Opublikowano 9 czerwca 20168 l Polecałem ci lekturę komiksu generalnie. Ja właśnie jadę 2 tom i szczękę zbieram przy 56 stronie. Żal mi ściska dupę, że nie mam hajsów ot tak, żeby te tomy pokupować hurtem ale w formie papierowej.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Jedyne na co liczę przy okazji serialu to żeby Egmont wznowił serię komiksową.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l co za głupity, polskie wydania można już za 8 stów miec, komplet 14 tomów.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Jakby Egmont miał cokolwiek wspólnego z AMC. Ceny na allegro kosmos. Nic wspólnego, ale z punktu widzenia wydawnictwa to okazja idealna. Wystarczy popatrzeć na wyniki zamówień Flashpoint dzięki serialowi gdzie jeszcze dwa lata temu nikt o Flashu nie słyszał.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l 3 komiks w serii i co się tam odsmerfowuje to bania mała! o_O Nie ma szans na dosłowną ekranizację i serial dużo straci względem oryginału.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l A Egmont tego nie wznawia? Kuźwa na amazonie juz jest tego do wyboru do koloru. Zbiorcze albumy i księgi po milion stron
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Na razie cisza o wznowieniu. A w Stanach niedługo wychodzi Absolute Preacher vol 1, 26 zeszytów w jednym tomie, omg.
Opublikowano 9 czerwca 20168 l Właśnie się na to czaje. W UK premiera pod koniec czerwca. 700 stron Edytowane 9 czerwca 20168 l przez chris85
Opublikowano 10 czerwca 20168 l http://bfy.tw/6CpS Okładkowa 150$, na Amazonie ok. 100$. Tu https://www.atomcomics.pl/pl/p/ABSOLUTE-PREACHER-HC-VOL-01/63806za 570 PLN...
Opublikowano 11 czerwca 20168 l Niestety JJ, pożądane zbiorcze wydania swoje kosztują. Jeżeli nie kupujesz tych broszurek wydawanych przez DC czy Marvela w dniu premiery, to za porządny komiks w twardej oprawie trzeba rzucić hajsem. Aczkolwiek nie powiem, bo cena The Preacher Absolutne jest wysoka. Nawet jak za 700 stron GOTY komiksu.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Trzeci odcinek bardzo słaby - chyba najgorszy z dotychczasowych. Moja ciekawość co do dalszych losów Jessiego i ekipy jest coraz mniejsza.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l No ja sie juz wynudzilem, piszecie ze sie moze rozkrecic, ale lepiej sie wziac za komiks.