jak można komiksu nie lubić?
Opublikowano 9 czerwca 20168 l golab ktory latał chyba 10 lat po forumku z avatarem z preachera, dostał poradę od jj by poczytac komiks xD
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Nie ogarniam jego avatara Robciu, nie miałem nigdy styczności z tym komiksem, wstyd się przyznać bo teraz mi podpasował i to nawet w CBR. Ale jak kolega komiksu nie rusza to zbędne moje słowa.