milan 7 022 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przez 2 nie obejrzałem juz nawet 3go ... Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Obejrzałem trzeci i słabo strasznie, za dużo pierd.ololol. Już dawno powinni być w drodze do NY a tu dalej dr Queen. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ile ma być epów na sezon? Jak 12 to pewnie w 9 się rozkręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ile ma być epów na sezon? 10. Czyli może jeszcze ze 3-4 epki i coś zacznie się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wezcie sie lepiej za Outcast, to jest dobry komiksowy serial. Ja juz olewam Preachera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Też oglądam, jak na razie bardziej podoba mi się Preacher. Średnio lubię motyw opętań w horrorach, więc pewnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ale nudy. Niech już zacznie się coś dziać, bo aż szkoda odpalać nowe odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ehh dopiero pod koniec odc zaczyna się coś dziać ciekawego, może wreszcie to ruszy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Właśnie o takie coś chodziło. W końcu bardzo dobry odcinek. Scena w motelu Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Na razie dwa odcinki i moje wrażenia "po" minusy: - irytująca Niggulip - nuda plusy: -AngryJoe -Cassidy -Arseface ps komiks przeczytany ofc Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Obejrzałem pilota i podobało mi się Cassidy zdecydowanie najlepszy, uwielbiam tego aktora. Czy w komiksie Tulip jest kobietą białej rasy? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 tak, białą blondynką Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ruth Negga niestety, jakby to powiedział Dave Czezky, "major letdown- small tits" ale tak poza tym to jest okej. Kurde, teraz myślę czy oglądać dalej serial czy atakować komiks. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Potwierdzono drugi, 13-sto odcinkowy sezon w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 komiks, ale nie spodziewaj się poziomu supergirl. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Milan mówi jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Dobra, przekonany zostałem i lecą oba 'media'. Supergirl ciągle 5/10 ale to lepsze niż ostatni sezon Arrow. Czekam na drugi sezon bo będzie wesoły Superman a nie Henry Zatwardzenie Cavill Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) No to co, miałem sprawdzić parę pierwszych stron komiksu Preachera dla porównania z pilotem serialu a poszedł cały tom (122 strony) za jednym zamachem Różnice pomiędzy nimi są ogromne, The Walking Dead ze swoim rozjeżdżaniem się z wątkami się nawet nie umywa. W Preacherze serialowym właściwie wszystko jest inne, łączy je tylko parę postaci i pewna rzecz zwana Genesis. Nawet sami bohaterowie przeważnie nie wyglądają i nie zachowują się jak ich papierowe odpowiedniki. Wyjątkami są Cassidy (on został najlepiej przeniesiony), Święty od morderców oraz Arseface. Jeszcze byłbym zapomniał, że serial również nadrobiłem do najnowszego, 6ego odcinka ( ) . Generalnie serial jest bardzo dobry i ma swój charakter, no ale komiks sporo lepszy. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Masorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 W końcu zaczęło się coś dziać ^_^ e6 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dokładnie. - już wiemy że aniołki się wkur.wiły więc zacznie się wątek z obudzeniem świętego - przed custerem największa msza ever więc przypuszczam że kościół zrobi boom jak w komiksie - tylko motyw 'wysłania' gębodu.py do piekła mi nie pasuje ;/ i tulip mnie wku.rwia Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Mnie również nie pasuje motyw z Arseface'em w ostatnim odcinku. Swoją drogą w tym tempie przedstawiania historii z komiksów możemy spokojnie spodziewać się 5 sezonów. Zarąbista scena w motelu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 No to co, miałem sprawdzić parę pierwszych stron komiksu Preachera dla porównania z pilotem serialu a poszedł cały tom (122 strony) za jednym zamachem Różnice pomiędzy nimi są ogromne, The Walking Dead ze swoim rozjeżdżaniem się z wątkami się nawet nie umywa. W Preacherze serialowym właściwie wszystko jest inne, łączy je tylko parę postaci i pewna rzecz zwana Genesis. Nawet sami bohaterowie przeważnie nie wyglądają i nie zachowują się jak ich papierowe odpowiedniki. Wyjątkami są Cassidy (on został najlepiej przeniesiony), Święty od morderców oraz Arseface. Jeszcze byłbym zapomniał, że serial również nadrobiłem do najnowszego, 6ego odcinka ( ) . Generalnie serial jest bardzo dobry i ma swój charakter, no ale komiks sporo lepszy. Tak, jak mówi ten jegomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dzisiaj poleci drugi tomik a może i nawet dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) No (pipi) najlepsza okładeczka w ogóle to doszedł (dla mnie) kolejny plus a są nim piosenki Johnnego Casha [*] a minus za brak zwidów z Johnem Waynem Edytowane 9 Lipca 2016 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 @Masorz - lecę 6 tom i jest coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi