Opublikowano 18 czerwca 20168 l Obejrzałem trzeci i słabo strasznie, za dużo pierd.ololol. Już dawno powinni być w drodze do NY a tu dalej dr Queen. ;/
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Autor Ile ma być epów na sezon? 10. Czyli może jeszcze ze 3-4 epki i coś zacznie się dziać.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Wezcie sie lepiej za Outcast, to jest dobry komiksowy serial. Ja juz olewam Preachera.
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Autor Też oglądam, jak na razie bardziej podoba mi się Preacher. Średnio lubię motyw opętań w horrorach, więc pewnie dlatego.
Opublikowano 20 czerwca 20168 l Ale nudy. Niech już zacznie się coś dziać, bo aż szkoda odpalać nowe odcinki.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Ehh dopiero pod koniec odc zaczyna się coś dziać ciekawego, może wreszcie to ruszy do przodu
Opublikowano 4 lipca 20168 l Właśnie o takie coś chodziło. W końcu bardzo dobry odcinek. Scena w motelu
Opublikowano 6 lipca 20168 l Na razie dwa odcinki i moje wrażenia "po" minusy: - irytująca Niggulip - nuda plusy: -AngryJoe -Cassidy -Arseface ps komiks przeczytany ofc
Opublikowano 6 lipca 20168 l Obejrzałem pilota i podobało mi się Cassidy zdecydowanie najlepszy, uwielbiam tego aktora. Czy w komiksie Tulip jest kobietą białej rasy?
Opublikowano 6 lipca 20168 l Ruth Negga niestety, jakby to powiedział Dave Czezky, "major letdown- small tits" ale tak poza tym to jest okej. Kurde, teraz myślę czy oglądać dalej serial czy atakować komiks.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Dobra, przekonany zostałem i lecą oba 'media'. Supergirl ciągle 5/10 ale to lepsze niż ostatni sezon Arrow. Czekam na drugi sezon bo będzie wesoły Superman a nie Henry Zatwardzenie Cavill
Opublikowano 7 lipca 20168 l No to co, miałem sprawdzić parę pierwszych stron komiksu Preachera dla porównania z pilotem serialu a poszedł cały tom (122 strony) za jednym zamachem Różnice pomiędzy nimi są ogromne, The Walking Dead ze swoim rozjeżdżaniem się z wątkami się nawet nie umywa. W Preacherze serialowym właściwie wszystko jest inne, łączy je tylko parę postaci i pewna rzecz zwana Genesis. Nawet sami bohaterowie przeważnie nie wyglądają i nie zachowują się jak ich papierowe odpowiedniki. Wyjątkami są Cassidy (on został najlepiej przeniesiony), Święty od morderców oraz Arseface. Jeszcze byłbym zapomniał, że serial również nadrobiłem do najnowszego, 6ego odcinka ( ) . Generalnie serial jest bardzo dobry i ma swój charakter, no ale komiks sporo lepszy. Edytowane 7 lipca 20168 l przez Masorz
Opublikowano 8 lipca 20168 l Dokładnie. - już wiemy że aniołki się wkur.wiły więc zacznie się wątek z obudzeniem świętego - przed custerem największa msza ever więc przypuszczam że kościół zrobi boom jak w komiksie - tylko motyw 'wysłania' gębodu.py do piekła mi nie pasuje ;/ i tulip mnie wku.rwia
Opublikowano 9 lipca 20168 l Mnie również nie pasuje motyw z Arseface'em w ostatnim odcinku. Swoją drogą w tym tempie przedstawiania historii z komiksów możemy spokojnie spodziewać się 5 sezonów. Zarąbista scena w motelu
Opublikowano 9 lipca 20168 l No to co, miałem sprawdzić parę pierwszych stron komiksu Preachera dla porównania z pilotem serialu a poszedł cały tom (122 strony) za jednym zamachem Różnice pomiędzy nimi są ogromne, The Walking Dead ze swoim rozjeżdżaniem się z wątkami się nawet nie umywa. W Preacherze serialowym właściwie wszystko jest inne, łączy je tylko parę postaci i pewna rzecz zwana Genesis. Nawet sami bohaterowie przeważnie nie wyglądają i nie zachowują się jak ich papierowe odpowiedniki. Wyjątkami są Cassidy (on został najlepiej przeniesiony), Święty od morderców oraz Arseface. Jeszcze byłbym zapomniał, że serial również nadrobiłem do najnowszego, 6ego odcinka ( ) . Generalnie serial jest bardzo dobry i ma swój charakter, no ale komiks sporo lepszy. Tak, jak mówi ten jegomość.
Opublikowano 9 lipca 20168 l No (pipi) najlepsza okładeczka w ogóle to doszedł (dla mnie) kolejny plus a są nim piosenki Johnnego Casha [*] a minus za brak zwidów z Johnem Waynem Edytowane 9 lipca 20168 l przez ornit