Skocz do zawartości

Preacher - 2016 - Sam Catlin - AMC

Featured Replies

• Odpowiedzi 188
  • Wyświetleń 13,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jednak obejrzałem nowy odcinek i nie wiem o co chodzi, ale nie mogę się wciągnąć. Poza akcją w kościele i z pedofilem nie było nic ciekawego. Jakiś taki słaby "pacing" mają.

• moze po prostu wpisz cbr viewer  i  wybierz najlepszy  z google play zamiast strzepic jezora.   A ile to jest warte dowiesz się w ciągu 1 tomu który wykracza już po parunastu stronach poza etap  w k

• Comic Rack najlepszy moim zdaniem.   Nie czytałem komiksów, serial oglądam i mi się spodobało. Cassidy chyba będzie dla każdego faworytem, ale Tulip i Custer też spoko. Ciekawi mnie tych dwóch headh

Opublikowano

co tu się odbyło jak mnie nie było?

Opublikowano

Polecałem ci lekturę komiksu generalnie. Ja właśnie jadę 2 tom i szczękę zbieram przy 56 stronie. Żal mi ściska dupę, że nie mam hajsów ot tak, żeby te tomy pokupować hurtem ale w formie papierowej. :(

Opublikowano

zaspoilerować ci zakończenie?

Opublikowano

Jedyne na co liczę przy okazji serialu to żeby Egmont wznowił serię komiksową.

Opublikowano

co za głupity, polskie wydania można już za 8 stów miec, komplet 14 tomów.

Opublikowano

Jakby Egmont miał cokolwiek wspólnego z AMC. :)Ceny na allegro kosmos.

Nic wspólnego, ale z punktu widzenia wydawnictwa to okazja idealna. Wystarczy popatrzeć na wyniki zamówień Flashpoint dzięki serialowi gdzie jeszcze dwa lata temu nikt o Flashu nie słyszał.

Opublikowano

3 komiks w serii i co się tam odsmerfowuje to bania mała! o_O Nie ma szans na dosłowną ekranizację i serial dużo straci względem oryginału.

Opublikowano

A Egmont tego nie wznawia? Kuźwa na amazonie juz jest tego do wyboru do koloru. Zbiorcze albumy i księgi po milion stron

Opublikowano

Na razie cisza o wznowieniu. A w Stanach niedługo wychodzi Absolute Preacher vol 1, 26 zeszytów w jednym tomie, omg.

Opublikowano

Właśnie się na to czaje. W UK premiera pod koniec czerwca. 700 stron :obama:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Niestety JJ, pożądane zbiorcze wydania swoje kosztują. Jeżeli nie kupujesz tych broszurek wydawanych przez DC czy Marvela w dniu premiery, to za porządny komiks w twardej oprawie trzeba rzucić hajsem.

Aczkolwiek nie powiem, bo cena The Preacher Absolutne jest wysoka. Nawet jak za 700 stron GOTY komiksu.

Opublikowano

Trzeci odcinek bardzo słaby - chyba najgorszy z dotychczasowych. Moja ciekawość co do dalszych losów Jessiego i ekipy jest coraz mniejsza.

Opublikowano

Może się jednak Rogen nie nauczył niczego po klęsce Green Horneta... :/

Opublikowano

No ja sie juz wynudzilem, piszecie ze sie moze rozkrecic, ale lepiej sie wziac za komiks.